Diversen software downloaden

Voxengo Voxformer VST x64 2.6
Voxformer is een multi-functionele vocale channel strip plug-in voor professionele audio toepassingen.
 
1

Demonstratie
WatchAlone Movie Player 1.0.5
WatchAlone Desktop Player speelt film van verschillende video-sharing sites zoals Google, Dailymotion, Veoh, Megavideo, Zshare en Youku.
 
1

Freeware
WiFi2HiFi 1.023
Gebruik WiFi2HiFi om je iPhone om te zetten in een draadloze audio-ontvanger voor uw stereo-installatie of geluid-dock.
 
1

Freeware
Will You Marry Me? 2007
Volg al uw gast gegevens Will You Marry Me? houdt al uw gast uit informatie op een veilige plaats. Blijf op de hoogte van de naam van uw gast, adres, telefoonnummer, emailadres, aantal volwassenen en aantal kinderen, etc. Houd een lijst van Buiten de
 
1

Demonstratie
WinStars 2.0.79 R1
Wie heeft er niet is verblind en geïntrigeerd bij het optillen van zijn blik naar het hemelgewelf op een heldere, donkere nacht.
 
1

Freeware
Xilisoft iPhone Photo Transfer 1.0.0.0421
Nu introduceren Xilisoft iPhone Transfer Photo, de meest handige iPhone-foto overdracht tool waarmee het gaat zo gemakkelijk om alle foto's geschoten door de iPhone naar uw PC en vice versa kopiëren, direct delen met je vrienden en familie.
 
1

Shareware
Xilisoft iPod Magic 5.5.6.20131113
Xilisoft iPod Magic kan de iPod / iPhone muziek, films, foto's, boeken en iPhone ringtones tussen de iPod en de pc over te dragen, rip CD / DVD en converteren van audio / video's naar iPod-bestanden.
 
1

Shareware
12Ghosts Robo 9.0
12 Ghosts Robo maken het voor u mogelijk om automatisch sluiten, verplaatsen, positie of annuleren wanneer er een nieuw venster wordt geopend.
 
1

Shareware
THdice 1.1
THdice is een widget die zal u laten doen dobbelstenen rollen met een brede lijst met opties en ondersteuning voor meerdere dobbelstenen systemen na "XdY" stijl rollen.
 
1

Freeware
HLstats 1.0
De freeware widget HLstats wordt gebruikt voor het weergeven van de server statistieken van de Counter-Strike spel.
 
1

Freeware
Quotes Widget 1.1
 Het doel van Quotes Widget is aan te tonen u de koersen van http://www.brainyquote.com. U kunt de t Algemeen Quotes, Art Quotes, Funny Quotes, Love Quotes en natuur Citaten lezen met de linkerkant iconen.
 
1

Freeware
ColorBurn 1.1.1
 Webdesigners en-ontwikkelaars gebruiken deze widget voor hun projecten omdat het ook elke dag kleurenpalet samen met de waarden van de hexadecimale kleur.
 
1

Freeware
Speech 1.2
U kunt deze leuke widget die in staat is te spreken door middel van uw luidsprekers.
 
1

Freeware
Epguides 1.0
 Nu kun je jezelf up-to-date met al uw favoriete toont informatie door het gebruik van deze gratis Epguides widget.
 
1

Freeware
iDrop 1.0
iDrop is een gratis widget waarmee u slepen en image bestanden naar de gratis image hosting site. Geupload De beelden worden met trots gehost op ImageMule!
 
1

Freeware
Nintendo Wii Tracker 1.0
De wiihunter ontwikkelde nut Nintendo Wii Tracker informeert u over gevonden Nintendo Wii op voorraad automatisch. Het wordt automatisch na elke tien minuten bijgewerkt.
 
1

Freeware
Googly-Eyes 1.0
 U kunt deze widget gebruiken voor vermaak jezelf als het een aangename set van de ogen dat de cursor van je muis bevat. U kunt deze ogen aan te passen aan uw wensen en op deze manier meer acties kunt toevoegen op uw computerscherm.
 
1

Freeware
Jedi Digg 1.0
Een werkbalk gekoppeld aan de bovenkant van het scherm waarvan de Digg voorpagina verhalen in rotatie De Jedi Digg applicatie is ontworpen om een ​​werkbalk gekoppeld aan de bovenkant van het scherm waarvan de Digg voorpagina verhalen in.
 
1

Freeware
DWG to PDF Converter DWG 2008
DWG to PDF Converter (DWG naar PDF) is een batch-converter die u toestaat om DWG converteren naar PDF, DXF aan PDF zonder de behoefte van AutoCAD Belangrijkste kenmerken:.
 
1

Shareware
DWG Converter 2009
DWG Converter 2009 2009 kun je DWG converteren naar DXF, DXF aan DWG zonder de behoefte van AutoCAD.
 
1

Shareware