Diversen software downloaden

II_WorkLog4All 2.5 2.5
De Opkomst recorder voor kleine bedrijven en bedrijven. Geen noodzaak om een punch klok kopen of op papier, rekenmachine of spreadsheet gebruiken programs.Displays een echte klok, in-en uit de tijd, richttijd, totaal goed voor eve ry lid.
 
0

Shareware
Spellbound 6.3
Spellbound - The Ultimate Pagan Software! Een must have voor alle heidenen en wicca's gelijk. Binnen dit programma vindt u informatie over runen, sabbats, instrumenten die in de ambachtelijke, evenementenkalender, maancycli inclusief waxen of
 
0

Demonstratie
ergonomix 3.5
Ergonomix is een persoonlijke ergonomische assistent die ons toetsenbord en muis activiteit controleert en helpt ons onze computer gebruik te structureren in een gezonde en constructieve wijze, waardoor het voorkomen van computergerelateerde klachten.
 
0

Shareware
MouseZoom 1.3
Muis als vergrootglas, kleur dropper en afstand analyzer. MouseZoom is een leuk klein en gratis programma. Het zoomt de huidige muis positie (tot 50x) en laat de kleurwaarde (RGB, HEX, HLS, CMYK) en de absolute en de relatieve positie van het punt
 
0

Freeware
BookCAT 7.10
BookCAT is een volledig functionele boek organisator databank, die u zal helpen een boekencollectie van elke omvang te catalogiseren.
 
0

Demonstratie
BigMosaic 3.0
Puzzel met maar liefts 90 afbeeldingen die u moet zien te ontrafelen. Dit is shareware, de eventuele beperkingen zijn ons niet bekend.
 
0

Demonstratie
Fyrad 32 2.0
Een versie van het klassieke Connect Four game. Fyrad 32 beschikt over 7 moeilijkheidsgraden, 6 verschillende en configureerbare computer tegenstanders, het vermogen om op te slaan / te laden games en tegenstanders, elk spel type (dwz menselijke vs
 
0

Demonstratie
Table Tennis Pro 1.1
Ping-pong is een van de topklasse snelle spelen van tafeltennis, met unieke kunstmatige intelligentie motor.
 
0

Demonstratie
WinPac 2 1.02
Variatie op Pacman met 3D beelden, geluid en mogelijkheid voor twee spelers. Joystick support en ingebouwde Leveleditor. Dit is shareware, de eventuele beperkingen zijn ons niet bekend.
 
0

Demonstratie
Racing Buddy 4.1.0
De beste tool voor sportbeoefenaar Racing Buddy, omdat het hen in staat stelt om alle sportevenement beheren en oefeningen informatie ook.
 
0

Demonstratie
CARCare 1.4.056
Carcare stelt u in staat om uw auto-service history, onderhoudskosten, brandstofverbruik, en meer te volgen voor een onbeperkt aantal voertuigen.
 
0

Demonstratie
2D GForest Interactive Desktop 05 (Mac) 1.5
Het vijfde lid van de Ghost Forest familie (Mac) - een mooie inzameling van met de hand geschilderd, kind-veilige desktop achtergronden (nu interactief.
 
0

Freeware
Alarmbelle 1.0
Alarm-Belle -- de prachtige alarm. Stijl met actie. Vermijd gemiste afspraken, verjaardagen, functies ... Alle functies die u zou verwachten en meer. Inclusief stopwatch met tijden opnemen, een timer en een handige metrieke converter. Eenvoudig te
 
0

Shareware
Desktop-3D Notes 3.0.4
Desktop-3D Notes (D3D) is een PC Sticky Notes software die volledig en individueel aanpasbaar is.
 
0

Shareware
WindowFX 3.0
WindowFX kan Windows 2003/XP gebruikers een keur aan speciale effecten en verbeteringen aan hun ramen te voegen.
 
0

Shareware
RightClick 1.2
RightClick stelt gebruikers in staat om het bureaublad klik met de rechtermuisknop muisknop menu van Windows uit te breiden of zelfs volledig herontwerp.
 
0

Shareware
VersaOHS 1.1.6
versaOHS is speciaal ontwikkeld, in overleg met de industrie-erkende arbo-consultants, uw Arbo-rapportage en management services automatiseren.
 
0

Demonstratie
MyLife Small Business Organizer Suite 7.8
Een uitvoerige reeks van meer dan 20 programma's van de Organisator voor kleine ondernemingen.
 
0

Shareware
JCVGantt Pro 2 2.0
Zakelijke goeroes als Stephen Covey en Brian Tracey adviseren u minimaal een dag per week planning te besteden.
 
0

Shareware
Soundy Mouse 1.0
Soundy Mouse stelt u in staat om geluid toe te voegen aan uw muisbewegingen. Dit geluid wordt afgespeeld via de pc-luidspreker. Daarnaast kunt u met uw muis geeft meer vrijheid met de muiscursor verpakking technologie. Deze technologie maakt de muis
 
0

Freeware