Diversen software downloaden

Lexabean Runners Pace Calculator - Pocket PC 1.03
Voer elke afstand (niet alleen populair ras afstanden), Units (kilometers of mijlen) en uw tijd - dan druk op de knop Bereken Pace.
 
0

Shareware
MobileFitnessSoftware.com Runners Pace Calculator - Palm 1.03
Voer elke afstand (niet alleen populair ras afstanden), Units (kilometers of mijlen) en uw tijd - dan druk op de knop Bereken Pace.
 
0

Shareware
Handy Man 2.0
Ontwikkeld voor de kleine tot middelgrote klusjesman type constructie, janitorial, sanitair, elektro, dakbedekking, HVAC, timmerlieden,
 
0

Shareware
PaceNCount 1.1
Pace en rekenen uitoefening beweegt met de gebruiker gedefinieerde tempo timing interval en rekenen limiet alarmsignaal wanneer limiet is bereikt.
 
0

Shareware
Cyklotrasy 2.15EN
Cyklotrasy (in het Engels "fietspaden") is een software voor het plannen van fietsroutes.
 
0

Shareware
Rodeo Rider 2010
Stat Rodeo deelnemer systeem voor jeugd en volwassenen rodeo deelnemers kan worden gebruikt door de hele familie, de individuele deelnemers, teams, clubs, bonden, enz.
 
0

Shareware
Runners Mate 1.0
Runner's Mate software van StrobeSoft. Met deze software kunt u bijhouden van uw workouts en race evenementen.
 
0

Shareware
FrontFace for Netbooks and Tablets 1.1.7
FrontFace is een visueel aantrekkelijk, super-eenvoudig te gebruiken applicatie die uitbreiding en verbetering van de Windows-gebruikersinterface met behoud van volledige compatibiliteit met bestaande Windows-toepassingen.
 
0

Shareware
Pastebin Desktop 1.1
Dit is de officiële pastebin Desktop voor Windows computers. Met deze applicatie geïnstalleerd bent u in staat om optimaal te profiteren van uw Pastebin.com rekening rechtstreeks vanaf uw Windows bureaublad. U krijgt een klein pictogram in het
 
0

Freeware
abcNotes 1.5.1
 De meest praktische en gebruiksvriendelijke notities in de wereld zijn abcNotes. Er zijn knoppen op de noten zo goed als u kunt deze notities op elke hoek draaien.
 
0

Shareware
Gpx2rt2 1.30
  Dit is Set van programmas gebruikt om GPS-tracks van. Gpx zetten,. Mps,. Plt of. NMEA formaat om route-bestanden. Rt2. Vooruit route bestanden en achteruit route bestanden: Het kan twee route-bestanden die te creëren.
 
0

Freeware
CodeBreaker 1.00
CodeBreaker wordt gebruikt voor het oplossen van puzzels, het breken van geheime codes en boodschappen.
 
0

Freeware
DOSShell portable 1.8
U kunt DOSShell gebruiken als x86-applicaties launcher en data manager die werkt in combinatie met de uitstekende DOSBox emulator.
 
0

Freeware
DOSShell 1.8
DOSShell is een x86-applicaties launcher en data manager die werkt met de overweldigende DOSBox emulator.
 
0

Freeware
Big Meter Pro 3.0
U kunt deze gratis en handige CPU meter utlity gebruiken voor het controleren en het lezen van een aantal belangrijke parameters van de computer.
 
0

Freeware
4Media iPad to PC Transfer 5.4.9.20130116
 Krachtig alternatief voor iTunes, 4Media iPad naar PC Transfer niet alleen overdraagt .
 
0

Shareware
Find Lyrics For MP3 Files Software 7.0
Ophalen teksten voor meerdere MP3-bestanden.
 
0

Shareware
Beauty Studio - Hair Master 4 4.0
Beauty Studio - Hair Master 4 is het beste hulpmiddel voor u om een ??modern en cool kapsel van uw keuze. Het biedt meer dan 2.000 gloednieuwe kapsels. U zult prachtige ideeën voor nieuwe kleuren en nieuwe stijl van uw haren. Het kan je laten zien
 
0

Demonstratie
Airfoil 3.0.0
Met Airfoil kun je nu sturen elke audio recht om uw AirPort Express, Apple TV, derde-partij AirPlay apparaten, evenals andere ...
 
0

Shareware
Blaze DVD Copy 6.0.0.0
Het hulpprogramma dvd-film kopiëren is Blaze DVD Copy, waarmee u al uw DVD-film collectie te kopiëren met een klik van de muis.
 
0

Shareware