Diversen software downloaden

The Owl Tree (interactive desktop - Mac) 1.0
Nr. 11 van de Ghost Forest familie (Mac) - een mooie inzameling van met de hand geschilderd, kind-veilige desktop achtergronden (nu interactief!). Gebaseerd op Flash-technologie, deze wallpapers bieden de gebruiker een compleet nieuwe ervaring. In
 
1

Freeware
Rohos Welcome 3.0
* Vervangt zwak wachtwoord gebaseerde login met een hardware USB-stick (USB-stick of geheugenkaart); Gebruikt grote wachtwoord, zonder de noodzaak voor het onthouden ervan; * Log in met een USB-sleutel is volledig automatisch en snel.
 
1

Shareware
Recipes Galore 4.5
Recepten Galore - Voor de kok in de familie moet dit programma een must. Het bevat de volgende functies: Recept functie - wordt geleverd met meer dan 340 favoriete recepten familie, kun je duizenden van uw eigen. Menu planner - helpt u van plan bent
 
1

Shareware
Project Genie Standard Edition 1.0
Project Genie is een project management tool die structuren en versnelt de status rapportage.
 
1

Shareware
IndieVolume 1.5.41.107
IndieVolume is een toevoeging voor de volumecontrole onder Windows, die de manier waarop Windows-applicaties klinken enorm verbetert.
 
1

Shareware
Affinity 1.3
Een programma voor het weergeven van citaten, aforismen, gedichten, enz. op je computer. Affinity is een erg leuk programma met een goede interface, ondersteuning voor stijlen, Unicode, enz. Geniet van de zachter overgangen tussen de verschillende
 
1

Shareware
SkinStudio 5.01
 SkinStudio is bedoeld om u in staat te stellen uw eigen Windows GUI te bedenken, zoals het creëren van je eigen Start bar, drukknoppen, schuifbalken, knoppenbalksymbolen en nog veel meer.
 
1

Freeware
Pepsi Volume Controller 2.0
PVC heeft alle kenmerken van de traditionele Windows-volumeregeling plus volgende functies.
 
1

Freeware
Code Counter Pro 1.1
De desktop-versie van 's werelds snelst groeiende puzzelspel, ondersteunt nu de geheel nieuwe Killer Sudoku, een fascinerende variant waarin u meer verslavend kan vinden.
 
1

Shareware
AlfaClock2 2.34
Er zijn veel software producten die vandaag beschikbaar zijn die doen alsof ze je standaard Windows klok te verbeteren.
 
1

Shareware
Liquid Screen Saver Maker 4.5
Maak je eigen slideshow screensaver met deze eenvoudig te gebruiken maar krachtige software.
 
1

Shareware
Dokmee 2.5
Dokmee is de ideale oplossing voor het centraliseren van bestanden in een elektronisch toegankelijke omgeving voor meerdere gebruikers toegang.
 
1

Shareware
Zoommy 7.1
Zoommy is een handige en veelzijdige on-screen vergrootglas, waardoor het leven gemakkelijk voor slechtziende pc-gebruikers en het verbeteren van werkeigenschappen van design professionals.
 
1

Shareware
Floating Clock 3.1
Floating Clock PS is een freeware klok, kalender programma dat is ontworpen om te draaien op de top van uw bureaublad.
 
1

Freeware
DotCom Clock 1.0.1528
Klok voor Windows, telt 1/100 sec. Het idee achter de DotCom Clock: Het. Com bedrijf is gebouwd rond dat machines kunnen zaken sneller dan mensen dat doen. Voor de mensen die werken in het. com-omgeving is het essentieel dat zij zich kunnen richten
 
1

Shareware
Lingobit Localizer 6.0
Lingobit Localizer permet de traduire et adapter lensemble de vos logiciels Windows instantanment dans toutes les langues, sans modificatie du code source et en utilisant des traductions ralises par des traducteurs technieken professionnels (il ne.
 
1

Shareware
Easy MP3 Alarm Clock 1.0
De dagen van uw irritante wekker geluiden zijn voorbij. Nu kunt u deze Easy MP3 wekker die MP3 en andere audio bestanden om wakker te worden van de aangename geluid van uw favoriete audio clip ondersteunt. Kies simpelweg uw audio-bestand, stel de
 
1

Freeware
2D GhostForest Interactive Desktop 02 1.5
Het tweede lid van de Ghost Forest familie - een mooie inzameling van met de hand geschilderd, kind-veilige desktop achtergronden (nu interactief.
 
1

Freeware
2D GhostForest Interactive Desktop 04 1.5
Het vierde lid van de Ghost Forest familie - een mooie inzameling van met de hand geschilderd, kind-veilige desktop achtergronden (nu interactief.
 
1

Freeware
2D GhostForest Interactive Desktop 05 1.5
Het vijfde lid van de Ghost Forest familie - een mooie inzameling van met de hand geschilderd, kind-veilige desktop achtergronden (nu interactief.
 
1

Freeware