Diversen software downloaden

PoiZone 2.3.3
Comodo Business Antivirus maakt remote, gecentraliseerd beheer van pc-beveiliging producten, zoals antivirus, firewall en Disk Encryption op zakelijke werkstations.
 
0

Shareware
PopUp Wisdom 1.07.01
PopUp Wijsheid toont bekende en niet-zo-beroemde citaten en humor op Deman of bij een getimede Planning. Voeg gemakkelijk uw eigen berichten en herinneringen. Ondersteunt forunte bestandsformaat. Ondersteuning voor meerdere boeken.
 
0

Freeware
Portable Sequetron LE 7.23
Wat als je zou kunnen opnemen en direct multi-track op het keyboard terwijl je speelt, zonder ooit te raken van een computer toetsenbord of muis.
 
0

Freeware
Portable streamWriter 1.3.0.0
StreamWriter is een toepassing voor het opnemen van streams in mp3-of aac-formaat uitgezonden door internet radio stations.
 
0

Freeware
Prodatum 0.42.15
VirtualDub Portable is een video capture / processing utility. Het ontbreekt de bewerking kracht van een general-purpose-editor zoals Adobe Premiere, maar is gestroomlijnd voor snelle lineaire operaties over video. Het heeft batch-processing
 
0

Freeware
ProSoft Photo Stamp 1.5.4
ProSoft Photo Stamp is een nut dat u toestaat om tekst overlay toe te voegen aan uw foto's.
 
0

Shareware
ReplaceKeys 1.01
ReplaceKeys is een leuke grap, waarmee u vele toetsaanslagen toetsenbord te vervangen door andere keyboard toetsaanslagen.
 
0

Freeware
Replay Telecorder 1.3.0.18
Registreert alle Skype-gesprek in perfecte digitale kwaliteit met slechts een klik. Het is zo gemakkelijk te gebruiken. U kunt ervoor kiezen om video of alleen audio op te nemen. Video-oproepen kunnen worden opgeslagen vijf verschillende manieren:
 
0

Demonstratie
Rhythm Rascal 3.2.4137 B38858
Rhythm Rascal is een software drum machine voor uw computer die kan worden geprogrammeerd om elke stijl van muziek af te spelen.
 
0

Demonstratie
RoboGuru Guitar Tools 1.4
Kenmerken: gitaar Chord Finder, stemapparaat en een metronoom. De nadruk wordt gelegd op gebruiksgemak. Functies die u nodig, en niets meer
 
0

Freeware
Rock Band 2 MIDI 0.17
Uitgever's beschrijving: Dit is een klein programma schreef ik, want ik wilde mijn Rock Band 2 drums te gebruiken als een handige MIDI-controller voor mijn digitale audio workstation, en er leek niet aan een vrij beschikbare software om dit.
 
0

Freeware
RPitch 0.9 Beta
RPitch is een kleine, handige feature-rijk het relatieve gehoor gehoortraining toepassing.
 
0

Freeware
RZ DVD Creator 4.58
Met RZ DVD Creator, kunt u een internet media op uw tv te kijken, geeft u de totale oplossing van het maken van DVD van Avi, Divx, Xvid, WMV, ASF, RM, RMVB, MOV, MPEG1 / 2, MP4, 3GP, 3GP2, Flv , MKV, OGG, AVC, H.
 
0

Demonstratie
Samplelord 1.5.6.794
Samplelord is een sample player die kan werken als een VSTi plug-in of stand-alone applicatie.
 
0

Demonstratie
ScreenRes 1.0.3
ScreenRes is een handig hulpmiddel om de positie van de pictogrammen op het bureaublad en de schermresolutie te herstellen.
 
0

Freeware
Self Made Wealth 3.2
Self Made Rijkdom zal onthullen de geheimen over geld dat de meeste mensen nooit zullen weten. Eben onthult alles wat je moet weten om echt accumuleren rijkdom.
 
0

Freeware
Sequetron LE 7.23
Wat als je zou kunnen opnemen en direct multi-track op het keyboard terwijl je speelt, zonder ooit te raken van een computer toetsenbord of muis.
 
0

Freeware
SevenDeskBar 1.0.6.5
SevenDeskBar is een werkbalk ontworpen voor Windows 7-bureaublad die u zullen toelaten om de oude mogelijkheid om een ​​map te koppelen en een werkbalk van het te herstellen.
 
0

Freeware
SideSlide 3.5.10
SideSlide is ontwikkeld om een ​​geavanceerde, dockable, sterk configureerbare desktop-launcher zijn.
 
0

Freeware
Simple CD / DVD Menu 1.3.8
Eenvoudige CD / DVD-menu is een autorun menu voor data CDs en DVDs, meestal nuttig voor software-opslag en installatie.
 
0

Shareware