Diversen software downloaden

Reunion 9.0b
Reunion helpt u bij het document, op te slaan en weer te geven informatie over uw familie uw voorouders, afstammelingen, neven en nichten, enz.
 
1

Shareware
uCertify SSCP SSCP practice test 8.10.05
PrepKit SSCP SSCP, ISC2 SSCP is een interactieve softwaretoepassing die u helpt te leren je, houdt je vooruitgang, aangegeven op welke gebieden verbeteringen en simuleert het echte examen.
 
1

Shareware
VeloLogger 3.0.0.2
De proefversie is hetzelfde als de volledige versie, met de execption dat het alleen zal u toelaten om vijf (5) rijdt in te voeren voordat de "Nieuwe" ride knop is uitgeschakeld.
 
1

Shareware
WeatherSnitch 1.2.4
WeatherSnitch is een toepassing die weersinformatie wordt weergegeven in uw menu.
 
1

Freeware
Free Laptop Screen Saver
Leuke gratis screensaver die laptop toont beelden. Installeer en houden als je deze gratis laptop screensaver voor Windows.
 
1

Freeware
Merry Christmas Animated Desktop 1.0.0
Deze geanimeerde behang is een wenskaart voor uw bureaublad met vakantie wensen en sprookje scène in een bol.
 
1

Demonstratie
Southampton Dentists Smiles Screensaver 1.00
Gezondheid glimlacht screensaver van Southampton tandartsen.
 
1

Freeware
The Moon Animated Wallpaper 1.0.0
Deze geanimeerde wallpaper heeft astronomisch nauwkeurige animatie van de maan gezien vanuit de ruimte.
 
1

Demonstratie
Ventrilo Server Call Of Duty Screensaver 1.00
Ventrilo Servers screensaver met Call of Duty 4 beelden.
 
1

Freeware
Write Off Credit Card Debts 1.0
Schrijf off credit card schulden en bespaar duizenden. Specialist advocaat zal helpen sorteren van uw financiën en afschrijven creditcard schuld tegen een kleine vergoeding. Afboeking van de rekening leningsovereenkomst vóór 2007 die niet aan
 
1

Freeware
Amicus18 Compiler 1.0.20
De Amicus Proton compiler integreert volledig met Microchip's MPLAB ® Integrated Development Environment (IDE), waardoor volledige debugging en simulatie van uw BASIC programmeurs en debugging tools, Amicus18 Proton compiler maakt gebruik van de.
 
1

Freeware
Appx Desktop Client 5.0
De appx Desktop Client is de standaard desktop verbinding met appx. Appx gegevens kunnen worden opgeslagen op een lokale pc, of op afstand op een NT-of UNIX-server met behulp van appx / Netto aansluiten van een appx / Server. Met appx / ODBC-se
 
1

Freeware
BASINS 4.0
De grootste verandering in bekkens 4.0 is de open source GIS-software en de mogelijkheid om over te dragen en te delen GIS standaard gegevens (shapefile, dbf, en geotiff) tussen andere licentie GIS-software. Ook een op Windows gebaseerde Climate
 
1

Freeware
BeamYourScreen 4.4.110819
BeamYourScreen is een desktop sharing en online collaboration software-oplossing die een of meerdere gasten in staat stelt om te zien uw computerscherm live over het internet.
 
1

Shareware
Birthdayreminder 1.61
Birthday Reminder waarschuwt u voor verjaardagen je moet onthouden, vooruitlopend op deze data.
 
1

Freeware
Brain Explorer 2.2.1.2318
Bekijk een volledig interactieve versie van de Allen Human Brain Atlas in 3D. Brain Explorer 2 is een desktop applicatie voor het bekijken van de menselijke anatomie van de hersenen en genexpressie data in 3D. Met behulp van Brain Explorer 2, k
 
1

Freeware
Buildings Coloring Book 1.0
Gebouwen Coloring Book is een leuke toepassing voor kinderen, die veel tekeningen in 3D met verschillende soorten gebouwen, zoals kastelen, huizen en andere constructies omvat.
 
1

Shareware
Car Trak4 4.8
Auto Trak is een Windows ®-toepassing die auto-voertuig kilometers, onderhoud, kosten, en het brandstofverbruik volgt (MPG, L/100km | KPL, of MPL). Het biedt de "gemiddelde" persoon met een makkelijk te gebruiken interface en presente
 
1

Shareware
Decadry - T-Shirt Maker 4.1
DECAdry Express T-Shirt Maker is een makkelijk te gebruiken software die u helpt te creëren originele transfers voor T-shirts van de grond af te gebruiken.
 
1

Shareware
DNV Eco Calendar 1.0
DNV Eco Calendar is een aantrekkelijke combinatie van een agenda, een klok, en een wallpaper voor je desktop.
 
1

Freeware