Diversen software downloaden

XtoYsoft DVD to DivX Ripper 1.2.2.7
XtoYsoft DVD naar DivX Ripper is een professionele applicatie die ontworpen is om DVD-bestanden te converteren naar DivX voor weergave op bijna alle draagbare mediaspelers.
 
0

Trialware
yRoute 2.0.43
Bezig met bewerken van vliegplannen en vliegtuigen met de hand kan zijn tijdrovend en foutgevoelig.
 
0

Freeware
ZapDropbox 1.3.2.0
ZapDropbox is een toepassing ontworpen om kunt u behang veranderen van meerdere computers op hetzelfde moment.
 
0

Freeware
ZapIcones 2.6
ZapIcones is een lichtgewicht applicatie die zal verbergen of uw pictogrammen op het bureaublad weer te geven op basis van de muis positie op het scherm of automatisch na een bepaalde tijd.
 
0

Freeware
Zealey Link Library 1.00
- Bookmark afspeellijsten en bestanden. - Toevoegen URL EURTMs voor online play lists?. - Voeg links naar bestanden op uw systeem. - Voeg links naar website URL EURTMs en online bestanden?. - Voeg kunstwerk / diashows van het internet of van uw
 
0

Freeware
Zen 3.0
Zen is schattig. Zen is leuk. Zen applicatie is ontwikkeld om een ​​eenvoudige tool die je kunt plaatsen in het opstarten van uw computer de map, net of uit te voeren wanneer u maar wilt zijn. Wat Zen doet is zoeken meer tekst-bestanden
 
0

Freeware
ZetaTag Auto-Renamer 1
De ZetaTag Auto-Renamer hernoemt automatisch MP3, OGG en WMA-muziekbestanden op basis van artiest, album en track informatie. Het doorkruist subdirectories en is zeer snel.
 
0

Freeware
ZillaCopy 2.0.0 Build3450
iPod op de computer Sender is een krachtig iPod back-up tool voor de overdracht van iPod muziek / video's / foto 's.
 
0

Shareware
Zune eBook Creator 1.5.3.1
Deze tool stelt u in staat te "bekeren" tekst zodanig, dat je een eigen grafische bestanden te ontvangen, zoals suite van gescande pagina's van boek of tijdschrift.
 
0

Shareware
Life 0.3
Life widget is een vrij simpele implementatie van John Conways Game of Life. Plaats cellen op een rooster en kijk hoe ze te reproduceren en / of sterven, het cre?ren van complexe patronen in het proces.
 
0

Freeware
widgetBox 1.21
Widgetbox verbergt 1 tot 10 doelen op de grid. Je probeert ze te vinden door middel van verhitting balken in het net die interageren met de doelstellingen en komen ergens anders. Net als MasterMind, behalve je bent af te leiden positie in plaats van
 
0

Freeware
Mini-Amadeus 1.0.2
De officiële Xiphias maskot Amadeus gedraagt ??zich hetzelfde als een vis omdat het niet de juiste zorg nodig hebben zo goed als het ook geen last van je, behalve dat hij iets te zeggen heeft.
 
0

Freeware
Mindset 1.0
 Met de hulp van Mindset widget, kunt u snel vinden uw gewenste objecten uit de Yahoo Research databank. Het toont u resulteert in een apart browservenster.
 
0

Freeware
CTRL+ALT+DEL 1.0
CTRL + ALT + DEL kunt u ctrlaltdel-online.com strips te bladeren en zal dagelijks updaten naar de nieuwste strip. Op basis van de Penny-Arcade Widget door Gregory Jay. CTRL + ALT + DEL widget verschijnt, op uw desktop strips van deze website. Nu kunt
 
0

Freeware
ShowTime 1.5
De film ShowTime s van MovieTickets.com wordt verzameld door deze Widget die later wordt weergegeven voor uw kijkplezier. U kunt ook dubbelklikken op een film titel voor meer informatie, en kiezen uit meerdere theaters en data.
 
0

Freeware
Romero 8-Ball 1.0
 Nu de Magic 8-Ball wordt gepresenteerd door deze 8-Ball widget. Je hoeft alleen te concentreren op de ja / nee vraag en na het dubbelklikken op de widget, zal het je gedachten lezen voor het proberen om het antwoord te raden.
 
0

Freeware
Pipes! 1.0.1
Uw standaard "sluit de leidingen" spel. Klik op een deel van de leiding om te draaien tegen de klok in. De puzzel is opgelost als alle leidingen zijn groen. Buizen! widget is een logische geest spel vereist enige hersenactiviteit.
 
0

Freeware
Overboard 1.0
Nu kunt u Overboard stripverhalen van uComics.com op uw bureaublad weergeven met Overboard widget. U kunt het volledige archief alleen als u verbinding maakt met de website te zien.
 
0

Freeware
Day Planner 2.7.2
Bestel je Yahoo!, iCal, Outlook of Thunderbird Agenda-items en taken op uw desktop. Als youre met Yahoo! Calendar, heb je de mogelijkheid om toe te voegen, te bewerken en direct te verwijderen gebeurtenissen uit je Widget. Een deel van de Yahoo!
 
0

Freeware
Carl 1.0
 Nu kunt u uw gewenste bestanden en mappen snel openen met behulp van deze handige widget Carl. Het bevat 60 willekeurige citaten en wanneer u dubbelklikt op het dan zweeft rond uw scherm.
 
0

Freeware