Diversen software downloaden

Farm And Garden 2.0.0
Management systeem voor het huis tuinman en kleine boer. Gedetailleerde gegevens voor een onbeperkt aantal gewassen biedt records van planten tot oogst. Weten hoeveel het kost om groenten, fruit en andere producten te produceren voor uw tafel.
 
2

Shareware
FLAC Converter Plus 1.0
Zet FLAC naar WAV, FLAC naar WMV, FLAC naar AVI, FLAC naar Audio-bestanden, FLAC to Video-bestanden, en van het ene formaat naar het andere.
 
2

Trialware
Free Audio Cutter 3.0.1
Free Audio Cutter Freeware is de beste software voor cut audiobestand. Het ondersteunt mp3, wma, aac, wav, cda, ogg, flac, ape, cue, m4a, ra, ram, ac3, mp2, aiff, au, en MPA, Het is heel makkelijk te gebruiken zonder speciale omgeving, op slechts
 
2

Freeware
GET Online TV 2.5
Onze revolutionaire software zal u toelaten om meer dan 4500 digitale HD-kanalen via geoptimaliseerde streaming-technologie kijken.
 
2

Freeware
GPS to vCard 1.1.0
Met deze tool kunt u toevoegen GPS-coördinaten naar vCards - elektronische visitekaartjes - die u eerder hebt geëxporteerd uit e.
 
2

Freeware
Immedirate 1.0.0.0
Immedirate is een applicatie die laat Windows Media Player-gebruikers tempo hun nummers gemakkelijker en sneller dan ooit tevoren - met een klik.
 
2

Shareware
ImTOO iPhone Photo Transfer 1.0.0.0421
Overdracht en aanpassen van uw iPhone digitale foto's workflow met nieuwe foto management processen met ImTOO iPhone Transfer Photo.
 
2

Shareware
iTunes Duplicates Cleaner 1.30
iTunes Duplicaten Cleaner is een eenvoudig en efficiënt hulpmiddel voor het reinigen van dubbele nummers in iTunes-bibliotheek.
 
2

Shareware
Jimpl Word Generator 1.0
Een eenvoudig programma om willekeurige woorden, namen, bijnamen, of wachtwoorden te genereren.
 
2

Freeware
Kansas City Basketball 1.0
Kansas City Basketbal Biomechanica. Gratis Basketball Training Video Software
 
2

Freeware
KeyMusic 1.02
Keymusic is 100% Freeware, laat je toetsenbord het afspelen van muziek tijdens het typen, alleen voor entertainment, meisjes of kinderen kunnen leuk vinden.
 
2

Freeware
LAoE 0.7.06
Okoker Free DVD Burner is een conversie tool voor het branden van CD & DVD. Met de software kunt u uw gegevens in een CD of een DVD-schijf, veilig en gemakkelijk opslaan van uw bestanden en mappen. Het is gratis forever.It is een deel van Okoker
 
2

Freeware
Listen 2 Web 2.0.0
Luister 2 Web is een gratis applicatie naar je favoriete radio luisteren rechtstreeks op je pc, zonder het installeren van nutteloze software.Everyone kunt gebruiken voor gratis. Het omvat niet adware of kwaadaardige componenten.
 
2

Freeware
Lookup Assistant Portable 2.5.165.149
Lookup Assistant biedt gratis toegang tot een online opzoeken van bron-en desktop-search door een enkele klik in vrijwel elke toepassing.
 
2

Freeware
Lyrify 1.28
Lyrify is een Spotify addon die automatisch vindt teksten voor uw Spotify muziek. Dit betekent dat je gewoon nodig hebt om een ​​nummer af te spelen in Spotify en Lyrify vindt u de teksten en deze weergeven in een apart venster. Gewoon
 
2

Freeware
Memory Card To PC Transfer Software 7.0
Deze software biedt een oplossing voor gebruikers om de inhoud van uw geheugenkaart te kopiëren naar uw harde schijven. Er is ook een functie om snel de inhoud te kopiëren van uw harde schijf op uw USB-stick.
 
2

Shareware
Metronome and Polyhythm player 3.0
Deze tool is vooral handig voor ritme praktijk en verkenningen. Er wordt een aantal mogelijkheden die normaliter niet in metronomen - zoals polyritmiek lange staven, ritmes enzovoort. U kunt al die op een makkelijke en intuïtieve manier - zonder de
 
2

Shareware
Metronome de Guitare-Online 2.0
Ce metronoom pour PC / Windows bat la mesure sur des tempo allant de 40 een 340 bpm. Il Permet de marquer Le Premier temps des mesures simples ou composees. Il decompte egalement les mesures asymetriques (par VOORBEELD 13/8 = 3 +2 +3 +2 +3 / 8).
 
2

Shareware
Metronome EXP 1.0.3.3
Metronome EXP neemt het concept van een metronoom en breidt het met een scala aan functies die gericht zijn op het beoefenen van muzikant.
 
2

Freeware
Mobiano Ringtone Box For PPC 2.1
Mobiano Ringtone Box voor PPC is een gratis hulpmiddel om contact te persoonlijke ringtone ingesteld op uw computer.
 
2

Freeware