Diversen software downloaden

Reglo 3.5
Webmasters en ontwerpers gebruiken deze ramen dimensionering hulpmiddel voor de behandeling graphics en het maken van hun werk gemakkelijk.
 
0

Shareware
Personalized ID Me 1.0
Gepersonaliseerde ID Me applicatie zal helpen bij het maken en afdrukken een persoonlijke foto ID-kaart voor u en uw kinderen.
 
0

Freeware
3D Box Shot Maker 1.0
U kunt het ontwerp best doos schot als uw software deksel vrijwel met 3D Box Shot Maker aan uw klanten te motiveren en om uw product icoon maken.
 
0

Freeware
ProJPEG for Windows 6.0.1
ProJPEG wordt gebruikt om kleinste maat JPEGs voor internet sites te maken en het geeft je nauwkeurige controle, verbeterde tools en efficiënt creëert beste kwaliteit JPEGs voor u.
 
0

Demonstratie
BT Wallpaper Slideshow 1.0.0.24
Kunt u opstelling uw bestanden en fotos als dias op uw bureaublad als behang met Wallpaper Slideshow.
 
0

Freeware
BYVision 1.2
Een ActiveX-grafische viewer voor software-ontwikkelaars. BYVision is een high-performance interactieve 3D visualisatie van gegevens ActiveX-besturingselement. Ontworpen om wetenschappers, ingenieurs en andere gebruikers te visualiseren, te
 
0

Shareware
Photo-Printery 4.0.0.0
 -KAS Foto-Drukkerij toepassing kunt u een verzameling van uw favoriete fotos te maken en ze vervolgens afdrukken.
 
0

Demonstratie
Business Card Printery 3.5
Business Card Drukkerij 3.5 biedt u een krachtig hulpmiddel dat kan u toestaan ​​gemakkelijk om een ​​visitekaartje voor elke gelegenheid te cre?ren Belangrijkste kenmerken:. U kunt kiezen uit bijna 20.000
 
0

Demonstratie
QuickCut xp 1.4
QuickCut Xp is een gemakkelijk gebruik Application Launcher. De software applicaties kan starten, bestanden, mappen, internet short cuts etc. slepen en neerzetten wordt gebruikt voor de lancering van items toe te voegen tot 1 van de 8 vooraf
 
0

Shareware
Color Manager 1.22
 Web auteurs en grafisch ontwerpers zijn met behulp handig hulpprogramma dat wordt aangeboden door Color Manager software voor het werken met de georganiseerde kleuren.
 
0

Trialware
WimpWall 0.3
WimpWall is de gratis automatische wallpaper wisselaar voor iedereen te wimpy te worden lastig gevallen met ingewikkelde dingen.
 
0

Freeware
Birthday CardWare 2007A
. Verjaardag geschiedenis van software voor het opbouwen van sterke relaties Feature: 27 kleurrijke print templates verjaardag mijlpalen Computer op basis van e-mails groeten Kosten van levensonderhoud grafische Custom data grafische
 
0

Shareware
Halloween Clock screensaver 2.3
Halloween Clock screensaver brengt u het oude kasteel van vrolijke vampiers vol met mooie ghosts.
 
0

Freeware
Secret Photos 1.04
U kunt uw vrienden gek maken door programma Secret Fotos waarmee u uw fotos om te zetten in puzzels en stuur ze naar je vriend via-mail. Wanneer uw vriend te zullen ontvangen, zullen ze blij zijn.
 
0

Demonstratie
ColorShade 2.5.1
 ColorShade is een interessante tool die helpt u bij het selecteren van de kleuren voor uw project.
 
0

Shareware
PaletteMaker 1.3
PaletteMaker gebruikt verschillende invoerbeelden en is een gemeenschappelijk 256-kleurenpalet.
 
0

Shareware
Converts Notes Contacts to Excel 6.0
Zet NSF bestand naar MS Excel XLS-bestand met Converteert Notes Contacten naar Excel.
 
0

Shareware
iPod ImageExtractor 1.0.0
 Nu kunt u uw favoriete fotos te halen van de iPod naar de pc met behulp van de iPod Image Extractor.
 
0

Freeware
bmpGalore 2.0.8
Een afbeelding generator voor websites, programma's en andere plaatsen, werd De bmpGalore applicatie die ontworpen is om een ​​beeld generator voor websites, programma's en andere plaatsen, waar gezinnen van soortgelijke bitmaps.
 
0

Trialware
ScreenSaver Previewer 1.0
Nu kunt u instellen en voorbeeldvensters screensaver met de handige ScreenSaver Previewer tool. Het gebruik ervan kunt u het dialoogvenster configuratie in te stellen en de timer zo goed als u de screensaver kan draaien op volle grootte, en meer.
 
0

Freeware