Diversen software downloaden

ViStart 2.0 B3685
U kunt ViStart Start Menu gebruiken als vervanging van Microsoft Windows XP-systeem start menu, want het is 4 keer sneller dan echte Vista start menu.
 
0

Freeware
WeatherBug 7.0.3
WeatherBug is een softwarethat brengt weer informatie op uw bureaublad. Ook live de lokale temperatuur en ernstige weeralarm op de taakbalk. U kunt lokale temperatuur naast je PC klok, prognoses voor uw postcode te halen, up-to-the-minute InstaCam
 
0

Freeware
WindowsPager 0.90
 U kunt vensters Vista/7/XP/2000 compatibele software applicatie WindowsPager gebruiken voor het beheer van werkplekken / desktops.
 
0

Freeware
ZumoCast 1.0
Geniet van uw hele collectie video's en muziek op de iPhone, iPad, en elke browser, zonder de noodzaak om te uploaden of te synchroniseren.
 
0

Freeware
3herosoft iPad Mate 3.0.1.0416
3herosoft iPad Mate is een korting Pack van iPad software met inbegrip van 3herosoft iPad Video Converter, 3herosoft DVD aan Convertor iPad, en 3herosoftt iPad to Computer Transfer.
 
0

Demonstratie
4Media iPhone Contacts Transfer 1.0.0.0714
Breng alle contacten informatie in je iPhone om het programma voor vaste back-up, importeren een CSV en vCard-bestand naar contactpersonen informatie te verplaatsen naar de telefoon-, uit-contacten gegevens als CSV en vCard formaten bestanden naar uw.
 
0

Shareware
4Media iPhone Max 4.2.2.0718
4Media iPhone Max kan u helpen bij alle iPhone-inhoud een back-up op de computer of iTunes, kopiëren en converteren CD muziek / dvd-films / Video / Audio voor het afspelen op de iPhone.
 
0

Shareware
4Media iPhone Photo to PC Transfer 1.0.0.0421
Met een eenvoudige nieuwe foto organisator en met een klik foto overdracht tool, 4Media iPhone Photo to PC Transfer helpt u snel uw herinneringen een back-up naar de computer en te delen met familie en vrienden met gemak.
 
0

Shareware
4Media iPod Max 4.2.2.0718
4Media iPod Max kan tansfer / alle muziek / films / foto 's / boeken iPod op de computer een back-up, te downloaden en sla online video's op de iPod afspeelbare formaten, te decoderen en omzetten CD muziek en DVD-films, maak iPhone ringtones.
 
0

Shareware
Africa Interactive Map Quiz Software 7.0
Sleep en correct laten vallen de namen van Afrika op de kaart.
 
0

Shareware
Airwall 1.2
Airwall is stereobeeld uit te breiden effect. op de nieuwste mixen of het beheersen van, iedereen heeft behoefte aan stereo-imager als een WAVES S1. airwall geeft speciale geluiden voor je muziek. en het is gratis! Ideaal voor mastering en mixing,
 
0

Freeware
Alternate Quick Audio 1.405
Alternatieve Quick Audio is een toepassing die helpen u WAVs of MP3's op te nemen. Alternatieve Quick Audio bevat een audio converter, die verschillende audio-formaten ondersteunt (AU, AIF, SAM, IFF, SDX, SND, enz.).
 
0

Freeware
AnalogX Frequency Converter 1.03
AnalogX frequentie-omvormer kunt u eenvoudig converteren tussen de frequenties en notities, die vervolgens kunnen worden gebruikt voor het richten op specifieke gebieden te helpen in een mix.
 
0

Freeware
AnalogX TagMaster 1.04
AnalogX TagMaster Hiermee kun je de ID3-tag, die informatie zoals de naam van de artiest, nummer, album, etc.
 
0

Freeware
AnalogX TapTempo 1.03
AnalogX TapTempo stelt u in staat om uit te vinden wat BPM (tempo) een nummer is. De software is eenvoudig in gebruik, alles wat je hoeft te doen is AnalogX TapTempo, speel het lied, en druk op de spatiebalk op elke beat - na een paar seconden je het
 
0

Freeware
ApneaStaticTrainer 1.7
ApneaStaticTrainer is een klein, makkelijk te gebruiken, handige applicatie die speciaal is ontworpen om u te helpen adem inhouden volgorde voor vrij duiken trainingen.
 
0

Freeware
Audio CD Maker Plus 3.0.0.3
Audio CD Maker Plus kunt u te schrijven en uw favoriete MP3, WAV, WMA, liederen OGG om aangepaste audio-cd's te maken voor uw luisterplezier te branden.
 
0

Freeware
Audio Impurities 1.0
De Audio Onzuiverheden VST plugin is ontwikkeld om echte achtergrond noisefloor of het geluid van goede vinyl toe te voegen.
 
0

Freeware
Audio Impurities Vintage Edition 1.01
De Audio Onzuiverheden Vintage Edition VST plugin is ontwikkeld om ruis en geluid van oude vintage studio hardware toe te voegen.
 
0

Freeware
Audio Splitter 1.0.1
Audio Splitter Freeware is de beste software voor Split Audio-bestand. Het ondersteunt mp3, wma, aac, wav, cda, ogg, flac, ape, cue, m4a, ra, ram, ac3, mp2, aiff, au, en MPA, Het is heel makkelijk te gebruiken zonder speciale omgeving, op slechts
 
0

Freeware