Diversen software downloaden

AnalogX DriveTime 1.23
AnalogX DriveTime berekent hoeveel tijd er nog op uw harde schijf, het omzetten van de gegevens in uren en minuten, in plaats van bytes en meg, en geeft de resultaten op uw taakbalk, sample rate, bit diepte, en kanalen kunnen allemaal worden.
 
2

Freeware
Aria Maestosa 1.3 Beta 2
Aria Maestosa is een open-source (GPL) midi tracker / editor. Het laat je componeren, bewerken en afspelen midi files met een paar klikken in een gebruiksvriendelijke interface biedt keyboard, gitaar, drum en controller uitzicht. Kenmerken: *
 
2

Freeware
Audio Plugin Manager 1.1.1
Audio Plugin Manager kunt u het beheer van grote aantallen VST-effecten, in verschillende mappen, van een eenvoudige interface.
 
2

Demonstratie
AudioExpert 6.3.0.588
AudioExpert is een hulpmiddel om mee te doen / samen te voegen, opruimen, uitlijnen, sorteren en beheren van muziek-archieven resp.
 
2

Freeware
Avi2BMP 1.0
Avi2bmp is een hulpmiddel om een ​​niet-gecomprimeerd (!) AVI om te zetten in een grote BMP-bestand met alle frames in rijen en kolommen. De gebruiker kan controleren het aantal rijen en kolommen die worden gegenereerd.
 
2

Freeware
Bigasoft WTV Converter 3.7.44.4896
Bigasoft WTV Converter ondersteunt het omzetten van WTV naar een video-formaten, inclusief converteren WTV naar AVI, te converteren naar MP4 WTV, converteren naar WMV WTV, om te zetten naar MPEG WTV, converteren WTV naar MPG, MOV, MKV, FLV, 3GP,.
 
2

Shareware
Bill Reminder 1.0.1.2
- Bill Kennisgeving Bill Herinnering is voorzien van een krachtige wetsvoorstel meldingssysteem te zorgen dat u altijd weet wanneer rekeningen verschuldigd zijn, zodat u het beheer van uw financiën efficiënter te maken.
 
2

Shareware
Checklist Templates 2.05
Anti-virus en anti-spyware plus web control voor het eenvoudig te gebruiken anti-malware verdediging.
 
2

Shareware
Convert your car into a water hybrid 1.0
Dit E-boek zal u tonen hoe u uw auto te zetten in een Hydrogen Hybrid om op te slaan meer dan 40% op de brandstofkosten.
 
2

Freeware
Create A Gift 2008 2.0.0.9
Create A Gift 2008, het maken en afdrukken van hoge kwaliteit gepersonaliseerde giften van www.
 
2

Shareware
DeskPose 2D 1.0.2
Te veel open vensters? Schakelen tussen taken sneller dan ooit tevoren. We weten dat je moet werken met veel verschillende vensters tegelijk. Nu, het vinden en schakelen tussen hen is eenvoudiger dan voorheen. DeskPose 2D verbetert op de ALT + TAB
 
2

Trialware
Dive Log Book 2.2.1
Ditto is een uitbreiding op de standaard Windows klembord. Het bespaart elk item op het klembord geplaatst zodat u toegang tot een van deze items op een later tijdstip. Ditto kun je berichten opslaan even welk type van informatie die kan worden
 
2

Freeware
Effective Live Sounds Seek Suite 1.3
De software helpt u bij het zoeken en online muziek-bestanden te houden van Internet via grote collectie search directories om de beste resultaten te vinden.
 
2

Shareware
Emerge Desktop 64bit 5.2.11
Emerge Desktop is een vervanging van vensters "shell" (de desktop-omgeving die gewoonlijk door Windows Verkenner) voor Windows 2000 en hoger.
 
2

Freeware
Emerge Desktop 5.2.11
Emerge Desktop is een vervanging van vensters "shell" (de desktop-omgeving die gewoonlijk door Windows Verkenner) voor Windows 2000 en hoger.
 
2

Freeware
EnCalcL 4.1
EnCalcL berekent de kosten van de aanschaf en stromend water met toestellen, waardoor items die moeten worden vergeleken onder dezelfde of verschillende omstandigheden, of de werkelijke kosten van een item uit te werken gewoon.
 
2

Freeware
Europe Interactive Map Quiz Software 1.0
Sleep en correct laten vallen de namen van Europa op de kaart.
 
2

Shareware
EZ WAV Joiner 1.0
De EZ WAV Joiner 1.0 is een programma voor Windows-computers die het mogelijk maakt om lid te combineren en ACM en PCM WAV en meer audio-bestanden (zoals: AB, APE, CDA, MP3, OGG, SND, VOX, WAV, WMA) samen te voegen , met een hoge kwaliteit van de
 
2

Trialware
FaceBook People grabber 0.01
Deze zachte zal grijpen de mensen van fanpagina's, groepen, mensen, toepassingen links (deze links r gegrepen wordt door de software Facebook groepen FanPages Application grabber) met een gemak.
 
2

Freeware
FaceBook Wall Poster 0.01
Deze geweldige FaceBook muurkrant zacht zal u toelaten om muren plaatsen om uw geselecteerde rekeningen en hun vrienden muren (indien geselecteerd)
 
2

Freeware