Diversen software downloaden

DisplayFusion 5.1
 DisplayFusion werkt het beste met meerdere schermen, maar u kunt het ook gebruiken met slechts een.
 
2

Shareware
EvJO Wallpaper Changer 3.1
 EvJO Wallpaper Changer is een prachtige wallpaper manager dat je achtergrond beelden tijdens het booten kan veranderen.
 
2

Freeware
Froggy 3.0.0.0
De handige utility Froggy toont wereldstad weer. Eigenlijk is het een grappige kikker in een glas voor je desktop die klimt zijn ladder om te genieten van de zon in het goede weer, terwijl in de regen en sneeuw, hij zit op de bodem van zijn glas
 
2

Freeware
SoftSkies for RealPlayer GOLD 1.5.2
U kunt eenvoudig gebruiken om muziek visualizer en screensaver SoftSkies gebruiken voor het maken van jezelf gelukkig en ontspannen als het produceert geanimeerde wolkenpartijen met een welvarende kleuren en realistische beweging.
 
2

Demonstratie
Horoscope Daily Windows Gadget 1.0.0.4
Met deze software kun je 12 groepen van automatische updates, alsmede elke dag horoscoop te krijgen.
 
2

Freeware
iTunes Folder Watch 2.1.06
Dit programma is een metgezel voor iTunes (versie 6 en verder). Ben je gefrustreerd dat iTunes niet automatisch nieuwe tracks op te sporen in bepaalde aangewezen mappen en voeg ze toe aan de bibliotheek automatisch? Dit programma doet precies dat.
 
2

Commercieel
K-Lite Codec Pack (Basic) 7.6.0
De K-Lite Codec Pack is een verzameling van DirectShow filters, VFW / ACM codecs en tools.
 
2

Freeware
K-Lite Codec Pack (Standard) 7.6.0
De K-Lite Codec Pack is een gratis verzameling van codecs en gerelateerde tools. Codec is een afkorting voor Compressor-decompressor. Codecs zijn nodig voor het coderen en decoderen (afspelen) van audio en video. De zeer gebruiksvriendelijke
 
2

Freeware
Megacubo 8.0.6
 De Megacubo wordt gebruikt voor toegang tot diverse tv-zenders te bekijken op uw computer via streaming.
 
2

Freeware
Mobipocket Reader Desktop 6.2
 Mobipocket eBook Reader kunt u bouwen, organiseren, lezen en interpreteren je hele eBook bibliotheek omdat het vermogen om de opbouw van uw bibliotheek met eBooks RSS eNews en het gebruik van online eBook.
 
2

Freeware
PianoRollComposer 2.41
 U kunt schrijven en gemakkelijk bekijken MIDI muziek met PionoRollComposer tijdens het gebruik van de standaard bas en treble clef staf.
 
2

Freeware
Rainmeter 2.1 Rev 953 RC1
Rainmeter is een interessant hulpmiddel voor u om uw bureaublad aanpassen. Er zijn veel skins beschikbaar om te verbeteren en verfraaien van de desktop in huis of op kantoor. Skins zijn handig en gadgets zijn er op sidebars. Er is ook het dashboard
 
2

Freeware
Seven remix pack for Vista 1.0
 Seven Remix Pack is de meest exclusieve maar gebruiksvriendelijke hulpprogramma bedoeld om de grafische interface van Windows Vista te verbeteren.
 
2

Freeware
SynthFont 1.633
  SynthFont Is een programma voor het afspelen van MIDI-bestanden met behulp van SoundFonts.
 
2

Freeware
THX TruStudio Pro 1.03.01
THX TruStudio Pro bestaat uit een set van hulpprogrammas speciaal ontworpen voor computers met een THX geluidskaart, die gericht zijn op de audio-ervaring voor het afspelen van media te verbeteren.
 
2

Freeware
XUS Desktop 1.5.65
 XUS Desktop is een krachtige desktop icoon manager applicatie waarmee u uw Windows-pictogrammen op het bureaublad organiseren zeer eenvoudig.
 
2

Shareware
XUS PC Lock Ultimate Edition 3.0.58
 XUS PC Lock is een krachtige slot computer applicatie die een nieuwe en leuke manier voor u om uw computer te vergrendelen biedt.
 
2

Shareware
12Ghosts DeskTOP 9.70
Gemakkelijk screenshots van het hele scherm of van enkele ramen. Screenshots kan nuttig zijn om informatie die u tegenkomt op te slaan. U kunt eenvoudig foto's van wat je ziet op het scherm voor een documentatie over een website of een
 
2

Shareware
4Media DVD Copy 2.0.1.0831
4Media DVD Copy 2 is een van de meest geavanceerde en toch gebruiksvriendelijke dvd-kopieer-en back-up software op de markt.
 
2

Shareware
Albino 3.1.1
Albino is een AU, RTAS en VST plug-in synthesizer. De beroemde Nederlandse sound designer Rob Papen leverde meer dan 2100 presets die al type van geluiden voor de huidige hedendaagse muziek te dekken. Na het verstrekken van presets voor de Emu
 
2

Demonstratie