Diversen software downloaden

ThGCube 1.1.2
 ThGCube is inclusief software hulpprogramma waarmee u te zien uw persoonlijke fotos te draaien op het bureaublad. Hiermee kunt u een map naar de gewenste fotos te maken als u de grootte, positie en snelheid van de rotatie kan aanpassen.
 
1

Freeware
Wally 2.4.2
 Qt4 Wallpaper Changer Wally maakt gebruik van meerdere bronnen. Vroeger volgende bronnen: bestanden, mappen, FTP externe mappen, Flickr, Yahoo, Panoramio, Ipernity, Photobucket, Buzznet, Picasa, Smugmug, Google, Vladstudio en deviantART
 
1

Freeware
WMP12 - BLUE Theme X64
 Nu kunt u het uiterlijk van uw Windows Media Player 12 te wijzigen. Hiervoor hoef je alleen maar het bestand van Deviantart downloaden, navigeer naar C: WindowsSystem32 map en vinden wmploc.dl. Hierna zul je het Kopiëren naar uw bureaublad en sla
 
1

Freeware
ffdshow 20041012
Gratis codec voor DivX en XviD-bestanden Ffdshow is DirectShow en VFW-codec voor het decoderen / coderen veel video-en audio-formaten, waaronder DivX en XviD films met libavcodec, xvid en andere opensourced bibliotheken met een rijke set van.
 
1

Freeware
FreeMind 0.9.0
 U kunt deze Free Mind software te gebruiken voor het bijhouden van projecten en voor het toevoegen van links naar essentiële bestanden, en voor het houden van een verzameling van kleine of middelgrote notities met links op sommige gebied dat zich.
 
1

Freeware
Avedesk 1.4
AveDesk is een tool die desklets in staat stelt op je bureaublad: desklets zijn klein grafisch aantrekkelijke mini-toepassingen die nuttig zijn voor ...
 
1

Freeware
BD Rebuilder 0.37.07 Beta
De eenvoudige functie BD Rebuilder wordt gebruikt voor het minimaliseren van de grootte van de Blu-ray inclusief alle menus en extras. Het doet dit door middel van x264 (H264 video) evenals voor het werken, het vereist ffdshow en AviSynth.
 
1

Freeware
Volumouse 1.72
Nu kunt u eenvoudig uw volume regelen met behulp van uw muis met handige software applicatie Volumouse.
 
1

Freeware
eBay Auction Watch for Google Desktop 4.5
 Google Desktop Gadget eBay veiling horloge wordt gebruikt voor het bijhouden van uw eBay-veilingen.
 
1

Freeware
Lava Lamp 3.2.0.1
U kunt uw bureaublad te verfraaien met behulp van handige software utility Lava Lamp die wordt weergegeven in uw bureaublad Mathmos zoals Lava Lamp.
 
1

Freeware
GooReader 3.0
 U kunt deze desktop-applicatie gebruiken om te zoeken, downloaden en lezen van Google Books online en offline.
 
1

Freeware
K-Lite Codec Pack (Full) 7.6.0
De K-Lite Codec Pack is een gratis verzameling van codecs en gerelateerde tools. Codec is een afkorting voor Compressor-decompressor. Codecs zijn nodig voor het coderen en decoderen (afspelen) van audio en video. De zeer gebruiksvriendelijke
 
1

Freeware
K-Lite Codec Tweak Tool 4.9.5
 K-Lite Codec Tweak Tool scant uw systeem voor gebroken filters en verwijdert degenen die werden gevonden.
 
1

Freeware
LyricWiki 1.7.0.3
LyricWiki toont de tekst van het nummer dat u listenning. Het kan worden gesynchroniseerd met foobar2000, Winamp, Windows Media Player en musikCube. Het gebruikt de Wikia.com online lyric database.
 
1

Freeware
MGTEK dopisp 6.0.3128
MGTEK dopisp is een plug-in voor Windows Media Player waarmee u uw MP3-muziek op uw iPod te synchroniseren rechtstreeks vanuit Windows ...
 
1

Shareware
Microphone Pass-through Emulator 1.3.1
 Microfoon Pass-through Emulator is bedoeld voor de nieuwere geluidskaart die wordt gebruikt voor het uitschakelen van de directe weergave van de microfoon tot luidspreker.
 
1

Shareware
Moo0 MultiDesktop 1.12
Moo0 MultiDesktop kunt u de meerdere desktop omgevingen in de eenvoudigste manier te genieten. Je kunt het gebruiken voor het beheren van meerdere desktops in dezelfde tijd.
 
1

Freeware
Moo0 TransparentMenu 1.10
Moo0 TransparentMenu faciliteert u met transparante menus op uw bureaublad gemakkelijk.
 
1

Freeware
MP3+G Toolz 4.0.1.0
 De MP3 + G Gereedschap pakket wordt gebruikt voor het omzetten van karaoke CD + G, Audio + G, Bin, of zip-bestanden.
 
1

Freeware
Multi Translator 1.4
Multi Translator is een klein gratis programma voor de vertaling van tekst of ondertitels (SubRip. Srt).
 
1

Freeware