Diversen software downloaden

Movavi iCopy 2.0.2
Het is duidelijk dat iPods hebben de wereld van draagbare media veroverd. Maar de realiteit is dat de iPod is een kwetsbaar high-tech apparaat. Wat de reden ook, hoef je niet eens willen nadenken over herscheppen van uw collectie uit het geheugen.
 
2

Shareware
Movavi Media Octopus 1.1.6
Movavi Media Octopus is het antwoord op uw mediabibliotheek management behoeften. Overdracht video naar draagbare apparaten, bestanden importeren naar uw pc, back-ups maken, download YouTube video's en dvd's rippen. Met Movavi Media Octopus
 
2

Shareware
MP3 Fox 2008 4.11
MP3Fox is makkelijk te gebruiken, zal standaard opties waarschijnlijk de beste resultaten.
 
2

Freeware
MP3 Hunter 1.0
MP3 Hunter is een MP3-zoekprogramma dat bestanden die beschikbaar zijn voor de directe download vindt.
 
2

Freeware
MusicEase Traditional Songbook 1.00b
Biedt transposons bladmuziek voor meer dan 300 traditionele kinderen en volwassen nummer klassiekers.
 
2

Shareware
myDictionaryGenie 1.1
Veel van One Cam is software voor video-splitsing. Een andere woorden Veel van One Cam is een soort van video-splitter of cam-splitter. Veel van One Cam staat het eenvoudig videobron vermenigvuldigen in videochat of videoconferentie software zoals
 
2

Freeware
MyTools 2.0
Deze plugin zal leiden tot een aangepaste werkbalk, "MyTools" voor het hosten van pictogrammen die DVD Profiler commando's te roepen.
 
2

Freeware
NVDA 2011.2
Niet-visuele Desktop Access (NVDA) is een gratis en open source screenreader voor het Microsoft Windows-besturingssysteem.
 
2

Freeware
NVDA Portable 2011.2
Niet-visuele Desktop Access (NVDA) is een gratis en open source screenreader voor het Microsoft Windows-besturingssysteem.
 
2

Freeware
OGGResizer 1.0.0
OGGResizer - Vorbis Compressor is ontworpen om de grootte van de OGG Vorbis-bestanden te verminderen door hercomprimeren ze met een lagere bitsnelheid.
 
2

Trialware
On This Day in History 2010 5.6.5.5
Creëer je eigen gepersonaliseerde dag dat je geboren (Verjaardag), Dag van het Huwelijk, doop etc.
 
2

Shareware
Open Music Player 0.3.3015 Beta
OpenMusicPlayer is een muziekspeler met een zeer lage gebruik van bronnen. Het is geschikt voor het afspelen van MP3, OGG, AAC, FLAC, WAV, WMA, TTA. Het kan downloaden van teksten, spel-cd's en internet radio. U kunt bestand wachtrij en bewerken.
 
2

Freeware
Open Song Composer 0.98
Open Song Composer is een gratis muziek generator die leert van input van de gebruiker. De binaire en broncode voor dit programma mag vrij worden gewijzigd en zolang je de voorwaarden van de Open Song Composer License gelegd volgt herverdeeld.
 
2

Freeware
Overtone Analyzer 1.5.2
Boventoon Analyzer is een volwaardige spectrum analyzer en spectrogram software en heeft dezelfde kernfuncties als de andere edities van Boventoon Analyzer.
 
2

Freeware
PeakCompressor 2.73
Deze compressor functies normalisatie, zachte compressie en ondersteuning voor sample rates tot 96 kHz.
 
2

Shareware
Playlist Creator for Nokia Phones 2.32
Playlist Creator voor Nokia-telefoons is een rechttoe rechtaan toepassing in staat om muziek over te zetten en automatisch afspeellijsten op uw Nokia-telefoon.
 
2

Demonstratie
Playlist Extractor 0.03
Deze applicatie leest in een toneelstuk lijsten (atm m3u, M3U8 en WPL) en alle bestanden te kopiëren's (nummers) uit de afspeellijst naar een gewenste locatie, zoals een mp3-speler of een back-up plaats.
 
2

Freeware
Pokki 0.262.11.444
Pokki is de volgende generatie desktop launcher voor al uw web-apps. Met Pokki zul je in staat zijn om Twitter, Facebook, Gmail en andere populaire web apps toegang direct vanaf uw bureaublad. Geef het een keer te proberen en je zal zeker afvragen
 
2

Freeware
Prog Finder 64bit 2.27
Prog Finder - Ex. Prog Satellite Finder. Eenvoudig en geheel gratis het nut in staat aanzienlijk te helpen met aanpassing van de schotelantenne of Terristeral antenne. Eigenschappen: 1. Berekening van de azimut en elevatie hoek. 2. Vermelding van de
 
2

Freeware
PSP oldTimerME x64 2.0.0
PSP oldTimerME (Master Edition) installer bevat twee versies van de plug-in: PSP oldTimerME een vintage-style compressor is ontworpen voor veeleisende baan en programma-compressie, beperken en beheersen van de verwerking.
 
2

Trialware