Diversen software downloaden

Chord Charts Pro Demo 2.0.2
Chord Grafieken Pro maakt akkoorden en toonladder diagrammen voor snaarinstrumenten of piano / keyboard in verschillende formaten: - vector (EMF, svg), bijzonder geschikt voor een hoge kwaliteit print-out, - raster (png, jpg, gif, bmp) Het.
 
2

Shareware
netViz Demo 7.0
NetViz is een visualisatie frontend voor een begrip georiënteerde zoekmachine. NetViz beschikt over een interactieve 3D visualisatie van de relaties tussen concepten en de bijbehorende documenten te bekijken zelforganiserende kaart is nuttig voor
 
2

Demonstratie
MacDuffCo Manufacturing Ultra-Calc 2.0
Ultra-Calc ™ maakt distributeurs en aannemers om het vereist voor de installatie van McDuffco's Radiant vloerverwarming system.
 
2

Freeware
MXScan 1.1.7.1
Dit is een apart softwarepakket dat u de mogelijkheid om uw PCM's PID (Parameter ID's) te melden en de 3 ADC-ingangen op de TunerCat of Jet Chips hardware zal geven.
 
2

Shareware
myriaCrossCalc 1.2
Multi purpose borduurwerk rekenmachine. Speel met steken, stof tellingen en type, maten, strengen en naalden. Converteren maten tussen metrische en inches.Some mogelijke toepassingen: - Berekenen van patroon en stof maten voor verschillende type stof
 
2

Shareware
II_QuickMemo 1.5 1.5
QuickMemo is de snelste en eenvoudigste manier om notities en herinneringen te schrijven.
 
1

Shareware
Subject Search Summarizer 1.01
Onderwerp Zoektocht Summarizer redt uw tijd en neemt uw productiviteit door het creëren korte samenvattingen van praktisch enig document of webpagina toe die u leest.
 
1

Shareware
DeskDeco 1.3.0
Ooit wilde een steeds veranderend beeld op uw bureaublad die bij uw stemming past hebt.
 
1

Freeware
Xemsoft Alarm Clock 1.2
Een wekker die de tijd toont, datum, dag, maand, week/dag van het jaar en kan u en uw computer van slaap modus (Win98 Enkel) met enig wekken.
 
1

Shareware
StampCAT 7.00
StampCAT is krachtig stempel organisator database die u zullen helpen een gedetailleerd overzicht van uw collectie te behouden.
 
1

Demonstratie
My Stuff 1.30
My Stuff is een algemene database voor het opslaan van diverse verzamelingen en objecten.
 
1

Demonstratie
iSMARTtrain 2.0.3
ISMARTtrain is een Mac OS X-applicatie voor het opslaan en bekijken van uw atletische training.
 
1

Shareware
2D GForest Interactive Desktop 01 (Mac) 1.5
Het eerste lid van de Ghost Forest familie (Mac) - een mooie inzameling van met de hand geschilderd, kind-veilige desktop achtergronden (nu interactief.
 
1

Freeware
2D GForest Interactive Desktop 02 (Mac) 1.5
Het tweede lid van de Ghost Forest familie (Mac) - een mooie inzameling van met de hand geschilderd, kind-veilige desktop achtergronden (nu interactief.
 
1

Freeware
WaLLPaperBoX 1.4
Als u wilt dat uw bureaublad gekleurd door achtergronden, maar dat hoeft niet de tijd hebt om te zoekenvoor coole wallpapers op het internet, gebruik dan dit programma.
 
1

Freeware
WireChanger 3.6.2
Een Smart wallpaper changer doet wonderen met uw desktop achtergrond! U kunt uw achtergrond oplichten met een interactieve kalender, een foto mixer, een memo pad en meer. WireChanger is de perfecte wallpaper changer.
 
1

Shareware
Data Extractor 3.0
Heeft u een groep bestanden die belangrijke gegevens die je niet kunt krijgen aan bevat.
 
1

Shareware
! The Room (interactive desktop - Mac) 1.0
Nr. 7 van de Ghost Forest familie (Mac) - een mooie inzameling van met de hand geschilderd, kind-veilige desktop achtergronden (nu interactief!). Gebaseerd op Flash-technologie, deze wallpapers bieden de gebruiker een compleet nieuwe ervaring. In
 
1

Freeware
! The Game (interactive desktop - Mac) 1.0
Nr. 8 van de Ghost Forest familie (Mac) - een mooie inzameling van met de hand geschilderd, kind-veilige desktop achtergronden (nu interactief!). Gebaseerd op Flash-technologie, deze wallpapers bieden de gebruiker een compleet nieuwe ervaring. In
 
1

Freeware
! The Swamp (interactive desktop - Mac) 1.0
Nr. 9 van de Ghost Forest familie (Mac) - een mooie inzameling van met de hand geschilderd, kind-veilige desktop achtergronden (nu interactief!). Gebaseerd op Flash-technologie, deze wallpapers bieden de gebruiker een compleet nieuwe ervaring. In
 
1

Freeware