Diversen software downloaden

PSP oldTimerME 2.0.0
PSP oldTimerME (Master Edition) installer bevat twee versies van de plug-in: PSP oldTimerME een vintage-style compressor is ontworpen voor veeleisende baan en programma-compressie, beperken en beheersen van de verwerking.
 
2

Trialware
Record Player Tuner 1.0
Record Player Tuner vervangt uw oude tuner. Net Tokkel aan een snaar op je gitaar, en platenspeler Tuner laat zien wat u er rekening mee je speelt, en hoe dicht je bent een perfecte pitch. Wanneer u uw notitie te raken, de naald gloeit helder groen.
 
2

Freeware
ReminderCube 4.7
Desktop Calendar met veel functions.Day het evenement, de taken met alarm, GMail checker, image viewer, notities, voer RSS, launcher, password manager, image viewer, het weer, adresboek en zoeken op het web.
 
2

Freeware
RikiTikiWiki 1.1.1
RikiTikiWiki is een handig hulpmiddel ontwikkeld voor het verzamelen en gedeelde kennis te organiseren in een hyper-linked, doorzoekbare database.
 
2

Freeware
RSkype Recorder 6.2
RSkype Recorder kunnen Skype-gebruikers om automatisch opnemen van hoge-kwaliteit Skype-gesprekken.
 
2

Shareware
Saint Valentine's 3D Screensaver 1.01.3
Saint Valentine's Dag komt eraan. Versier je werkplek met deze mooie screensaver en voel de stemming en de romantische sfeer van de vakantie. 3D Screensaver Valentijnsdag zal dit evenement meer sensueel en heerlijk voor u en uw geliefde. Voel je
 
2

Shareware
Song Surgeon 3.0.5.7
Song Surgeon is een zeer makkelijk te gebruiken, maar toch praktische toepassing voor de muzikanten.
 
2

Demonstratie
SonoReplicator for Winamp 1.1.4
SonoReplicator voor Winamp kan Winamp speler aan op uw pc-luidsprekers en een hoofdtelefoon om te zetten in akoestische kopieën (replica's) van een andere (bv, met beter geluid), echte of ideale pc-luidsprekers en oortelefoons.
 
2

Shareware
SSuite Office - Photo Gallery Portable 1.0
Sla al uw favoriete afbeeldingen om meerdere albums van uw keuze SSuite Office - Photo Gallery - Portable kunt u al uw favoriete afbeeldingen op te slaan om meerdere albums van uw keuze.
 
2

Freeware
The Lord's Prayer Screen Saver 2009
Deze Free Christian screensaver bevat 17 prachtige foto's met de woorden van The Lord's Prayer aangepast van Matteüs 6:9-13 (NBG).
 
2

Freeware
TransWin 2.0.0.1
TransWin helpt ingesteld transparantie te ramen. In tegenstelling tot Windows Vista / 7 Aero, het kan de transparantie ingesteld op de hele opdrachtgever oppervlak van alle ramen. Het kan ook de transparantie op de taakbalk, start menu, pop-up menu,
 
2

Trialware
TTS Voice Recorder 1.1
TTS Voice Recorder is eenvoudig applicatie die ontworpen is voor een menselijke stem en tekst naar spraak op te nemen naar MP3, PCM WAV, ACM WAV, WMA, OGG en APE audio-bestanden, snel en gemakkelijk.
 
2

Trialware
Venapro 1.0
Leer hoe u snel uit de aambeien.
 
2

Freeware
Voxengo BMS x64 2.0
BMS is een bass management systeem plug-in voor professionele surround sound-toepassingen.
 
2

Demonstratie
Wroussara Trilogy SciFi E-Book Preview 01
Download gratis preview (hoofdstuk 1) preview van de spannende nieuwe science fiction e-boek, "De Wroussara Trilogy - Deel I - Star Hopper" - Een nieuwe scifi ebook over buitenaardse wezens en hun UFO, die een mens te redden van een.
 
2

Commercieel
wxLame 1.1
wxLame is een klein en uitgebreide interface voor de LAME MP3 encoder. Het pakt een eenvoudige interface en opties waarmee u snel en eenvoudig uw audio bestanden te converteren naar MP3. LAME is een pedagogisch hulpmiddel om te worden gebruikt voor
 
2

Freeware
Gold Glow Christmas Clock ScreenSaver 2.9
Versier Kerst zoals u dat wilt. U kunt kiezen uit de elegante rode met sterrenhemel schittert en een gloeiende mantel bij je stemming past. En uw pc zal zingen u een carol wanneer het in zijn versierd look met kerst klok de minuten voor de start te
 
2

Freeware
Widget Maker 2.2
De Yahoo! Widgets bouwhulpmiddel Widget Maker heeft een invullen van formulieren interface die helpen bij het genereren van de XML-script van een Widget. Gebruikers zijn nog steeds het schrijven van de JavaScript-code en het creëren van beelden naar
 
2

Freeware
Spifficated 2.1
 Nu kunt u de nieuwste stripverhaal van Web grappig te zien door het gebruik van deze handige Spifficated widget die alle nieuwste strips op uw desktop weergegeven.
 
2

Freeware
MasterMind 1.0
MasterMind is een widget ontworpen als een getrouwe remake na de klassieke logica spel.
 
2

Freeware