Diversen software downloaden

DONATION 3.12
Een uitstekende oplossing voor kleine tot middelgrote goede doelen, kerken en andere religieuze groepen, het DONATIE software programma is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken. Beter nog, het is beschikbaar voor een zeer betaalbare prijs.
 
1

Shareware
3DS Import for Bricscad 1.0
3DS de Invoer voor Bricscad is een 3D Studio 3DS-bestanden te importeren plug-in voor Bricscad.
 
1

Commercieel
Screen-It 1.15
 Dit handige hulpprogramma kunt u uw ervaring met het gebruik van Windows te vereenvoudigen, door beperkt groepen van actieve programmas op verschillende schermen en verbergt alle andere dan de in het huidige scherm actieve toepassingen.
 
1

Freeware
Animator 1.0
 Animator is een kleine maar krachtige en handige applicatie waarmee u animaties maken voor stop motion. U kunt deze handige applicatie helemaal gratis maken.
 
1

Freeware
Private Pix 2.11
Prive-Pix maakt gebruik van nieuwe technologie?n om uw foto's en films veilig te houden terwijl ze een wachtwoord beveiligd en gecodeerd. De geavanceerde beveiligingsfuncties omvatten naam klauteren en variabele lengte van de sleutel. Prive-Pix
 
1

Shareware
EtudiX Piano Tutor 1.2.1
Programma EtudiX Piano Tutor helpt u bij het leren piano visueel. Hiermee kunt u de piano of keyboard spelen zonder te leren over muziek scores. het gebruik ervan kunt u leren om midi tracks vooruit en achteruit noot voor noot zo goed als u kunt
 
1

Freeware
Home Insurance Finder Buddy 2.1
De handige Home Insurance Finder Buddy is in staat om te werken als een zoekmachine voor de verzekering.
 
1

Freeware
Shortcuts Map 2.3.0.14
Nu kunt u gemakkelijk alle sneltoetsen die u met behulp van handige software Sneltoetsen Kaart naar windows sneltoetsen wilt beheren.
 
1

Freeware
ABC Coloring Book I 2.01.0242
ABC Coloring Book is een eenvoudig te programmeren bieden kleurplaten voor peuters en kleuters tot de creatieve wereld van het tekenen en kleuren te ontdekken te gebruiken.
 
1

Shareware
AutoInsult 3.5
AutoInsult is een leuk klein programma dat beledigingen voor u genereert in een verscheidenheid van stijlen.
 
1

Freeware
Balloons at the Desktop 1.0
Ballonnen op het bureaublad, een van de beste desktop decoratie software beschikbaar is, Ballonnen op de desktop, versiert uw bureaublad met mooie, realistische en kleurrijke ballonnen.
 
1

Shareware
Beautiful Love - Animated Wallpaper 5.07
Welkom op de Beautiful Love - Animated Wallpaper bestellen pagina! __________________________ Wat u moet weten over het bestellen van Elefun achtergronden en screensavers: Veilige betalingsinformatie is verzekerd door RegNow - een van de meest
 
1

Shareware
Bio-Calendar Pro 1.0
Geef persoonlijke bioritme informatie in de vorm van een gemakkelijk te ready kalender.
 
1

Shareware
Bio-Rhythms 16-bit 1.07
Bio-Rhythms berekent de hoge, lage en kritische perioden van uw emotionele, intellectuele en fysieke cycli met een optionele meester cyclus om u een diepgaande blik naar wat er voor u in petto.
 
1

Shareware
BirdVision 3.0
BirdVision is een nieuwe toepassing voor vogelaars overal. Het is een stand-alone Windows-toepassing die het gebruik van remote sensing en GIS-technologie met de spannende wereld van de vogelen opgenomen. Kenmerken van BirdVision zijn onder meer:
 
1

Shareware
BlueMoon 1.4
U kunt inclusive softwaretoepassing BlueMoon te gebruiken voor het bekijken van alle opgenomen Maan Lore of gewoon uw wens categorieën.
 
1

Shareware
Bytescout BarCode Generator SDK 2.20.389
Genereer barcodes met Bytescout Barcode Generator SDK voor. NET en ActiveX. Voordelen: - 4 soorten componenten: Windows Forms control, WebImage Control voor ASP.NET, niet-visuele NET-en ActiveX-klassen om barcodes als PNG, GIF, JPG afbeeldingen op te
 
1

Shareware
C# Code Export 1.0.0
Op zoek naar een eenvoudige en snelle manier om streepje, en exporteer je C # code in verschillende bestandsformaten.
 
1

Freeware
Car Note 3.1.1
Organaize informatie door eigen auto
 
1

Shareware
Cashbox 0.50
Kas is een personal finance applicatie voor Mac OS X is ontworpen om het beheer van uw persoonlijke financiën een briesje.
 
1

Freeware