Diversen software downloaden

TuneRaft 3.9.3
TuneRaft is een krachtige software waarmee bijna alle audio-en videobestanden, zowel beschermde als niet-beschermde, te converteren naar veelgebruikte formaten zoals MP3, AAC, WAV audio, MPEG4, DivX-video.
 
0

Demonstratie
Verein 9.8
Job uitvoering Webviewing - directories -, geïntegreerd van het aanbod om de herinnering met statistische functies en bestellen, wegenkaarten - luchtfoto's - route planning op het adres van het bestaan, 12 maandelijkse grafiek onder andere.
 
0

Demonstratie
Video Padlock 1.12
Video Hangslot is gemakkelijk te encryptie software die ervoor zorgt dat je gedownloade video's veilig zijn en blijven prive-gebruik.
 
0

Demonstratie
Vintage Strings MkIII 1.1
Vintage Strings MkIII is een nieuwe super realistische virtuele snaar machine VST instrument (VSTi), die perfect reconstrueert de weelderige geluid van analoge reeks machines.
 
0

Shareware
Vinyl Boy VST 1.09
Vinyl Boy is een VST plugin brengt DJ krassen direct naar je studio, met het voordeel van de precieze midi behandeling voor de exacte resultaten die u nodig hebt.
 
0

Shareware
Voicings 5.10
Voicings is een gitaar notatie en multitracking programma. U kunt schrijven instrument onderdelen en maken afspraken met behulp van een breed scala aan geluiden. De natuurlijke toets notatie en akkoordbegeleiding benadering ondersteunt individuele
 
0

Demonstratie
VolControl 0.84
VolControl is een handige, makkelijk te gebruiken hulpmiddel dat wordt ontworpen om twee sneltoets combinatie met Windows die overeenkomen met het volume omhoog en volume omlaag commando's registreren.
 
0

Freeware
VVV 1.1
VVV is een toepassing die catalogi de inhoud van verwijderbare volumes zoals cd-en dvd-schijven voor off-line zoeken.
 
0

Freeware
Waterfall
Waterval heeft 4 kanalen, elk met een eigen filter, LFO en vertraging. De cut-off van alle filters kan worden gemoduleerd door de LFO. De GUI is verdeeld in drie secties: Op de linker er fundamentele knoppen voor input / output-niveaus en de
 
0

Freeware
Wave Corrector Professional Edition 3.6r2
Gericht op zowel de gewone gebruiker en de ernstige archivaris, Wave Corrector is een echte WYSIWYG golfvorm corrector die automatisch verwijdert klikken en sissen van vinyl en tape / cassette-opnames.
 
0

Demonstratie
Wave Corrector Standard Edition 1.3r1
Gericht op zowel de gewone gebruiker en de ernstige archivaris, Wave Corrector is een echte WYSIWYG golfvorm corrector die automatisch verwijdert klikken en sissen van vinyl en tape / cassette-opnames.
 
0

Demonstratie
WaveSurround 4.13
WaveSurround is een ruimtelijk versterker die HRTF binaurale verwerking en geavanceerde overspraak te annuleren technologie gebruikt om u in uw stereo-tracks en mixen, het maken van je muziek je omringen.
 
0

Trialware
WeatherMate 3.4.2
WeatherMate is een beetje Windows programma waarmee u direct toegang tot de weersverwachting voor tienduizenden locaties wereldwijd.
 
0

Freeware
Web Radio Easy 1.0
Gratis online radio speler met meer dan 10000 hand-picked radiozenders die per land of categorie gesorteerd.
 
0

Freeware
WebRadioTools 2.1.4.0
Geavanceerde hulpprogramma's voor webradio's: titratie, uitzending opnemen en podcasting, verslagen maken, publieksbereik, reclameregies, geplande downloads, etc.
 
0

Shareware
WhatColor 4.75e
WhatColor identificeert een kleur van de pixel op het scherm van uw pc. Er zijn een aantal soortgelijke tools om RGB-waarden weer te geven om te helpen het maken van HTML gebruikt in het schrijven van WWW-pagina's. WhatColor verschilt. Het
 
0

Shareware
Winamp Delete Current Song Software 7.0
Deze applicatie biedt een oplossing voor gebruikers die willen verwijderen of momenteel wordt afgespeeld Winamp nummers van hun computer of afspeellijst te verplaatsen.
 
0

Shareware
WMA To MP3 10.0.5
WMA naar MP3 is een gratis, snel en eenvoudig wma naar mp3 converter. Het is in staat om WMA MP3 gemakkelijk en snel. WMA naar MP3 kan decoderen verschillende wma-codec zoals WMA Standard, Professional WMA, WMA-en WMA-Losslelss Voice enz. Het
 
0

Freeware
XtoYsoft DVD to Apple TV Ripper 1.2.2.7
DVD to Apple TV Ripper heeft de mogelijkheid om te decoderen alle beschermde dvd's door het verwijderen van alle bekende DVD-kopieerbeveiligingen, en zet dvd-films naar bestanden die op de Apple TV worden afgespeeld met een hoge kwaliteit en hoge.
 
0

Trialware
XtoYsoft DVD to AVI Ripper 1.2.2.7
XtoYsoft DVD naar AVI Ripper is een professionele applicatie die is ontworpen om u te helpen rippen elke DVD naar AVI video's.
 
0

Trialware