Diversen software downloaden

Tick Timer 1.0
 Dit hulpprogramma is niet alleen geschikt voor het bijhouden van de exacte tijd, maar het komt ook de tijd in uw Tick account, zelfs zonder het openen van een browser.
 
0

Freeware
abcAVI Indexer Plugin 1.0.016
 U kunt Google Desktop Search gebruiken voor het zoeken van AVI-bestanden met de abcAVI Indexer Plugin.
 
0

Freeware
AC Flasher 1.0
Nu kunt u eenvoudig en visueel het verschil tussen de twee beelden te zien met behulp van handige Flasher software utility.
 
0

Freeware
VOR Calculator 1.05
Op basis van de NOAA-database van de VOR-locaties en survey specificaties, VOR Calculator biedt: * Drie snelle navigatie berekeningen met betrekking tot VOR stations * Een grondige zoekfunctie voor het onderzoeken van VOR informatie < BR< * Een.
 
0

Shareware
Moo Prank 1.0
De grappige functie Moo Prank kunnen gebruikers een geluid van Moo sturen naar een PC op afstand.
 
0

Freeware
DWG to PDF Converter Professional 2008
DWG naar PDF Converter is een batch-converter die u toestaat om DWG converteren naar PDF, DXF aan PDF zonder de behoefte van AutoCAD Belangrijkste kenmerken:.
 
0

Shareware
PDF to DWG Converter - PDF to DWG 9.5
PDF to DWG Converter (PDF naar DWG) is een batch-converter waarmee u batch converteren uw PDF-bestanden in bruikbare en AutoCAD DWG-of DXF-bestanden bewerkbare, zodat u makkelijk herstellen van de entiteiten in PDF aan overeenkomstige DWG entiteiten.
 
0

Shareware
PDF to DWG Converter Pro 9.5
PDF to DWG Converter Pro 9.5 biedt u een perfecte batch converter wat erg handig is en makkelijk te gebruiken. PDF to DWG Converter Pro is een batch-converter waarmee u batch converteren uw PDF-bestanden in bruikbare en AutoCAD DWG-of DXF-bestanden
 
0

Shareware
PDF to DXF Converter (PDF to DXF) 9.5
PDF to DXF Converter (PDF naar DXF) is een krachtige Windows-programma dat u zal helpen uw Pdf-dossiers in bruikbare en editable Dxf-bestanden snel en gemakkelijk, zodat u kunt herstellen van de entiteiten in PDF aan overeenkomstige DWG entiteiten.
 
0

Shareware
PDF to DXF Converter Stand-alone 9.5
PDF to DXF Converter Stand-alone 9,5 is een zeer krachtige en professionele programma TAT kan u helpen om uw PDF-bestanden om te zetten in bruikbare en editable Dxf-bestanden snel en gemakkelijk, zodat u makkelijk herstellen van de entiteiten in PDF.
 
0

Shareware
PDF to CAD Converter 9.5
Het is een batch-converter waarmee u batch converteren uw PDF-bestanden in bruikbare en CAD / AutoCAD DWG-of DXF-bestanden bewerkbare, zodat u de entiteiten te herstellen in PDF aan overeenkomstige entiteiten gemakkelijk DWG zeer belangrijke.
 
0

Shareware
ArtEyes 1.0
 ArtEyes is een vitaal en zeer handig hulpprogramma waarmee u de rode-ogen-effect van digitale foto's en de kleur van de ogen correctie te verwijderen als u de kleur van de ogen kan veranderen om het te matchen met je kleren kleur.
 
0

Shareware
TRINX Maker Pro 1.1
De eenvoudig te gebruiken en gratis programma TRINX Maker wordt gebruikt voor het maken van roterende grafisch met behulp van je persoonlijke beelden.
 
0

Freeware
DotDash 1.0
Morse code trainer voor de Palm Pilot met functies zoals Train Random Words, leren Alfabet, herkennen willekeurig afkortingen, verschillende snelheden, Morse tekst als je schrijft etc. (OS 2.0 vereist)
 
0

Shareware
Smileycons 6.0
U kunt uw e-mails en berichten effectiever en indrukwekkend met smileys en emoticons met behulp van handige programma Smileycons te maken.
 
0

Trialware
Camtechs Scenery Collection 1.0
De applicatie biedt de gebruiker met een mooie werkbalk skins collectie voor uw desktop Camtechs Landschap Collection biedt u een mooie werkbalk skins collectie voor uw desktop.System eisen: - nodig Schijfruimte: 1Mb
 
0

Freeware
ZG Swap 1.2
 Nu kunt u uw favoriete foto instellen als bureaubladachtergrond met handige software utility ZG Swap.
 
0

Freeware
PythonDice
PythonDiceis het leven geroepen om een ​​feature rijke en slimme software die is ontwikkeld met behulp van de programmeertaal Python, om dobbelstenen te gooien zijn.
 
0

Freeware
Spotlite Desktop Search 1.0.2
 De functie rijke Spotlite Desktop Search software die gebruik maakt van Microsoft Indexing-service is in staat om het indexeren en zoeken elk type document op uw systeem.
 
0

Freeware
Super Magnifier 1.0.4
 U kunt Super Magnifier utility te gebruiken voor schermvergroting en meting. Het ondersteunt volgende zoomniveaus: 1x, 2x, 4x, 8x en geeft je altijd nauwkeurige meetresultaten. Het bevat snelkoppelingen voor alle functies en omvat dekking,
 
0

Freeware