Diversen software downloaden

DataPlot 1.0.5
Retrive gegevens van instrumenten of dataloggers en dat doen we gemakkelijk een module voor uw unike instrument / logger Een platform dat kan omgaan met uw instrument of logger gegevens.
 
1

Freeware
allSnap 1.33.2
Een kleine systeemvak app die alle top-level Windows maakt automatisch af te stemmen allSnap is een nuttig en makkelijk te gebruiken Windows-bureaublad nut.
 
1

Freeware
Christmas Countdown Timer 1.0
 Christmas Countdown Timer is een makkelijk te gebruiken programma dat aftelt tot Kerstmis te gebruiken. Het werkt zonder dat lange ingewikkelde installatieprocedure.
 
1

Freeware
Data Desk 6.1
Een snel, eenvoudig gemakkelijk te gebruiken data-analyse pakket gegevens Desk brengt snel en eenvoudig te gebruiken visuele analyse naar uw bureaublad.
 
1

Demonstratie
Unicode Image Maker 1.08.01
Unicode Image Maker is gemaakt voor internationale gebruikers en is ontworpen voor situaties wanneer u unicode tekst te gebruiken in een programma, maar het is niet standaard ondersteund, u kunt deze tool gebruiken om een ​​grafische.
 
1

Freeware
Best Minimize to Tray 1.05
Beste Minimaliseren naar systeemvak 1,05 helpt u op de hoogte blijven van de dingen: het kan elk programma te minimaliseren in de lade (als een pictogram naast de systeemklok) Uw ramen te krijgen mini-geminimaliseerd door te klikken op de een.
 
1

Shareware
DwgGrid 2.0.2.36
DwgGrid 2.0.2.36 biedt u een fantastische en moderne DwgGrid -. CAD Thumbnail Viewer-en printerdeling Het kan printen en opslaan AutoCAD, Inventor, Revit, SolidWorks, uStation verkleinde DwgGrid is een Windows Explorer-achtige browser voor CAD
 
1

Shareware
FanDraft - Fantasy Football Draft Board Software 7.13
 FanDraft is ontwerpraad software dat team logos, streaming ticker, ontwerp bestellen, en ontwerp klok en speler boord omvat.
 
1

Demonstratie
Free Picture Finder 3.17
Gratis Picture Finder is een afbeelding zoeken en management programma dat kan zoeken en beelden te downloaden op internet.
 
1

Shareware
Panorama Composer 3.1
 Nu is de creatie van pannen is zeer eenvoudig met handige Panorama Composer dat het mogelijk maakt in drie stappen.
 
1

Trialware
Alluring Mountains ScreenSaver 2.0
Verleidelijke Bergen ScreenSaver brengt u op de top van de wereld om de zon en de wolken dan kunt u inademt in de frisse lucht. Het bevat prachtige fotos van de toppen van Majestic Mountain.
 
1

Freeware
gbAnimator 5.5.282
 Nu is de creatie van geanimeerde 2D-modellen en vormen is zeer eenvoudig vanwege inclusieve softwaretoepassing GbAnimator.
 
1

Freeware
How to play the guitar Vol3 5.5
 De gitaar cursus biedt u elf lessen die zijn zeer eenvoudig te leren en te onthouden.
 
1

Shareware
VISTA Business Icons 1.0
Vista Business Pictogrammen is volledig ge?nspireerd op het uiterlijk van de Windows Vista. Het heeft 1040 pictogrammen die fotorealistische 3D-stijl, kristal zachte tinten en aansprekende beelden te combineren. De voorraad Vista geschikt is voor
 
1

Demonstratie
imagENGine 2.1.7
ImagENGine is een krachtige verzameling van grafische tools, geïntegreerd in een uniform en eenvoudig te gebruiken omgeving.
 
1

Trialware
Garfield Desktop 1.0.0.4
 U kunt dagelijks Garfield strip brengen op de achtergrond van uw Windows-bureaublad met handige en inclusieve programma Garfield Desktop.
 
1

Freeware
The Cells 1.9.24
De cellen is een gratis op Java gebaseerde GUI Designer. Het is ontwikkeld voor iedereen, die plezier hebben op Java Swing.It is gemakkelijk te gebruiken maar krachtige, WYSIWYG GUI ontwerper, maakt het gemakkelijk om professionele en complexe kijken
 
1

Freeware
Horse Racing Predictor 1.4
De handige neurale netwerken gebaseerde software Horse Racing Predictor die gebruik maakt van tevoren algoritmen is in staat om het voorspellen van paardenraces resultaten met grote nauwkeurigheid.
 
1

Shareware
Screenbook Maker 1.5.6
Screenbook Maker is gratis en handig hulpmiddel waarmee u te cre?ren, publiceren, en print uw eigen Screenbooks. Een Screenbook is een web-based foto boek dat laat zien via screenshots en tekst hoe u een computer application.Using Screenbook Maker
 
1

Freeware
Chameleon Desktop 1.0
Chameleon Desktop is een geavanceerde grafische hulpprogramma waarmee u verschillende artistieke effecten toepassen op uw bureaublad achtergrond.
 
1

Shareware