Diversen software downloaden

AudioWave 2.0
Met AudioWave 2.0 geluidskaart wordt het een comfortabele LF-signaal-generator, die signalen produceert van 1 Hz tot 20 kHz met een resolutie van 1 Hz. Faseverschuiving tussen de linker en rechter kanaal is instelbaar van? EUR "180 ° tot +180 °
 
0

Demonstratie
Augustus Loop 2.2.2
Augustus Loop is een emulatie van een tape-delay effect, met wat extra functies om het gebruik ervan te bevorderen als een looping apparaat.
 
0

Shareware
Axmedis Multiskin Player 1.9.1
Dit installatieprogramma biedt een Multiskin Player AXMEDIS MPEG-21 Cross-media-inhoud.
 
0

Freeware
AXMEDIS PC Player 1.9.1
AXMEDIS MPEG-21-speler voor de PC in staat is: Laden en afspelen van beschermde en niet beschermde AXMEDIS objecten.
 
0

Freeware
Clicky Gone 1.4.4.1
Geen behoefte om een ​​toepassing te sluiten, maar te verbergen uit het zicht.
 
0

Freeware
Color Desker 2.1.516.1808
Ooit moest een belangrijk bestand te geven aan iemand die je niet wilde? Nu met 'Hideit of Fakeit' een dergelijke situatie gewoon een probleem meer zijn. Met deze kleine weinig software voor iedereen te misleiden. Automatisch een nep bestand
 
0

Freeware
Comitari-Free 1.4.12
Clickjacking (ook bekend als UI herstellen) is een techniek die gebruikt wordt om internetgebruikers te verleiden tot het uitvoeren van acties die ze niet van plan te doen tijdens het klikken op knoppen of links in schijnbaar onschuldige.
 
0

Freeware
FilterShaper 2.0.3
Versie twee bevat een schat aan nieuwe functies en door de gebruiker gevraagde verbeteringen, waaronder parallel filter routing, en een gebruiksvriendelijke interface die een eenvoudige, klassieke thema integreert in een praktisch ontwerp.
 
0

Demonstratie
FreeDBGrabber 2.16
Programma geeft u mogelijkheid om volledige genoeg discografieën van alle goede en minder bekende groepen en zangers te verkrijgen.
 
0

Freeware
Gas2Elecric 1.0
zet uw gas-auto naar elektrische
 
0

Freeware
Gekko 5.30
Gekko is een Virtual Desktop Manager voor het Microsoft Windows platform, en biedt virtuele desktops (ook wel 'workspaces') veel op dezelfde manier X Window systeem in Unix of Mac OS X doet.
 
0

Shareware
Giada 0.3.2
Giada is een gratis, minimal, hardcore audio-tool voor dj's en live artiesten. Plaats maximaal 32 monsters, ervoor kiezen om ze af te spelen in single mode (drum machine) of loop-modus (sequencer) en start de show met toetsenbord van de computer
 
0

Freeware
GizmoTrim 0.402
Gebruik GizmoTrim om duidelijk uit je iTunes-rommel. Als u dubbele muziek of video tracks in iTunes, zal GizmoTrim snel en gemakkelijk verwijderen van uw bibliotheek.
 
0

Freeware
GoPoint Popup Productivity Cluster 1.01
GoPoint Popup Productiviteit Cluster - Geen lange tochten naar de kleine witte "X", de menu's, de back-knop, vernieuwen en meer.
 
0

Shareware
gPodder 2.18
Download gratis audio-en video-inhoud ("podcasts") van het internet en het letten op uw computer of onderweg.
 
0

Freeware
Gpx2bin 1.10
Een programma om GPS-track converteren van *. Gpx, *. MPS, *. PLT of *. NMEA formaat om Navitel Tracks.bin "blauwe lijn" bestand.
 
0

Freeware
Greyhounds Racing Predictor 1.4
Met de hulp van geavanceerde algoritmes op basis van neurale netwerken deze revolutionaire software zal voorspellen windhonden racen resultaten met grote nauwkeurigheid.
 
0

Demonstratie
Guitar Notes 1.5
Leer de Fretboad voor eens en altijd For All! Beheers de toets en de verbetering van het zicht lezen met behulp van de set van leuke oefeningen niet alleen voor klassieke gitaar studenten, maar voor alle aspirant-gitaristen die willen begrijpen van
 
0

Demonstratie
GumNotes 1.1.7.692
GumNotes is een annotatie tool voor documenten, websites, e-mails, contactpersonen, mappen en afspraken.
 
0

Freeware
Hektograph 1.4
Deze gratis breedbeeld Premium christelijke screensaver bevat 30 met hoge resolutie (1680x1050), spectaculaire foto's met de Schrift Berichten gericht op een Bijbelse Studie van de tweede komst van Christus en van onze overwinning in Christus.
 
0

Trialware