Diversen software downloaden

Hallmark Card Studio 2012 13.0.3.7
Hallmark Card Studio 2012 maakt het eenvoudig om one-of-a-kind Hallmark kaarten te maken net zo uniek als de mensen die je zorg voor.
 
15

Shareware
Tableau Reader 7.0.144
Tableau Reader is een gratis pc-toepassing waarmee mensen openen en bekijken visualisaties gebouwd in Tableau Desktop. Desktop-gebruikers te creëren interactieve data visualisaties en publiceren als verpakte werkmappen. Met Tableau Reader colle
 
14

Freeware
TViX NetShare 2.13
De handige software TViX NetShare heeft een IP-adres voor het aansluiten van uw systeem om het netwerk niet nodig.
 
14

Freeware
Picture and Video Side-By-Side Viewer Software 7.0
Een afbeelding en speel een video naast elkaar.
 
13

Shareware
STOIK Stitch Creator 4
 STOIK Stitch Creator maakt van uw foto in kruissteek. Men kan elke foto of afbeelding omzetten in een kruissteek patroon en kunt ook dwarssteekpatroon in slechts 3 stappen. Om een ??foto te zetten in kruissteek grafiek we moeten voltooien slechts 3
 
13

Shareware
GNU Solfege 3.19.6
 Solfege is klein maar efficiënt en nuttig muziekonderwijs software die kan worden gebruikt om ritme, interval, en de schaal en akkoord vaardigheden trainen.
 
13

Freeware
Code 128 Barcode Fonts 3.0
De Code 128 Lettertype Voordeel Pakket omvat verschillende font versies in vele font formaten zoals TrueType, PostScript, BDF, FON en PCL voor Windows, Macintosh, UNIX en een verscheidenheid van andere besturingssystemen.
 
13

Shareware
DAM 2.2.7
Nederlandstalige damspel waarin u tegen de computer of mens (via Internet) kunt spelen. Spel staat 9e op de wereldranglijst van beste damprogramma's.
 
12

Demonstratie
Art and Craft Scrapbook 5.0
De Kunst en Nijverheid Scrapbook software geeft u honderden sjablonen en een eenvoudig te gebruiken wizard waarmee u volledig persoonlijk scrapbook ontwerpen te maken in enkele minuten te gebruiken.
 
12

Shareware
Easy Thumbnails 2.9
Gemakkelijke Thumbnails is een programma voor het maken van nauwkeurige thumbnail beelden en scaled-down/up kopie.
 
12

Freeware
VTK Export for Acrobat 1.0
VTK Export voor Acrobat is een Visualization Toolkit VTK file export plug-in voor Acrobat.
 
12

Commercieel
TCX Converter 2.0.29.5
TCX Converter is de kritische stukje software je?? Ve vermist. Met TCX Converter je het niet?? T hebben geen zorgen meer over onverenigbaarheden tussen bestanden voor verschillende outdoor GPS apparaten en mapping software. Belangrijkste kenmerken: -
 
12

Freeware
Biblio Catalogus 1.0
Biblio Catalogus is een uitstekend Nederlandstalig programma voor het beheren van een particuliere bibliotheek, en helemaal gratis.
 
11

Demonstratie
Dart 'm Up 1.0
Om te winnen bij Dart 'm Up en naar de Bonus Ronde te gaan moet je alle getallen tussen de 10 en 20 inclusief de bull (de roos op het bord) 3 keer raken.
 
11

Demonstratie
Golf Score Doctor 3.0.0.2
Golf Score Doctor is een computer programma om golf scores te analyseren. Door het invoeren van uw scores na elke wedstrijd, laat Golf Score Doctor zien waar de progressie in uw spel is, of welk deel van het spel nog training kan gebruiken.
 
11

Demonstratie
South America Interactive Map Quiz Software 7.0
Sleep en correct laten vallen de namen van Zuid-Amerika op de kaart.
 
11

Shareware
Virtual CloneDrive 5.4.6.0
Nu kunt u genieten van de vrijheid van de virtuele schijf in real met de Virtual CloneDrive.
 
11

Freeware
Adobe Pagemaker 7.0.2
     De beste lay-out programma voor het bedrijfsleven, onderwijs, en kleine-en home-office professionals is Adobe Pagemaker.
 
11

Shareware
Holy Quran Explorer 1.0
Een geavanceerde Explorer en Search Tool speciaal gemaakt voor de heilige Koran. Het bevat Al-Qur'an (Arabische tekst), transliteraties, tafsir Ibnu Katsir & vertalingen in 16 talen met twee standaard engels vertalingen (Dr. M. Taqiud-Din
 
11

Shareware
RC-Pilot für Nokia v1.0
RC-Pilot, verkrijgbaar in het Engels, Duits en Frans, biedt RC piloten met een eenvoudig te gebruiken elektronische middelen voor de berekening van vlieguren.
 
11

Shareware