Diversen software downloaden

eXternalTest 2.0
 De handige EXternalTest Widget is in staat om direct de bewaking van alle vormen van online diensten en sites van het bureaublad.
 
0

Shareware
FrenchPodClass_Quotations 1.0
 De freeware FrenchPodClass_Quotations widget is geschikt voor het tonen van je citaten en spreuken in twee talen dwz Frans en Engels.
 
0

Freeware
Bingo! 1.00
U kunt deze gratis Bingo widget gebruiken voor het spelen van Bingo tegen je vrienden of de computer. U kunt 4 verschillende bingo spelen en kan handmatig markeren van uw kaart en kan ook de Automatisch afspelen voor een gemakkelijke.
 
0

Freeware
Mess-O-Notes 1.0
 De eenvoudige boodschap / notities applicatie Mess-O-Notes kunt u de map met notities en bestanden op te slaan in de gewenste plaats.
 
0

Freeware
iGuess 1.0
De freeware widget iGuess wordt gebruikt voor het nabootsen van het muzikale spel van de quiz van de iPod.
 
0

Freeware
Coder/Decoder 1.2.0
De gratis en handige widget Coder / Decoder kunt u codes en decodeert alle tekst. Het laat je geheime gesprekken doen en niemand zal je het begrijpen.
 
0

Freeware
Torrent Search Widget 1.0
Torrent Search Widget is een gratis widget die torrents zal zoeken in meer dan 29 Top Torrent Search engines: * Newtorrents.
 
0

Freeware
CircleMan 2.0
 CircleMan normaal gesproken gewoon stuitert rond uw bureaublad en in principe is het een drijvend knippert stuiteren cirkel. De strijd kan gebeuren in dat geval, als hij in de buurt van Plein Mens (en u klikt op hem.
 
0

Freeware
GhostImage 1.3
Al die aangepaste afbeelding die worden weergegeven door deze gratis GhostImage widget schijnt door voorwerpen die je in de voorkant van de Widget.
 
0

Freeware
theGreatOrg 2.0.0
 Nu kunt u gemakkelijk het product lijst van TheGreatOrg web site te doorzoeken met behulp van handige programma TheGreatOrg. In feite is deze site is de belangrijkste bron voor het maken van geïnformeerde beslissingen te kopen.
 
0

Freeware
iUpdate 1.0
 De gratis iTunes en iPod nut IUpdate is zeer makkelijk te gebruiken, je hoeft alleen te melden dat als je wilt dat je iPod klaar is en dat is alles.
 
0

Freeware
Adopt-a-Pet 1.0
 Nu kunt u gemakkelijk zoeken de dieren uit Petfinder.com met Adopt-a-Pet widget. Voor het zoeken, je hoeft alleen de postcode en huisdier voorkeuren. Het toont je alle huisdieren die overeenkomen met uw keuze als het automatisch wordt bijgewerkt
 
0

Adware
Gradebook Buddy 1.2
 De zeer behulpzame Widget voor docenten en studenten wordt glijdende indeling dat geeft je opdrachten kwaliteiten voor 6-99 vragen.
 
0

Freeware
Zeitgeist 1.0
Met de hulp van Zeitgeist widget, kunt u niet alleen de Smashing Pumpkins nieuwe album aftellen, maar kan ook de tourdata van de band zien.
 
0

Freeware
Magic Lantern 2.0
 Hieronder worden de belangrijkste kenmerken van het programma Magic Lantern die daadwerkelijk wordt gebruikt voor het veranderen van behang van desktop: het wordt gebruikt Lanczos filter voor de hoogste kwaliteit en ondersteunt het opslaan van uw.
 
0

Freeware
Radar8 1.1
Radar8 geeft de geanimeerde live-Doppler Radar lus voor West-Michigan. Updates om de 10 minuten. Kan worden vergroot of verkleind door het slepen van links onderaan. Radar8 widget brengt, op uw desktop, de laatste weersomstandigheden, direct
 
0

Freeware
Yahoo! UK Travel Search 1.0
De handige Yahoo! Verenigd Koninkrijk Travel Search Widget gebruikt Travels zoektechnologie voor het geven van je snelle reactie. Je kunt het gebruiken voor het zoeken hotel of een vlucht. Het is zeer makkelijk te gebruiken, je moet gewoon je data en
 
0

Freeware
RiddleSmith 1.0
RiddleSmith Widget toont een willekeurig raadsel op de gebruikers desktop van RiddleSmith.
 
0

Freeware
USA People Search 1.0
 Nu kunt u eenvoudig en snel iedereen in de VS vinden met behulp van deze handige VS Mensen zoeken widget. Het zoekt op uw bureaublad en laat u de resultaten in de nieuwe browser pagina.
 
0

Freeware
Learn Spanish Slideshow 1
U kunt gebruik maken van deze Leer Spaans Diashow Widget om Spaans te leren. Het bevat honderden Spaanse woorden met hun vertaling Engels evenals alle voorwaarden automatisch gewijzigd na elke paar seconden. Het stelt u in staat om uw vermogen om
 
0

Freeware