Diversen software downloaden

EnCalcOU 2.2
EnCalcOU berekent het gebruik en de kosten van olie, waardoor zowel de werkelijke kosten op basis van tank lezingen en vooruit voorspelling op basis van de metingen en de verstreken tijd.
 
1

Freeware
EZ WAV Converter 1.0.12
EZ WAV Converter is een krachtige applicatie designe om te zetten, coderen, decoderen, samenvoegen, snijden, splitsen, bewerken en nog veel meer PCM en ACM WAV (Waveform Audio File Format) en ACM, AIF, AAP, CDA, MP3, OGG, SND, VOX , WAV, WMA van het.
 
1

Trialware
EZ WAV Player 1.0.12
EZ WAV Player is een handige applicatie die u zal toelaten om te spelen en WAV (Waveform Audio File Format) ACM, MP3, WAV PCM, WMA en nog veel meer audio-bestanden, om te zetten gemakkelijk, snel, met een hoge kwaliteit.
 
1

Trialware
EZ WAV Splitter 1.0.12
EZ WAV Splitter is een krachtige applicatie die ontworpen is om te splitsen en snijd ACM WAV, PCM WAV, de populaire MP3-en WMA-audiobestanden.
 
1

Trialware
EZ WAV To MP3 Encoder 1.2
Encode ACM en PCM WAV-bestanden (Waveform Audio File Format) naar MP3, WAV en WMA andmore audiobestanden met EZ WAV naar MP3 Encoder 1.
 
1

Trialware
FFT Properties 5.0.4.19
FFT eigenschappen is voor spectrale analyse van zeer lange signalen. Het omvat zowel optimale computational deel visualisatie motor nodig voor dit doel. Het levert onder meer: ​​- het opnemen en afspelen met een willekeurige sample
 
1

Shareware
Find Differences Between Multiple Dates Software 7.0
Zoek het aantal dagen, maanden en jaren tussen de vele data. Deze software is compatibel met andere datum formaten zoals dd / mm / yyyy dd / mm / yyyy yyyy / mm / dd.
 
1

Shareware
Flash Card 1.08
De Flash Card applicatie is ontwikkeld om het perfecte programma voor het helpen van u, of uw kind te onthouden feiten, cijfers, wiskundige problemen, wat dan ook.
 
1

Demonstratie
Flipping PDF Reader 1
Vervang de standaard Adobe PDF Reader met de mooie flip boek. Het spiegelen PDF Reader maakt het mogelijk om PDF-documenten in gebruiksvriendelijke interface lezen met flipping boek effect. Goed kijken en handig alternatief voor Adobe PDF Reader.
 
1

Freeware
Flux:: BitterSweet II 2.2.0.7094
Draai de centrale toets om de zoete kant vermindert de transiënten amplitude. Om de bittere kant, wordt de transiënten amplitude vergroot. BitterSweet beschikt ook over een controle voor de verwerking van het signaal. Wanneer de hoofdfunctie is
 
1

Freeware
Gridy 0.48
Gridy voegt een onzichtbaar raster van Windows, zodat elk venster dat u te verplaatsen, vergroten of verkleinen wordt uitgelijnd naar het.
 
1

Freeware
GrieeX 2.1.6
GrieeX Film Archief Programma voldoet aan alle behoeften van enthousiastelingen met nuttige en eenvoudig te interfaces begrijpen.
 
1

Freeware
Guitar Tuners 1.0
Guitar Tuners kun je je gitaar te stemmen in een paar seconden gratis gebruik van een microfoon, zodat u gegarandeerd de perfecte toonhoogte van uw instrument elke keer.
 
1

Freeware
Hardcore 1.4
Comodo Business Antivirus maakt remote, gecentraliseerd beheer van pc-beveiliging producten, zoals antivirus, firewall en Disk Encryption op zakelijke werkstations.
 
1

Demonstratie
Hermes Podcast Downloader 1.5.1
HermesPod stelt u in staat om podcasts te downloaden, en naar hen luisteren waar en wanneer u wilt.
 
1

Freeware
HEXwrite 1.0.7
HEXwrite zet direct uw toetsenbord input in HEX-of ASCII, afhankelijk van welk programma u hebt geselecteerd.
 
1

Freeware
HeyeLighter Commercial Edition 1.0
HeyeLighter is een scherm marker software applicatie die de analyse en de voltooiing van werkbladen en tabellen, maar ook het lezen van teksten die rechtstreeks op het computerscherm vergemakkelijkt.
 
1

Trialware
Hide My Windows: Christmas Edition 1.9.5
Hide My Windows is vooral gemaakt voor mensen die werken in het kantoor, waarvan de computer activiteit is meestal onder strikte controle.
 
1

Shareware
HighC 2.86
HighC is een grafische maken van muziek tool. Het is een synthesizer, een sequencer en een mixer. Het doel is om muziek te maken compositie zo eenvoudig en direct schetsen. Een leuk en educatief instrument? EUR? Geen nodig muziekervaring: maak
 
1

Demonstratie
ID3 Lab 1.0.0.0
- Tag bewerken van ID3-Lab kunt u snel ID3-tags toe te voegen aan uw mp3-bestanden. Het ondersteunt zowel ID3v1 en ID3v2 ervoor te zorgen dat alle media-apparaten nieuw en oud kunnen de bestanden details te lezen. - Kopieer Labels Snel de ID3v1 tags
 
1

Shareware