Diversen software downloaden

Nepheton 1.4.4
Synthese Nepheton bevat 17 volledig gesynthetiseerd instrumenten perfect te emuleren de beroemde 808 drum machine.
 
1

Shareware
Neuro-Programmer 3.0.3
 Neuro-Programmer is een innovatieve software-applicatie programma dat brainwave entrainment combineert en toegepaste psychologie in een intuïtieve indeling.
 
1

Shareware
Riffmaster Pro 3.0.5
 sRiffmasterPro is een unieke en efficiënte toepassing die vertragen muzieksoftware muzikanten, houdt toonhoogte, gemakkelijk leren lied.
 
1

Shareware
Weather Pulse 2.2.4.4
 De krachtige weerdisplay programma voor het internet is Weer Pulse die populair Satellietbeelden toont uit de hele wereld.
 
1

Freeware
Win7codecs 2.9.0
Win7codecs is een audio-en video-codec voor Windows 7. Het installatieprogramma wordt automatisch verwijderen van de meeste andere populaire codec releases van uw computer voordat u deze beknopte, maar volledige pakket. U hoeft geen aanpassingen of
 
1

Freeware
Windows 7 in a Box 1.0
Voor iedereen die de grote overstap naar Windows 7 hier is de ultieme Desktop Tool.Windows7 in a Box. Windows7 in a Box is ontworpen ...
 
1

Freeware
YGS Virtual Piano 2010.05.07
 YGS Virtual Piano is een muziekinstrument en virtuele midi keyboard op uw pc. Het is zeer nuttig om de muzikant in de meeste situaties, dat wil zeggen om af te stemmen muziekinstrument, om de sleutel van de muziek hoorde, etc. te vinden wanneer u
 
1

Shareware
4Media CHM to EPUB Converter 1.0.1.1206
4Media CHM naar EPUB Converter kan u helpen omzetten CHM-bestanden voor het opmaken van eBooks EPUB gemakkelijk en eenvoudig om te bekijken op verschillende mobiele apparaten.
 
1

Shareware
A cliche a day 1.00
"Een cliche een dag" is de exclusieve, werkblad Genius fortune cookie. Elke keer dat u inlogt op uw computer, wordt u begroet door onderwijs gerelateerde offerte. Nooit genoeg van het omzetten van uw computer aan en uit! Amaze / boring
 
1

Freeware
AAC To CDA Plus 1.0
Zet AAC aan CDA tracks en branden op audio-cd. Met AAC Om CDA-Plus u kunt omzetten en branden AAC aan CDA tracks en branden op audio-cd voor de stereo-installatie van u - gemakkelijk en snel! De 'Video Effects Creator' van de AAC Om CDA Plus
 
1

Trialware
Advanced Music Recovery 4.0
Uitgebreid Terugwinning van de Muziek is ontwikkeld om nummers die zijn verwijderd of geformatteerd af apparaten zoals de Apple iPod of een andere speler die M4A of MP3-bestanden ondersteunt herstellen.
 
1

Shareware
aeroTAP 2.50beta
Virtual Touch Screen User Interface aeroTAP is de volgende generatie van de user interface met behulp van webcam - Virtuele touch screen-gebruikersinterface - zonder controller, zoals toetsenbord, muis of anderen.
 
1

Trialware
AF ScreenSaver 1.0
AF ScreenSaver is krachtig en gebruiksvriendelijk screensaver hulpprogramma voor Windows.
 
1

Shareware
AlltoWav 1.0
AlltoWav is een professioneel audio conversie tool ontworpen om batch convert audiobestanden (.
 
1

Trialware
Amazon Search App 1
Zoek naar wat je zoekt op Amazon of de aanbiedingen van de dag door te klikken op Search Amazon.
 
1

Freeware
AnalogX Delay 1.15
AnalogX Vertraging Calculator berekent uit te stellen voor jou - voer het tempo en het zal u uitstellen keer tot een 32e.
 
1

Freeware
AnalogX DXMan 1.11
AnalogX DXMan kunt u toevoegen of plugin registraties te verwijderen met gemak - te weten te komen bijna elk stukje informatie in verband met een plug-in, van de klasse-id, zijn input en output pinnen, om de bestandsnaam en het pad, ook al zijn.
 
1

Freeware
AnalogX Interleave 1.01
AnalogX Interleave neemt een bestand (normaliter een enkele audio track van een multitrack opname), en schutbladen met een aantal andere bestanden die u selecteert, met onafhankelijke header en inhoudsmaten voor elk bestand.
 
1

Freeware
AnalogX Songtime 1.14
AnalogX Songtime maakt gebruik van de BPM, Beats / Maatregel, en het aantal maatregelen om erachter te komen hoe lang een liedje zal zijn, en levert ook het frame en keyframe keer zo goed, door het gebruik van deze informatie kunt u spelen met de BPM.
 
1

Freeware
AnalogX Virtual Piano 1.11
AnalogX Virtual Piano maakt uw computer toetsenbord in een 4-octaaf piano toetsenbord. Om deze software te gebruiken, moet u beschikken over een MIDI-uitgang apparaat, evenals een geluidsbron.
 
1

Freeware