Diversen software downloaden

The-Best Minimize-to-Tray 1.12
 U kunt gebruik maken van handige software utility te minimaliseren voor het houden van uw bureaublad netjes en schoon omdat het minimaliseert alle programmas in info gebied.
 
0

Shareware
TCC/LE 12.11.74
Als u gefrustreerd door de beperkingen van de Windows command prompt, TCC / LE is het een tool die u echt nodig hebt.
 
0

Freeware
Tag Clinic 4.3.9.3
 Real-time tag-editor creëert tag gegevens door extractie uit bestandsnamen, bestandspaden, of via download.
 
0

Shareware
The Sound Check Trainer 1.01
 Deze toepassingen is ontworpen om stage te bieden voor beginnende geluidstechnici. Het verklaart de basisprincipes van het opzetten en geluid controleren van een live band. Het is een geweldige keuze voor band of kerk geluidstechnici.
 
0

Shareware
The Sound Engineer Training Suite 1.01
Alle kerk en bandgeluid ingenieurs kunnen deze Training software pakket te gebruiken voor het leren van de gemakkelijk te leren de basisprincipes van pro audio live geluid.
 
0

Shareware
Weather Taskbar Software 7.0
Weer Taakbalk Software is een klein hulpprogramma dat je weer informatie kan geven voor een gewenste locatie.
 
0

Demonstratie
Voxengo Polysquasher 2.2
 Voxengo Polysquasher is te gebruiken voor hoog niveau geluid / audio toepassingen.
 
0

Demonstratie
Voxengo Stereo Touch 2.4
Professionele audio AU en VST plug-in versnellingen een standaard procedure van het transformeren van mono spoor in grote stereo spoor met behulp van zijdelingse / mid codering techniek.
 
0

Freeware
Voxengo Stereo Touch x64 2.4
 De audio AU en VST plug-in gebruikt mid / side codering techniek voor het omzetten van monofone spoor in ruime stereo spoor.
 
0

Freeware
Xilisoft iPad Magic 5.5.6.20131113
 Xilisoft iPad Magic is de enige beste tool die je helpt om overdracht en back-up iPad muziek, fotos en films op de computer en van computer naar uw iPad.
 
0

Shareware
Xilisoft iPad to PC Transfer 5.5.6.20131230
 Xilisoft iPad naar PC Transfer wordt niet alleen gebruikt voor het synchroniseren van videos, muziek en fotos van uw computer naar iPad, maar ook kopiëren iPad videos en muziek op uw computer.
 
0

Shareware
Xilisoft iPhone Magic 5.5.6.20131113
 Deze software kunt u back-up van alle multimedia bestanden in iPhone op de computer of iTunes, of vice versa, zet DVD film, gangbare video-en audio-bestanden, enz.
 
0

Shareware
Xilisoft Multiple Desktops 1.0.2.0504
 Xilisoft Multiple Desktops kunt u organiseren en schakelen tussen meerdere virtuele desktops met door de gebruiker gedefinieerde sneltoetsen.
 
0

Shareware
Television Toolbar 1.03
Nu kunt u eenvoudig uw favoriete live tv, films, tv-programmas, en videos met behulp van deze handige TV Toolbar.
 
0

Freeware
Television Player 3.2
 Televisie Player-software kunt u genieten van live tv-kanalen op internet. HBO, Star Movie, ESPN, Star Sport, Cinemax Film, Setanta Sports, MTV Asia, MTV Amerikaans, Cartoon Networks, en Sexy Amerikaans: U kunt de volgende stations met de beste
 
0

Freeware
Web TV Easy 1.0
Deze gratis online TV speler bevat meer dan 1100 tv-kanalen die zijn gerangschikt volgens land of categorie.
 
0

Freeware
TobeeTV 3.00
 vindt u honderden TV, video en radio kanalen kijken en luisteren door gebruik Tobee tv dat is een internet-tv-software en website.
 
0

Shareware
Time-Out 4.0
Time-Out kunt u de maximale controle over uw eigen pc door het automatiseren van secties en systeem commando's in een eenvoudig te gebruiken en de gebruiker ...
 
0

Shareware
Xstar Radio CD 3.6
  Xstar Radio CD exclusief is software waarmee u niet alleen luisteren naar internetradio, maar u kunt ook uw favoriete kanaal opnemen.
 
0

Freeware
Total Recorder Pro 8.1 B3980
 Total Recorder is een multifunctionele video-en audio-applicatie die een breed scala van conversie, bewerken, registreren en verwerkingsmogelijkheden maakt.
 
0

Shareware