Diversen software downloaden

FetchFromTT 0.1
FetchFromTT 0.1 is een nuttig en eenvoudig te gebruiken toepassing die gegevens haalt uit TT van ShareKhan en geeft u de keuze van het importeren van de opgehaalde en omgezet gegevens in formaten die door AmiBroker, in real time en geeft ook
 
0

Trialware
Word Counter 1.2
Word Counter 1.2 geeft u veel gemak met een handige widget die woord telt en karakter telt biedt en kan ook rekenen op het aantal exemplaren van een bepaalde woord of een zin. Vereisten: Windows 2000/XP Yahoo Widgets Engine
 
0

Freeware
Harley Clock 1
U kunt de inclusieve en gebruiksvriendelijk programma Harley Clock 1 gebruiken voor het vieren van Harley Davidson motorfietsen.
 
0

Freeware
First Federal Mortgage Rates 1
Eerste Federaal Hypotheekrente 1 levert een volledig functioneel programma waarin actuele hypotheekrente informatie geeft bij First Federal.
 
0

Freeware
Range Software Package 1.1
Range Software Package 1.1 is gemaakt op een handige en slimme programma dat doeltreffende en nauwkeurige wijze helpt met elementen analyse in engineering simulaties zijn. De belangrijkste kenmerken zijn ondersteuning voor warmte-overdracht en
 
0

Trialware
MB Vedic Astrology Planetary Dignities 1.0
MB Vedische Astrologie Planetaire Waardigheden 1,0 vertelt ons therulership van de planeten in de tekens zij aanwezig zijn in gebaseerd op Vedische Astrology.
 
0

Freeware
Soleili 1.4
De Windows-software Soleili wordt gebruikt voor het berekenen van de positie van de zon. Het doet dit door te kijken naar de klap van de verschillende schaduwen en geeft u de resultaten in een grafische en numerieke manier.
 
0

Freeware
TIREAL TFT TEST 1.1
U kunt deze verdicht programma gebruiken voor het volledig testen en het configureren van uw LCD-TFT-monitor. Het ondersteunt de volgende tests: Base kleurentest; Interferentie-en video-ruis-test, grijswaarden-test; RGB test.
 
0

Freeware
Garfield Clock 1.2
Deze klok op basis van de Garfield 2 Klok Konfabulator-widget.
 
0

Freeware
Windows Hide Expert V 2.6
Windows verbergen Expert V2.6 is een uitstekend hulpmiddel als u wilt bepalen hoe uw Windows verschijnt. Deze software is krachtig en het is zeer makkelijk te gebruiken. Het kan krijgen automatisch de status van de huidige ramen, Taakbalkknoppen,
 
0

Shareware
Artful GIF Animator 1.3
 De beste add-on tool voor Adobe Photoshop of Paint Shop Programma is Artful GIF Animator waarmee u eenvoudig importeren en exporteren van meerdere grafische formaten.
 
0

Trialware
@ctiVideo ActiveX Control
Als je ooit geprobeerd het schrijven van Win32 applicatie, die een video frame-grabber board of een parallelle poort camera toegang, heeft u waarschijnlijk een idee van hoe ingewikkeld de Video-for-Windows-API-aanroepen kunnen worden .
 
0

Commercieel
AB NoteIt 1.1
Plak virtuele aantekeningen op je scherm NoteIt tool is ontworpen om een ​​klein en makkelijk te gebruiken Note-programma waarmee je je houdt virtuele aantekeningen op het scherm zijn.
 
0

Freeware
AnimPixels 1.01
U kunt uw wens oorspronkelijke pixelized animatiefilm maken met behulp van handige software applicatie AnimPixels. U kunt film onderdelen downloaden van web als u uw eigen gebruik.
 
0

Freeware
CTRLA 1.0
     De freeware applicatie C CtrlA wordt gebruikt voor het renderen van afbeeldingen van een watermerk.
 
0

Freeware
Color Picker 1.0
Het kleine programma ColorPicker kunt u de kleurwaarden van RGB om te zetten in HTML-formaat.
 
0

Freeware
Argentum Coolbase 2.5
Argentum Coolbase is een veelzijdige informatie manager die kan elke vorm van informatie, zoals tekst, getallen, links, foto's en muziek, te houden in een boom overzicht database.
 
0

Commercieel
ThumbWiz 4.0
Maak een webpagina vol met miniaturen in seconden. ThumbWiz Pro is een wizard die je taak zal maken van het cre?ren van html pagina's snel en eenvoudig, en verwijdert de redundantie van het typen van hetzelfde code meerdere malen. Kenmerken: Kies
 
0

Shareware
Auto PDF to DWG Converter 2.10
Auto PDF to DWG Converter 2.10 is een handig hulpmiddel dat u helpt om PDF te converteren naar DWG of PDF naar DXF-bestand met hoge kwaliteit. AutoDWG PDF to DWG importeur kunt importeren alle vector objecten, tekst-objecten en laat u toe te voegen
 
0

Shareware
PixelToolbox 1.1
De nuttige programma PixelToolbox stelt u in staat om Windows desktop grafische maken.
 
0

Freeware