Diversen software downloaden

Actual Transparent Windows 1.5
- Actual Transparent Windows stelt u in staat om transparantie-effecten op vensters toe te voegen, of het nu de taakbalk is, het menu Start, vensters van Winamp of Instant Messenger.
 
519

Shareware
FarmerGPS5 5.9.3
Je kunt de handige software FarmerGPS5 gebruiken voor het verminderen van overlappingen en het minimaliseren van het spuithiaten. Het heeft een gebruikersvriendelijke interface die erg makkelijk te gebruiken is.
 
466

Shareware
WinBMD 7.2.0
Het all-in-one WinBMD programma dat in principe wordt gebruikt voor Windows transcripties heeft een ingebouwde viewer die het gebruik makkelijker maakt.
 
441

Freeware
Deskplex 1.0
Nu kunt u uw productiviteit te verhogen en genieten tijdens het werken op de computer dankzij de all-in-one software Deskplex, die eigenlijk een eenvoudige visuele desktop is.
 
382

Freeware
TYT3107 1.2
Dé handige software voor de TYT walkie-talkie is TYT3107. Het heeft volgende kenmerken: luide en duidelijke tonale uitgang; hoge compatibiliteit en betrouwbaarheid; beschikbaar voor lange afstanden; Hoge accucapaciteit en lange standby-tijd van
 
366

Freeware
iRestBreak 3.0.1.101
Vanaf nu kun je je gezondheid in de gaten houden wanneer je een computer gebruikt dankzij de software iRestBreak. Het helpt je te herinneren om rust te nemen en voorkomt Repetitive Strain Injuries (RSI), Computer Vision Syndroom, en OOS.
 
336

Shareware
Pigeon Planner 1.0.4
Pigeon Planner is een gratis en open-source duif database. Het doel is om een ​​eenvoudige, maar krachtige duif organisator. Geef uw duiven met al hun details in de gebruiksvriendelijke interface en laat het programma de berekening van de
 
304

Freeware
Weather Gizmo 1.0.0.1
Weather Gizmo Is een software tool speciaal ontwikkeld om mensen te helpen om de weersomstandigheden van alle grote steden in de wereld te bekijken.
 
262

Freeware
MGL Central 1.7
De uitgebreide luchtvaart-database als exclusieve software, MGL Central is een Windows-gebaseerde applicatie en werkt op basis van een centrale database die de luchtvaart-gerelateerde items bevat.
 
236

Freeware
SplashShopper iPhone Desktop 3.0.2
De handige softwareapplicatie SplashShopper iPhone Desktop maakt de moeilijke taak van het beheren en synchroniseren van lijsten op je iPhone of iPod Touch erg gemakkelijk.
 
233

Freeware
PoiEdit 5.2.0.212
 U kunt handige software applicatie PoiEdit gebruiken voor het eenvoudig downloaden en het overdragen Poi bestanden naar een mobiel apparaat.
 
182

Freeware
PixelStick 1.1
De handige softwaretoepassing Archimedes Geo3D maakt het mogelijk voor gebruikers om geometrische constructies driedimensionaal uit te voeren terwijl de constructie van ondersteunde geometrische objecten en hun snijpunten op vele manieren wordt.
 
159

Freeware
DesignaKnit 7.0
Met DesignaKnit is een kleding- en patronenontwerper met heel veel mogelijkheden. Naast het zelf ontwerpen van patronen kan het programmma ook afbeeldingen omzetten naar bruikbare patronen. Denk hierbij aan brei- en steekpatronen. Via speciale
 
50

Demonstratie
FANUC PC FAPT CUT i 7.2
FANUC PC Fapt is de wereld-beroemde, Windows gebaseerd systeem voor het programmeren van CNC-draaibanken, op basis van de reeds succesvolle FAPT machinebesturing optie.
 
45

Freeware
Checkers International (DAMMEN) 1.2
Met Checkers International kun je negen variaties op het spel spelen. Speel tegen de computer of een vriend. Dit is shareware, de eventuele beperkingen zijn ons niet bekend.
 
43

Demonstratie
MP3 Rocket Pro 5.0.3
MP3 Rocket is een bekroonde file sharing programma waarmee gebruikers mp3-muziekbestanden te downloaden van het Gnutella netwerk.
 
43

Freeware
SweetLight 6.28
SweetLight biedt innovatieve oplossingen voor lichtregeling. Het biedt de mogelijkheid om te controleren van eenvoudige PARCANS tot de meest complexe bewegend licht. SweetLight pakket wordt geleverd met een software en een dmx interface. De software
 
43

Freeware
dScore Yahtzee 3.0
dScore is een Nederlandstalig Yathzee-spel voor Windows. Yahtzee is een bekend spel met 5 dobbelstenen waarmee je bepaalde combinaties moet vormen. Met dScore kan je vier variaties op het klassieke Yahtzee-spelen, die je bovendien naar hartelust
 
38

Demonstratie
Mega Sena Sorte! 1.0
Dit is een klein uitvoerbaar programma dat de Braziliaanse Mega Sena Loterij getallen genereert. Dit is een freeware hoffelijkheid van Techload Informatica: homepage
 
36

Freeware
LottoKraker 1.62
LottoKraker is een eenvoudig te bedienen programma om lottoformulieren voor de Belgische Lotto op te stellen en te printen.
 
34

Demonstratie