Diversen software downloaden

MyDesktopHelp.Com's Kill ActiveSync 1.0
Dit programma doodt de Microsoft AcitveSync pictogram uit het systeemvak te proberen.
 
1

Freeware
Pack Crystal Clear 1.0
Hier is een hulpmiddel om uw Windows-besturingssysteem geven een geweldige nieuwe look en gemak van de navigatie op basis van uw gemak.
 
1

Freeware
PTSoft TV Online 1.1
PTSoft TV Online is de makkelijkste manier om tv online gratis te bekijken. Er zijn vele tv-zenders kun je met een simpele software is PTSoft TV OnlinePTSoft TV Online is een nieuwe en interessante tool die u in staat stelt om naar te kijken online
 
1

Freeware
Quantum Atomica 2.01
Quantum Atomica kunt u tot op atomair niveau om te zien wat er werkelijk gebeurt in het atoom.
 
1

Freeware
Remote Desktop Connection Manager 2.2.2.426
RDC Manager is een gratis Windows-hulpprogramma ontwikkeld door Microsoft om u te helpen het beheer van meerdere remote desktop verbindingen.
 
1

Freeware
iCreator 1.0
iCreator is een eenvoudige tool die je helpt om Sprite beeld te creëren op de weg. Met behulp van deze tool kunt u de afbeelding slepen op de weg en je kunt ook deze tool om CSS te creëren voor de sprite image.In om te gebruiken om dat te doen moet
 
1

Demonstratie
IKEA HomePlanner Kitchen 1.9.6
IKEA HomePlanner Keuken 1.9.4 is een programma waarmee je simuleert een geprojecteerd keuken. Het biedt 3D-weergave van uw keuken, en laat u toe te passen onderdelen uit IKEA?'s Catalogus, om te zien hoe ze passen. U kunt zelfs later een shoplist
 
1

Freeware
Inbox.com Weather 4.2.5.28
Desktop Weather is een applicatie die je helpt snel toegang krijgen tot informatie over de actuele weer, 7 dagen prognoses, grafische prognoses, radar, kaarten, stormen, verkeer, en nog veel meer.
 
1

Freeware
SBaGen 1.4.4
SBAGEN is een hulpprogramma, vrijgegeven als vrije software (onder de GNU General Public Licence) voor Linux, Windows, DOS en Mac OS X, dat binaurale tonen in real-time gegenereerd op basis van een 24-uurs geprogrammeerde volgorde te lezen uit een.
 
1

Freeware
Dapple 2.1.4.606
Dapple is een wereldwijde data explorer ontworpen om een ​​open en optimale omgeving te bieden voor het visualiseren, presenteren en delen van grote hoeveelheden van geowetenschappelijke gegevens op desktop computers.
 
1

Freeware
SEE Building LT 3.8
Met SEE Building LT kunt u snel en eenvoudig professionele en gestandaardiseerde installatie plannen en single-line schema's.
 
1

Shareware
GeoConvert 2.0
Deze software is ontwikkeld omdat van tijd tot tijd, vonden we het nodig om GPS meterstanden te zetten uit de fractionele lengte-en breedtegraad in graden, minuten en seconden (DMS).
 
1

Freeware
Lexibar Lithuanian 1.3
Gebruik de rechter muisknop om een ​​teken tussen hoofdletters en kleine letters te schakelen.
 
1

Freeware
Ladybug on Desktop 1.2
Nu kunt u brengen lieveheersbeestje op je desktop met inclusieve softwaretoepassing Lieveheersbeestje op Desktop. Het loopt automatisch als windows start na de installatie. Help improve Google Translate
 
1

Freeware
Nemesis Desktop Communicator 1.0
Na vijftien jaar samen, de hooggeplaatste functionarissen van de USS Enterprise plan om verder te gaan in hun leven na het huwelijk van William Riker en Deanna Troi.
 
1

Freeware
d6 Weather 1.1
De Desktop Weather Alert biedt een 3-daagse weersverwachting voor alle grote stedelijke centra in Zuid-Afrika, van Bloemfontein naar Windhoek en overal daar tussenin.
 
1

Freeware
4000 Series Configurator 1.52
De SCADAPack 4000 Configurator-software stelt de gebruiker in te stellen en te onderhouden SCADAPack 4000 transmitters.
 
1

Freeware
DynamicOdds (Desktop Edition) 1.0.0.506
DynamicOdds Desktop Edition is de meest geavanceerde race van Australië quotes vergelijken en weddenschappen tool.
 
1

Freeware
IA-QUEST 1.0.1000
IA-QUEST 1.1 (Indoor Air Quality Emission Simulation Tool) is zowel een database van materiaal emissie testresultaten en een kwaliteit van de binnenlucht simulatie programma, met inbegrip van documentatie om uit te leggen of te helpen bij het gebruik
 
1

Demonstratie
HoboGUI 1.0
Een kleine front-end voor hobocopy dat houdt een lijst bij van de bron paden en een bestemming voor kopieën.
 
1

Freeware