Diversen software downloaden

Magnifixer 2.0
Magnifixer is een vergrootglas voor het scherm hulpprogramma. Je kunt het overal plaatsen op je scherm, maak het elke gewenste grootte en selecteer een zoomniveau. Magnifixer blijft u altijd op het gebied van uw scherm waar de cursor zich bevindt.
 
0

Freeware
Desktop Perpetuum Mobile 1.0.3
Desktop Perpetuum Mobile is gadget met een breed scala van geanimeerde beelden: Perpetuum Mobiles, Hearts, speciale effecten en etc.
 
0

Freeware
Snipe-To-Win Auction Sniper for eBay 4.0.1
Het geheim van het winnen van eBay-veilingen is Watersnip Bieden. Watersnip Bieden betekent het plaatsen van een bod in de laatste seconden van een veiling. Deze techniek maakt het mogelijk de bieder om de beste prijs te verkrijgen zonder te bieden
 
0

Freeware
Niazmandi 1.0.0
? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
 
0

Freeware
PEI Real Estate Messenger 1.0.1
PEI Real Estate Messenger boven uw systeemklok op de onderste rechterkant van uw scherm geplaatst en zal a la boodschapper te openen om de nieuwste PEI onroerend goed advertenties te tonen.
 
0

Freeware
Remote Computer Spy 5.0.1.5
Als u een ouder en moeten de internet activiteiten van uw kinderen te volgen, onze spion Keylogger software maakt dit eenvoudig te doen.
 
0

Shareware
Collegio Football 2003
Collegio Voetbal 2001 is NCAA college football tracking software en een elektronische media gids.
 
0

Shareware
PoolScore 5.0
PoolScore V5.0 - PoolScore (voor Windows 95, 98, ME, NT en XP) is een geautomatiseerd hulpmiddel dat de setup, team selectie, monitoring, rapportage en slotwaardering van een enkele eliminatie toernooi mogelijk maakt. Het formaat van de applicatie is
 
0

Shareware
WeightMania 1.1
Weightmania records, tracks, en analyseert gewichtheffen en cardiotraining, lichaamsmaten, maaltijden, voedingsstoffen, weersomstandigheden, gebruik materiaal, blessures, en algemene informatie.
 
0

Shareware
Team Scheduler Platinum 9
Team Scheduler is ontworpen om u te helpen wedstrijdschema's voor een onbeperkt aantal teams, competities, afdelingen, conferenties, en clubs zeer snel en efficiënt te maken.
 
0

Shareware
Volleyball Manager 2.1
De Volleybal Manager ondersteunt de planning, verwerking, en documentatie van volleyball toernooien en competities.
 
0

Shareware
Salsaroc Salsa Shines 1.08
Leer dansen Salsa Shines met behulp van geluid, foto's en videoclips. Probeer Niveau A danslessen gratis, om met eenvoudige Salsa videoclips te volgen.
 
0

Shareware
iTriTracker 1.6
iTriTracker is een gebruiksvriendelijke Windows-gebaseerde applicatie gebruikt om meerdere soorten gebeurtenissen track (bijvoorbeeld, loopt, fietstochten, zwemmen, aerobics, enz.
 
0

Shareware
PCRunLog 6.2
Geef vooraf gedefinieerde of aangepaste hardlopen, joggen en wandelen workouts.Enter aangepaste aëroob (niet-actief) of anaërobe workouts.View stats, en graphs.Free te proberen, $ 14.
 
0

Shareware
Single-Step Motivation 1.0
Single-stap motiverende programma begeleidt u stap-voor-stap door het stellen van doelen proces. Het helpt je ook om te erkennen wat motiveert u persoonlijk.
 
0

Shareware
Resco World Cup 2006 1.65
WCup 2006 is een voetbal manager, die zal verrijken uw bureaublad met het laatste nieuws en resultaten voor de komende World Cup 2006 in Duitsland.
 
0

Shareware
GestAthletes 2.0
De meest complete oplossing om alle Sporters activiteiten in Karate.Athletes Registratie volgen met PhotoCourses, Seminars, Podia, Examens en concurrentie RegistrationCurriculum van de AthletesRegistration van Instructeurs, Gym, s en ContactsCalendar
 
0

Demonstratie
StatTrak for Hockey 2.0
StatTrak voor Hockey software is een complete statistieken programma met vele opties toch heel gemakkelijk te gebruiken.
 
0

Demonstratie
StatTrak for Volleyball 6.0
StatTrak voor Volleybal software is een complete stats program geladen met opties nog zeer eenvoudig te gebruiken.
 
0

Demonstratie
GPSPerformer 1.0
GPSPerformer kun je het meeste uit uw GPS
 
0

Shareware