Diversen software downloaden

IllustraBoard Commercial Edition 1.1
IllustraBoard is een professionele en educatieve multimedia-board voor de klassen, presentaties, studies, demonstraties, projecten, plannen en ideeën.
 
1

Trialware
iMobile iPad/iPhone/iPod Encoder 1.1.0
iMobile iPad / iPhone / iPod Encoder is een krachtige applicatie die ontworpen is om mensen in staat stellen om video's om te zetten in populaire formaten met gemak.
 
1

Demonstratie
iMobile Media Converter 1.2.3
Video / Audio op de iPhone, iPod, Apple TV, PSP, PS3, mobiele telefoon, Zune, Pocket PC, PDA, Archos, iRiver, Creative Zen, Xbox 360, Smart Phone, Nintendo Wii, PMP, enz.
 
1

Trialware
ImTOO iPhone Works 3.0.3.0604
ImTOO iPhone werkt kunt importeren of video's, audio en foto's tussen de iPhone en computer te exporteren zonder iTunes, back-up iPhone bestanden naar iTunes.
 
1

Shareware
Inbox2 0.5.0.1beta
Inbox2 is een premie verbonden levensstijl applicatie die communicatie brengt - en de mensen die je communiceren met - in een afzonderlijke, gesynchroniseerde applicatie die toegankelijk is overal.
 
1

Freeware
InstantStorm 2.0.0
InstantStorm is een Windows freeware tool voor het maken van Flash gebaseerde screensavers met vele geavanceerde functies.
 
1

Freeware
InventoryBuilder Light 3.0
InventoryBuilder is een krachtige, eenvoudig te gebruiken Inventory Manager is ontworpen om u te helpen het organiseren van uw kostbaarheden en belangrijke documenten.
 
1

Shareware
iWorkstation 9.3.2.2.2
Zet alle audioformaten, Pak CD audio met gratis CDDB-album info service. Maak een audio-CD's. Bewerk alle audio formaten, effecten toevoegen, normaliseren, fade in / out, versterken, maakt clips, split-bestanden. DJ-stijl speler met auto fade-en
 
1

Demonstratie
Jampal 1.14
Jampal biedt een aantal unieke voordelen ten opzichte van de andere jukebox-en mp3-speler programma's beschikbaar.
 
1

Freeware
Join (Merge, Combine) Multiple MPEG Files Into One Software 7.0
Verticaal voegen meerdere MPG / MPEG-bestanden. Resultaat opslaan als een nieuw bestand.
 
1

Shareware
jOrgan 3.14 Beta 3
jOrgan werd ontworpen om te worden is een MIDI-console geschikt voor zowel de architectuur van een klassieke of een theater orgel.
 
1

Freeware
LASTAR 1.2.6
LASTAR is een batch (niet-interactieve) audio-processor mogelijk maken, in een paar clics, luidheid afstelling en bestanden splitsen van een partij van audio-opnamen, met behulp van audio-transparante maximizer.
 
1

Freeware
LP10 3.3
LP10 is het wapen van je keuze als u niet wilt dat elk compromis in geluidskwaliteit te maken.
 
1

Demonstratie
LyricsSeeker 1.0
LyricsSeeker maakt gebruik van de MetroLyrics database van meer dan 1.000.000 nummers en 20.000 artiesten aan te passen tekst van het nummer dat wordt afgespeeld op uw desktop muziekspeler. Terwijl je luistert, wordt de tekst naar je favoriete tracks
 
1

Freeware
M3U Dropper 64bit 0.73
M3U Dropper maakt draagbare afspeellijsten van links. Links kunnen worden gedropt op het programma van browsers of bestand managers. M3U Dropper kan accepteren en start een link druppels. Dus, hacker type kan ook worden gebruikt als een draagbare
 
1

Freeware
Magnetwall
De Magnetwall VST plugin is ontwikkeld om een ​​zeer eenvoudige chorus effect als "JC" te zijn.
 
1

Freeware
MegaPointer Compact Personal Edition 2.00
MegaPointer is een professionele software voor multimedia presentaties, interactieve lessen, web conferenties en diverse educatieve activiteiten.
 
1

Trialware
Mo-Search 4.0.6
Mo-Search is een veilig en gebruiksvriendelijk programma ontwikkeld om u te helpen de controle van de gegevens van uw computer.
 
1

Freeware
Mobiano Free mp3 ringtones - Blend Pack #5 1.0
Mobiano Gratis mp3 ringtones: Blend Ringtones voor Pocket PC: Inclusief: 1. Blend Ringtone 01: Songs Clip - Elaine. 2. Meng Ringtone 02: Songs Clip - Ice Age. 3. Blend Ringtone 03: Songs Clip - Sony PS2 Voetbal 8 Song-All Rise. 4. Blend Ringtone 04:
 
1

Freeware
MP3 Compressed Maker 1.01
Gecomprimeerde MP3-Maker is een geavanceerde applicatie die ontworpen is om audio-bestanden te comprimeren. De audio-compressie kan je telefoon of MP3-speler om meer inhoud te kunnen laten.
 
1

Shareware