Diversen software downloaden

Power Audio Recorder 2.00
 Power Audio Recorder wordt gebruikt voor het opnemen van geluid met een ingang met inbegrip van iets dat terug via uw geluidskaart, externe microfoon of een andere audio-ingang bron wordt afgespeeld.
 
6

Shareware
IPToLocation 1.0
U kunt eenvoudig uit de geografische locatie van het IP-adres met behulp van deze Windows-bureaublad gadget functie IPToLocation.
 
6

Freeware
x64 Components Addon 3.0.6
  U kunt nu uw videos in Media Center. De Vista Ultimate x64 Edition uit 2 versies van Windows Media Player dwz 32 bit en 64 bit bestaan ??in x64 Vista. Je kunt ze vinden in Program files. Standaard gebruikt Vista Ultimate x64 32bit-speler. De 32 bit
 
6

Freeware
Facebook @Desktop 2.0.0.0
Okoker Free DVD Burner is een conversie tool voor het branden van CD & DVD. Met de software kunt u uw gegevens in een CD of een DVD-schijf, veilig en gemakkelijk opslaan van uw bestanden en mappen. Het is gratis forever.It is een deel van Okoker
 
6

Shareware
Just After Shot 2007.1.1.4
Net na Shot kunt u snel uw foto's overzetten van uw camera (behoud van de originele datum en tijd).
 
6

Shareware
Phoenix Live Premium 3.3x
Phoenix Live is een intuïtief te bedienen laser software om u te helpen uw software voor uw eigen laser-en DMX-apparaten eenvoudig en snel te schrijven zonder enige lange praktiserend te krijgen om de software te leren kennen.
 
6

Demonstratie
ArcSoft Photo Greeting Card 4.0.100.1190
ArcSoft Photo Greeting Card is een leuke, makkelijk te gebruiken applicatie die gebruikers in staat stelt om hoge-kwaliteit wenskaarten maken met hun eigen familie foto's en tekst.
 
6

Shareware
Dream Desktop Agent 1.0
Dream Desktop Agent 1.0 is speciaal ontworpen om u te voorzien van versie 5000 van hoge kwaliteit wallpapers slechts een klik verwijderd van uw systeem tray (taakbalk) Belangrijkste kenmerken:.
 
6

Freeware
Super Search 0.5
Zoek A9.com, Amazon.com, Answers.com, Ask.com, Bible Gateway, Bugmenot.com, Factmonster, Feedster, Flickr, Freshmeat, Google Web, Google Images, Google Groups, Google Nieuws, Google Maps, HotJobs, IMDB , Monster.com, MSN Encarta Winkler Prins
 
6

Freeware
PHP Easy Installer - Installation Wizard Script 1.0.1
PHP Easy Installer is een eenvoudig te-setup PHP script voor het maken van een gebruiksvriendelijke installatiewizard.
 
6

Freeware
Android Live Wallpaper Creator Free 1 1
Maak live wallpapers to Any Android aangedreven apparaat van geanimeerde gif bestanden om bestanden te installeren APK in enkele seconden uit te checken de video-tutorials.
 
6

Freeware
EasyPal 28.0
EasyPal is geschreven door Erik Sundstrup VK4AES en is momenteel in de Beta Test stage.
 
6

Freeware
Microsoft Location Finder 3.0
Microsoft Location Finder 3.0 is een handige tool, die oriëntatie kaarten, afstanden en optimale routes met behulp van de huidige locatie van de computer, genereert tussen twee steden, en 3D visuele rondleidingen. Het programma genereert deze
 
6

Freeware
Haihaisoft Epub Reader 1.0.0.1
Haihaisoft??'s Epub Reader is een gratis en eenvoudige viewer die u zal toestaan ​​om uw EPUB e-boeken te lezen op uw computer en door middel van hun structuur navigeren in een eenvoudige en bevredigende manier. Het programma?? De
 
6

Freeware
Epic Pen 1.0.0.2
Een windows tool voor het tekenen over je desktop en applicaties Dit project werd geregistreerd op SourceForge.
 
6

Freeware
DashCommand 3.0.1
DashCommand is een touch screen software applicatie die is ontworpen om OBD-II-gegevens monitoring en logging in de in-car computerervaring te integreren.
 
6

Shareware
MiDAS Lens Calculator 1.1
De MiDAS Lens Calculator kunt u berekenen de parameters van uw optica en lenzen, kies je brandpuntsafstand, en bereken uw werkafstand, object afstand, gezichtsveld, diepte van de focus en meer.
 
6

Freeware
Inhabitants of Wood Screensaver 1.0
Bilder von Tieren aus dem Wald sind als Bildschirmschoner zusammengefasst. Die Bilder werden in den verschiedensten Effekten ьbergeblendet und kцnnen als Hintergrundbild verwendet werden. Der Bildschirmschoner wird v on Musik begleitet.
 
5

Shareware
Vista Eyes 1.0
Een nieuwe Grafische versie van de populaire ogen volgt het muisprogramma met 5 huiden.
 
5

Freeware
100 Animated Soccer Drills 1.0
100 computer geanimeerde voetbal oefeningen ontworpen voor uw PC of MAC. 100% Animated Clips - Geen schema's! Bewegende spelers gemakkelijk te begrijpen. Direct downloaden duurt een minuut. Geen software instalatie nodig is.
 
5

Shareware