Diversen software downloaden

Nos Atacan PocketPC 1.3
Nos Atacan analyseert snel uw waarnemingen op een ramp plaats en biedt een snelle, wetenschappelijke gok waarvan agenten van massavernietigingswapens zijn waarschijnlijk betrokken zijn.
 
1

Shareware
Oxford Dictionary of Business and MSDict Viewer 6 6.46
De derde editie van de Dictionary of Business is een breed opgezette en informatieve gids voor alle gebieden van het moderne bedrijfsleven.
 
1

Demonstratie
Webster's American Family Dictionary with DEPReader
Het doel van de Webster's American Family Dictionary is uniek en uitdagend: het is aan de standaard woordenschat van het Amerikaans Engels vastleggen en opnemen op een manier die de gemeenschappelijke ethische, morele, religieuze, sociale en.
 
1

Demonstratie
CubeDesktop 1.2
* Haal meer ruimte voor uw toepassingen CubeDesktop creëert zes virtuele en onafhankelijke desktops, het vergroten van de ruimte die je hebt om te werken en te spelen.
 
1

Shareware
Streaming Stats US Sports Edition 1.0
Wonen Desktop RSS-feed reader voor nieuws en sport, waaronder Odd News, US News, US Sports, NFL, NBA en MLB.
 
1

Freeware
Halftone Search for Google Desktop 1.2.8
Google Desktop is een gratis tool beschikbaar om te downloaden uit de Google-website.
 
1

Shareware
Convert Flash SWF to FLA 5.2
Flash decompiler software decompiles de code geschreven in ActionScript 2 of 3 en weergeven van de leesbare code in ActionScript venster met syntax highlighting.
 
1

Shareware
Expedition Log 2.02.0002
Ontworpen voor de meeste sportduikers, Expedition Log? stelt u in staat om uw SCUBA duiken in te voeren. Deze applicatie heeft vele functies, waaronder; * Het toevoegen van meerdere duikers * overzetten duiken om je buddy / s * Volg uw
 
1

Shareware
BassTime 2003
BassTime vertelt de visser wanneer vis zal zijn actiever. U hoeft alleen de temperatuur van het water en de datum wilt invoegen, en BassTime zal de beste tijd te berekenen om te vissen.
 
1

Shareware
Repacer 1.1
Repacer zet het tempo van alle muziek, zodat het precies past bij uw natuurlijke training tempo.
 
1

Shareware
BL Soccer-Manager 2005 1
Mit BL Soccer-Manager 2005 werden die Spiele der 1. Bundesliga, 2. Bundesliga, Premier League, Primera Division, Serie A Ligue 1 und auf einem Blick verwaltet.
 
1

Shareware
TSOfficePool - College Bowls 3.2
College kom seizoen kantoor beheerder van de groep omvat de 2006-2007 voetbal schema.
 
1

Shareware
3D Exploring Yoga 1.0
Exploring Yoga in 3D 'is een volledig interactieve kennismaking met yoga. De reis brengt u naar verschillende tempels op een betoverd eiland om te leren.
 
1

Shareware
101 Martial Arts Guide 1.4
U krijgt toegang tot enkele van de heetste martial arts sites op het net. Met behulp van deze software kunt u downloaden gratis vechtsporten gidsen, het net met een aangepaste interface zoeken, en wat andere vechtsporten liefhebbers hebben online
 
1

Demonstratie
Baseball Stats 3.0
Alles wat je wilde weten, en zelfs informatie die u niet wist dat je nodig om te weten, over professionele honkbal in Amerika.
 
1

Shareware
StatTrak for Football 2.1
StatTrak voor Football software is een complete statistieken programma met vele opties toch heel gemakkelijk te gebruiken.
 
1

Demonstratie
Tennis Navigator WTA Edition 1.4
Tennis Navigator WTA Edition is een uniek programma, een perfecte gids door de wereld van het tennis van vrouwen.
 
1

Shareware
Stats Golf Par
kunt u de eenvoudige maar handige Golf Stats te gebruiken voor complete analyse van uw huidige praktijk bereik en natuurlijk playstatistieken.
 
1

Shareware
Rec Dive Log 3.0
Rec Dive Log is een SCUBA duiken logboek en fotogalerij software-oplossing voor het beheren van uw duiken. U kunt ook uw duiken afgedrukt als u ze wilt toevoegen aan je logboek bindmiddel.
 
1

Shareware
SocAll 2010
SocAll is een voetbal (soccer) statistieken software, speciaal ontworpen voor voetbalfans en gokkers. Het programma houdt voetbal statistieken van grote Wereld voetbal competities en toernooien.
 
1

Shareware