Diversen software downloaden

BitFonter for Windows 3.0
 U kunt inclusive bitmapfont editor BitFonter gebruiken voor het uitvoeren van een soort van actie op bitmap fonts.
 
2

Demonstratie
Note Taker 2.1
De perfecte tool als je nodig hebt om een ​​heleboel dingen te onthouden of als u om informatie te verzamelen uit verschillende bronnen.
 
2

Freeware
Enso Media Remote Control 0.2.0
Gehumaniseerd hebben opgebouwd echt een leuke applicatie met Enso Media Remote Control.
 
2

Freeware
Atomic LaunchTray 1.0
De handige programma Atomic Launch lade kunt u programmas en websites, en documenten starten direct vanuit het systeemvak.
 
2

Shareware
Digi Graph 2.0
 Digitale grafiek papier is een handig hulpmiddel waarmee u de grafiek papier tekenen op het scherm en opslaan en afdrukken van uw tekeningen.
 
2

Freeware
Echo 1.00.0025
Als u grote cd-collectie dit programma kan helpen. Het maakt gebruik van database voor het opslaan van alle relevante schijf gegevens en maakt een eenvoudige zoekopdracht. Smaler aanpassingen. Kleine bugs op te lossen.
 
2

Freeware
Panorama BackPacker a 0.85
Panorama Backpacker is een toepassing die zal je 360 ​​graden panorama's op uw desktop.
 
2

Freeware
Info2MIS 2.0.2
U kunt inclusive softwaretoepassing Info2MIS gebruiken voor volgende doeleinden: voor het eenvoudig creëren van MIS, voor het extraheren van informatie / foto van vele sites, zoals amazon.
 
2

Freeware
Orange Metronome 1.0
U kunt inclusive software Oranje Metronome te gebruiken voor volgende doeleinden: voor het genereren van complexe ritme, voor het ontwikkelen van je gevoel voor timing, hetzij voor muzikale of andere doeleinden, voor het leren van nieuwe ritme.
 
2

Shareware
Noise Generator 1.1
Om verschillende niveaus van willekeurige ruis toe te voegen aan een beeld, met inbegrip van Alpha lawaai. Geschreven in assembleertaal voor snelheid en een laag geheugengebruik. Broncode inbegrepen.
 
2

Freeware
Smooth Gallery Builder 1.1
De makkelijk te gebruiken software programma Smooth Gallery Builder gebruiken kunnen gebruikers snel en gemakkelijk omzetten van uw map met afbeeldingen in een koele webgalerie.
 
2

Freeware
Date Doctor For Women 1.7
 Nu kunnen vrouwen hun dating vaardigheden te verbeteren met Date Doctor Voor Vrouwen software.
 
2

Shareware
STL Export for SketchUp 1.0
STL Export voor SketchUp is een stereolithografie STL bestand export plug-in voor Google SketchUp.
 
2

Commercieel
Chinese Symbol Studio 3.2.8
Opslaan van honderden euro's en uren van het zoeken! Chinese symbolen checkCreates hoge kwaliteit anti-aliasig symbolen. Je zult nooit vinden op het web! Chinese symbolen checkCreating uw eigen Chinese symbolen tattoo ontwerp in enkele minuten!
 
2

Commercieel
Pixeur 1.0.0.9
Nooit nieuwsgierig zijn naar elke kleur die je ziet op je scherm. Met Pixeur kunt u gemakkelijk de kleur, RGB, Hex, en Long waarde van elke kleur die je ziet. Pixeur zal ook een geschiedenis van alle kleuren die u hebt geselecteerd, dus teruggaan is
 
2

Freeware
Easy ClipBoard 2.0
U kunt uw werksnelheid verbeteren door handige software applicatie Easy Clip omdat het de tekst naar het klembord gekopieerd zo goed als u informatie kunt opslaan vast te leggen, en kan ook meerdere clips te gebruiken wanneer u maar wilt.
 
2

Shareware
3d Baby Typing Blocks 1.0
3d baby Typen Blocks is een leuke 3d programma dat helpt de baby te leren cijfers en letters op het toetsenbord. Geanimeerde blokken, met zowel letters als cijfers, sprong en draai bij elke toetsaanslag.
 
2

Shareware
AlfaClock (10-49 licenses) 1.51
AlfaClock verbetert uw taakbalk klok met volledig aanpasbare klok, alarm, tijd synchronisatie, pop-up kalender, de tijd spreken en nog veel meer.
 
2

Shareware
ARPTON Synthesizer-Arpeggiatop-Player 1.1a
ARPTON Synthesizer-Arpeggiator-speler ARPTON Synthesizer-Arpeggiator-speler verandert je pc in een polyfone muziekinstrument met Arpeggiator en MIDI / MIDI Karaoke Player.
 
2

Shareware
Aston (Home license) 2.x
Aston2 zal de unieke uitstraling van uw bureaublad. Aston2 heeft verbeterd de basis-shell componenten en toegevoegde originele elementen, de uitbreiding van de Desktop-mogelijkheden: widgets (kalender, klok, het weerbericht etc.), live wallpapers in
 
2

Shareware