Diversen software downloaden

Eye4Gps GPS mapping software 4.0
GPS Mapping Software voor Windows, Laden topografische kaarten, realtime navigatie, track recording, beheren GPS-apparaten en nog veel meer.
 
1

Shareware
Google Translate Desktop 2.1.91
Google Translate Desktop is een gratis draagbare desktop vertaler op basis van Google Translate.
 
1

Freeware
Ashampoo Gadge It 1.0.0
Ashampoo Gadge is een programma waarmee je afzonderlijke desktop applicaties (gadgets) en browser menus maken, zelfs voor Windows XP.
 
1

Shareware
Big Free Clock 1.3
Gratis Big Clock - freeware klok van formaat om het volledige scherm met ondersteuning voor twee monitoren
 
1

Freeware
Desktop Tannenbaum 1.2
     U kunt deze leuke tool te gebruiken voor het weergeven van de kerstboom op uw bureaublad. Je kunt houden op de top en kan ook de transparantie instellen. De mouseover hint zal je vertellen dat hoeveel dagen er nog tot Kerstmis.
 
1

Freeware
Active@ DVD Eraser 1.0
Active @ DVD GUM wist DVD-RW, DVD + RW of CD-RW-media om de oude gegevens van de schijf te wissen.
 
1

Freeware
Audio Dedupe 2.0.0.1
 Audio Dedupe is een innovatief programma dat dubbele audio-bestanden in de map en submappen kunnen identificeren, zelfs als ze zijn opgeslagen in verschillende bestandsformaten en zijn niet gemarkeerd met ID3-tags.
 
1

Shareware
BricoCalculette 1.1.5
 De handige softwarepakket BricoCalculette biedt u 40 rekenmachines en converters die u kunt gebruiken voor het eenvoudig invullen van diverse berekeningen.
 
1

Shareware
Accordeur Multi-Instruments 2.2.0.1
Accordeur giet instrumenten een corde (Guitare, mandoline, ukelele, viool, banjo et guitare basse) en accordage standaard et open stemmingen. ...
 
1

Shareware
Color Style Studio exterior paint colors 2.64.09
 kunt u opnieuw de kleur van de fotos van uw huis met Color Style Studio voor het zien dat de manier waarop uw huis exterieur of interieur eruit ziet in de nieuwe kleurencombinatie.
 
1

Shareware
FutureDecks Pro 2.0.5
  FutureDecks Pro is een DJ-software te gebruiken voor het mixen namelijk nummers en videos mengen.
 
1

Shareware
Falcovis MyTV 3.5
 Falcovis MyTV kunt u luisteren en kijken honderden tv-en radiozenders in de hele wereld. Het werkt kanalen via online update-module.
 
1

Freeware
Animated Weather Free 1.0.1.474
 Nu kun je jezelf op de hoogte met de weersomstandigheden met inclusieve Animated Weather Application.
 
1

Freeware
Ares Vista Free 3.0.9.8006
 Ares Vista is ontworpen om te werken met de verbeterde beveiliging van Windows Vista en gewijd aan het delen en downloaden van muziek in de populaire MP3-formaat.
 
1

Freeware
FoxTag Editor 3.6.0
De breed opgezette tag processor FoxTag Editor is geladen met bekwaam functies en een instinctieve interface die goed georganiseerd en duidelijk gelabeld iconen heeft.
 
1

Freeware
Desktops 1.02
 Sysinternals Desktops is een speciaal programma dat is bedoeld voor zeer drukke computergebruikers die rijdt meerdere toepassingen en voert meerdere taken tegelijk.
 
1

Freeware
HandPOINTERS Commercial Edition 1.0
 U kunt de professionele tool HandPOINTERS voor presentaties en web-conferenties, zakelijke bijeenkomsten en multimedia klassen.
 
1

Shareware
myPhotoFrame 1.4
De minuut applicatie MyPhotoFrame wordt gebruikt voor het weergeven van fotos in een zwevend fotolijst.
 
1

Shareware
ScreenOFF 1.6.3
U kunt dit accessoire lade gebruiken voor het uitschakelen van het beeldscherm. Het gebruik ervan kunt u uw elektriciteit te besparen als het minder energie wordt verspild in het geval u niet met behulp van de console. Nu ondersteunt het toetsenbord
 
1

Shareware
Memory And Attention to Details Test 1.0
Test je geheugen en aandacht voor details met deze gratis test. Dergelijke tests worden gebruikt door geheime diensten van een groot aantal landen in het geheugen en aandacht vaardigheden van hun officieren schatten. U liggen op 5 minuten besteed aan
 
1

Freeware