Diversen software downloaden

Art and Craft Greeting Cards 5.0
Maak je eigen gepersonaliseerde, leuke en stijlvolle wenskaarten uit onze sjablonen.
 
2

Shareware
Ultimate Copy Paste 1.0
Ultimate Copy Paste is een Windows (c) multiklembord enhancement die u zal helpen u meerdere objecten tegelijk kopiëren en plakken.
 
2

Shareware
A-Number Sherlock Holmes 2.0
Het programma wordt gebruikt voor het identificeren wanneer twee verschillende teksten (bv forum commentaar, e-mailberichten, kantoor memo's, enz.
 
2

Shareware
4Easysoft DVD to Mobile Phone Converter 3.1.06
4Easysoft DVD naar Mobile Phone Converter is de all-round mobiele telefoon converter die DVD omzetten naar AVI, MP4, 3GP, 3GPP voor alle mobiele telefoon-serie, zoals de iPhone, Google Phone, BlackBerry, Nokia, Sony Ericsson, enz.
 
2

Shareware
Animated Wallpaper - Hyperspace 3D 3.64
Leven toe te voegen aan je desktop wallpaper! Hyperspace 3D is een geanimeerde wallpaper die u zal fascineren met de indrukwekkende vlucht via een hyperspace tunnel. Het zal ook fungeren als een screensaver met een hyperspace tunnel effect.
 
2

Shareware
Animated Wallpaper - Soft Shines 3D 3.65
Leven toe te voegen aan je desktop wallpaper! Soft Shines 3D is een geanimeerde wallpaper die een mooie glans zal toevoegen aan uw behang. Het is ook een screensaver die u ontspannen met zachte schijnt op uw scherm.
 
2

Shareware
HomePrint Publisher 2.0
Homeprint Uitgever - Dit is een lage kosten, hoge kwaliteit, full featured thuis publishing tool voor de professionele en beginnende gelijk.
 
2

Shareware
Dive Assistant - Pocket PC Edition 2005 6.0
Blackwave Dive Assistant - Pocket PC Edition 2006 is de complete Pocket PC gebaseerde duiken applicatie.
 
2

Shareware
Odds Wizard 2.10 Live Magic
Sport voorspelling en weddenschappen software. Genereert basis van prestaties odds voor de komende wedstrijden in elke competitie sporten, zoals voetbal, hockey, tennis, enz.
 
2

Demonstratie
DeerDays Hunting Software V2.1
DeerDays is een Deer Beweging Predictor-, jacht-logger / analyzer, de oogst logger, foto manager, in kaart brengen, en een kalender in een!
 
2

Shareware
101 Kickboxing Guide 2.3
Toegang krijgen tot de heetste kickboksen sites en informatie op het net. Maak deel uit van de beste online kickboksen Gemeenschap en leren van de Pro's.
 
2

Demonstratie
Runner's Studio 1.0
Premiere draait software waarmee u zich aanmeldt opleiding loopt, maken en bijhouden doelen, grafiek en lopen prestaties analyseren, beheren en rassen log, plan workouts, en nog veel meer.
 
2

Shareware
Advanced Biorhythms 2.1
Advanced Bioritmen is een programma dat de prognoses je emotionele, fysieke, intellectuele en intuïtieve activiteit cycli, ook bekend als bioritme.
 
2

Shareware
masterfoot 1.8
de software van de vermindering van de vaststelling MASTERFOOT is ideaal instrument l 'voor de amateurs van sets van sportweddenschappen zoals de Franse LOTOFOOT (Lotofoot 13, maar ook Lotofoot 7 & 15), Zwitsers Totto-R,
 
2

Shareware
Pigeon Loft Organizer 1.0
Pigeon Loft Organizer-software biedt een snelle en eenvoudige manier kunt u al uw duif gegevens te beheren.
 
2

Demonstratie
Audio Comparer 1.6
 Nu heb je geen behoefte om uw kostbare tijd te besteden in het zoeken dubbele muziekbestanden omdat Audio Comparer doet het voor je.
 
2

Shareware
Bugs Images Collection 5.4
U kunt uw e dynamischer te maken door het gebruik van deze bugs collectie die verschillende 8 sets van geanimeerde en niet-geanimeerde goed ontworpen afbeeldingen, smilies en emoticons bevat.
 
2

Freeware
Frequency Generator 2010
NIEUW in deze versie oscilloscoop gescrold en gaspedaal Effecten zoals Peak en Split Oscilloscoop soorten zoals Con.
 
2

Shareware
Beauty Studio - Party Styler 4 4.0
Om uw gelegenheden fascinerend en charmant te houden, gebruiken de software partij styler 4.
 
2

Demonstratie
3D Valentine's Screensaver 1.0.3
   U kunt uw werkplek versieren met Screensaver 3D Valentine? S op Valentijnsdag dagen. Het stelt u in staat om de sfeer en de romantische sfeer van het vakantie gevoel en het maakt dit evenement meer sensueel en heerlijk voor u en u? Re geliefde.
 
2

Shareware