Diversen software downloaden

Studeix 1.0
Studeix is ​​een volledig geïntegreerde software voor het beheer en de administratie van onderwijsinstellingen, die alle de repetitieve taken die door beheerders op een dag-tot-dag basis automatiseert, het invoeren van aanwezigheid, het.
 
1

Shareware
DataMaster DA 32-bit 3.5.1
DataMaster is veruit de meest uitgebreide datalogging software die vandaag beschikbaar zijn voor de GM OBD I platform.
 
1

Freeware
Desktop 3D Ball 1.06
Desktop 3D Ball zal een voetbal bal op je bureaublad. De bal zal verschijnen over een toepassing die u opent, maakt niet uit of het gaat om een ​​browser, een tekstverwerker, of enige andere software. U kunt schoppen de bal door de
 
1

Shareware
FastMM4 Options Interface 1.0.0.25
FastMM4 Opties Interface - activeren / deactiveren optie voor FastMM4. FastMM4 Opties Interface - help mensen die misschien niet het vertrouwen hebben om te lezen door de FastMM4Options.inc bestand en bepalen welke opties ze willen activeren / voor
 
1

Freeware
Hiitch 1.2.15
Hiitch is social networking software die u toelaat om uw eigen prive-gemeenschap te creëren voor alles wat die u interesseren.
 
1

Shareware
Central Desktop for Outlook 1.0.0.110
Met dit programma kunt u synchroniseren van uw taken en agenda-items in Outlook en vice versa.
 
1

Freeware
Greenbone Desktop Suite 1.2
De Greenbone Desktop Suite (GDS) voorziet in desktop applicaties voor het besturen van de Greenbone Security Manager.
 
1

Freeware
Sante Dental CT 1.1
Sante Dental CT is een programma dat een of meer gebogen Multi-planar Reconstructie maken van een volume van Dental CT plakken.
 
1

Shareware
theromanceofthesea 1.0
Een prachtig strand scène met golven en mooie zonsondergang kleuren. Thema omvat clam cursors, iconen en aangepaste geluiden. Andere items om te downloaden omvatten, Water Illusies Saver, Winamp 3.0, IE Toolbar, Hot Bar en Outlook Briefpapier. Het
 
1

Freeware
ViewPower Pro 10.0
Geïntegreerd met SNMP-kaart of Modbus-kaart, ViewPower Pro is een UPS-management software te monitoren en te beheren van een tot meerdere UPS-toestellen in een netwerkomgeving, ofwel draadloos netwerk, Internetvoorzieningen, en seriële verbinding.
 
1

Freeware
Rabbit Register 12.02
Het register programma is ontworpen om u in te voeren en alle vitale informatie die u wilt opnemen voor elk van uw konijnen op te halen.
 
1

Shareware
WUFI-Bio 2.0.0.70
De postprocessor WUFI-Bio maakt het mogelijk om het risico op schimmelgroei te beoordelen, op basis van gemeten of berekende lokale klimaatomstandigheden.
 
1

Freeware
3D desktop 0.2.9
3D-Desktop is een OpenGL-programma voor het schakelen van virtuele desktops in een naadloze 3-dimensionale manier op Linux.
 
1

Freeware
AeroWeather 1.0.67
AeroWeather - zit in de achtergrond en haalt de temperatuur of de huidige voorwaarden voor uw locatie, en zal vervolgens de Windows Aero kleur op basis van de temperatuur.AeroWeather vereist Windows Vista of Windows 7 met Windows Aero ingeschakeld.
 
1

Freeware
Desktop Presenter 2.0.3.2
De Desktop Presenter is een gratis applicatie voor het verzenden van een computer desktop via het netwerk in Telestream Wirecast en aanverwante producten.
 
1

Freeware
Inrumor.com ScreenSaver V.2
U?? Zult weten hoe laat het is, wat? ¡¯ s het weer in uw gewenste locatie, de 2 dagen voorspelling, de kalender en wat zijn de laatste geruchten in de wereld. Het?? Is een mini desktop op je scherm! InRumor.com geeft je een gratis screensaver voor uw
 
1

Freeware
QuickShell 1.34.0.102
Quickshell is een krachtige shell waarmee u het uitvoeren van een aantal functies (kopiëren, verwijderen, ordenen, commentaar-bestanden, ZIP, RAR, tekst bewerken, bekijken Hex, AVI, JPG, BMP, GIF, enz.
 
1

Freeware
ArubookPC 1.0.1
Kenmerken:-Snel zoeken Filter met gemak door onze enorme database van zakelijke met thr druk op de knop.
 
1

Freeware
bluefin 3.7.0.2
Bluefin Desktop-software is een grote en makkelijk te gebruiken applicatie waarmee je te verbinden met Superchips.
 
1

Freeware
nLog Logger 5.0
nLog Logger is voor ieder individu weer zijn ze een Net Control Station of gewoon een gebruiker te controleren in een van de die behoefte heeft aan een nauwkeurig register over alle aspecten van bepaalde netto.
 
1

Freeware