Diversen software downloaden

Fractal Image Generator 1.8
De kleine en gebruiksvriendelijke programma Fractal Image Generator kunt u fractal beelden door het gebruik van kleur en grootte. Het bevat volgende methoden van kleuren: iteratie van start-en willekeurig, willekeurige kleur delta.
 
1

Freeware
The Dashboard 2.0
 Nu kunt u gebruik maken van de diensten van jandjdesignsinc.net zelfs zonder in te loggen met de handige Dashboard-widget.
 
1

Freeware
EVE Online Skill Monitor 1.1.1
Nu kunt u een oogje houden op je personages skill-status met behulp van handige widget EVE Online Ervaring Monitor.
 
1

Freeware
Prototype Quick Reference 1.5
Prototype Quick Reference 1.5 is een eenvoudig te gebruiken en handige zoekbalk voor de Quick Reference voor Prototype (kader JavaScript) API-documentatie. Vereisten: Windows XP / Vista Yahoo Widgets Engine
 
1

Freeware
AMazer 1.0
Amazer 1.0comes aan gebruikers als een indrukwekkende en nuttige doolhof generatie spel dat biedt u intellectuele uitdagingen. De toepassingen genereert willekeurige doolhoven voor u op te lossen. Je moet van A naar B te gaan in de minimale
 
1

Freeware
World of Warcraft Dock 1.2
World of Warcraft Dock 1.2is bekend als een makkelijk te gebruiken en efficienttool die het mogelijk maakt eenvoudig de lancering van World of Warcraft, Ventrilo, Teamspeak en verschillende internet bookmarks, eenvoudig Wowhead zoeken en nog veel
 
1

Freeware
Quick Lottery Picker 1.0
Snel Loterij Picker 1.0is ontwikkeld tot een nuttig en waardevol ervaren programma die het mogelijk maakt voor u om willekeurige getallen kiezen voor uw favoriete loterijen zijn.
 
1

Freeware
New Year's resident desktop 2012 1.0.0
New Year's inwoner desktop 2012 1.0.0provides u een interessante en effici?nte toepassing ontworpen om u het nieuwe jaar passend te vieren. New Year's inwoner desktop is volledig draagbaar. Het staat u toe in te stellen als achtergrond gewoon
 
1

Freeware
World Wine Challenge 2
World Wine Challenge 2brings u een slimme, effici?nte en makkelijk te volgen programma met whichyou zullen zich zeker vermaken tijdens het leren van belangrijke informatie over wijn! Verbeteringen: Bijwerken.
 
1

Freeware
LoCl9d Weather Viewer 1.1
LoCl9d Weer Viewer 1.1is beschouwd als een effectief en makkelijk te gebruiken widget die 15 verschillende weerbeelden weergegeven. Gebruiker kan de beelden en is volledig aanpasbaar.
 
1

Freeware
Desk Marker 1.9.8
De handige programma Desk Marker is speciaal ontworpen voor de computer scholen als het u toestaat om te doen schetsen op de ramen met behulp van verschillende pensize en kleur.
 
1

Freeware
JFreeChart 1.0.6
 Ontwikkelaars gebruiken deze handige en gratis JFreeChart hulpprogramma dat is eigenlijk een Java class library en bevat sets van professionele kwaliteit grafieken.
 
1

Freeware
Plot Digitizer 2.4.1
Plot Digitizer applicatie is bedoeld om een ??Java-programma gebruikt om gescande percelen van functionele gegevens digitaliseren zijn. Vaak gegevens worden gevonden die in rapporten en referenties als type functionele XY scatter of lijn plots. Om
 
1

Freeware
LotteryWinner 2.4
 Lotterywinner is een unieke en zeer vermakelijk spel waarin de speler zelf om de verschillende nummers van een ander bereik van nummers zoals: 6 uit 45, 5 van 36, 20 uit 80, 6 van de 49, enz.
 
1

Shareware
Alexander XTREME Desktop
Maak van uw statische bureaublad in een volledig interactieve envirnment. Bekijk de nieuwste trailers en featurettes als ze beschikbaar zijn. Volg Alexanders leger op de weg van verovering.
 
1

Freeware
Keyword Information Database 1.25
Dit vergt enige uitleg, stel je een programma dat was je al die kleine notities op te slaan over eerything dat blijft verdwalen, niet meer Dit programma houdt een informatie database, elke noot heeft een "trefwoord" ook refferd om de.
 
1

Freeware
Guild Wars News 1
Guild Wars Nieuws 1 is ontworpen om een ​​nuttige en creatieve nut dat het nieuws van de Guild Wars homepage (www.
 
1

Freeware
Ham Radio License Extra 1.5
Ham Radio License Extra 1.5 is een dergelijk programma dat kan u ondersteunen om te studeren voor uw extra klasse licentie-examen. New net vrijgegeven, Ham Radio License Extra. Start studeren voor uw extra klasse License vandaag. U kunt studeren in
 
1

Trialware
MB Free Chinese Pregnancy Calendar 1.75
MB Vrije Chinese Kalender van de zwangerschap 1,75 is een aanvraag voor een would-be moeder aan te geven of haar baby is een meisje of een jongen.
 
1

Freeware
MB Birth Star 1.55
MB Geboorte Star 1.55 is in staat om de geboorte ster of het sterrenbeeld de maan aanwezig in was ten tijde van de geboorte te berekenen. MB gratis Geboorte Star is een geboren ster calculator software gebaseerd op Vedische Astrology.It beschrijft de
 
1

Freeware