Diversen software downloaden

Art and Antique Organizer Deluxe 3.1
Kunst en Antiek Organizer Deluxe 3.1 is een geavanceerde en gemakkelijk te gebruiken programma dat speciaal is ontworpen voor particuliere en zakelijke verzamelaars, kleine galeries, handelaars, kunstenaars, uitgevers, taxateurs, kleine musea en
 
5

Trialware
Lianne Screen Mate 1.0
U kunt uw bureaublad te verfraaien met programma Lianne Screen Mate dat een foto van jong, blond en mooi virtueel meisje op het scherm toont. Het vereist 640x480 256 kleuren te werken.
 
5

Freeware
CAIRO Wallpapers
 U kunt uw bureaublad te verfraaien met mooie wallpapers die u worden aangeboden door handige CAIRO Wallpapers pakket. Alles inbegrepen wallpapers ondersteunt standaard en brede modus. Je zal net als alle wallpapers veel.
 
5

Freeware
Movies Showtimes Singapore 1.2
Geeft de films 'aanvangstijden informatie voor bioscopen in Singapore. Het biedt ook handige links naar informatie over films op de Yahoo Movies Singapore website.
 
5

Freeware
Diagram Designer 1.26
U kunt gemakkelijk flowcharts, diagrammen en diashows te maken door het gebruik van vector graphics editor.
 
5

Freeware
ALTools Saint Patricks Day Desktop Wallpapers 2006 7.0
U kunt uw computer te versieren met behulp van deze Saint Patricks Day Wallpapers dat de fotos weergeeft met kabouters.
 
5

Freeware
Atmosphere Lite (Nature Sound Generator) 6.2
Atmosphere Lite (Nature Sound Generator) 6.2 kunt u de geluiden van de natuur te brengen naar uw bureaublad. Sfeer Lite maakt het mogelijk om uw eigen aangepaste ontspannende soundscapes te maken en om de resultaten in real-time te luisteren, of
 
5

Freeware
My Deluxe Calorie Diary 2.0
Mijn Deluxe Calorie Diary is een Excel-werkmap programma waarmee u uw totale dagelijkse calorieën te volgen, zowel input en output, en te vergelijken op een dagelijkse basis.
 
5

Shareware
UniDate 1.1
UniDate het kalenderjaar software waarmee de gebruiker voor het berekenen van een dag van een week voor iedere gewenste periode in de Gregoriaanse of Juliaanse kalender, zet de data tussen deze twee kalenders, berekenen tijdstip van zonsopgang en.
 
5

Freeware
John Benson's Draft 4.6 beta
John Benson het ontwerp van software is ontworpen om u te helpen studeren, voor te bereiden en uit te voeren, een succesvolle tocht of veiling in een Rotisserie of soortgelijke pick-your-spelers league, met inbegrip van competities met veiling,.
 
5

Shareware
Nautical Clock 1.0
De Klok Chimes met de traditionele bel codes op het uur en het half uur. Het heeft ook een alarm instellen met selecteerbare geluidsbestand voor het alarm. Het alarm escaleert, dat wil zeggen, het alarm lage begint en toeneemt met de hoeveelheid.
 
5

Freeware
Remote Keyboard Lite 1.2.0.9210
Remote Keyboard Lite kunt u eenvoudig tekst invoeren op uw BRAVIA met behulp van uw computer. Remote Keyboard Lite geen Bluetooth-apparaat te ondersteunen. Deze toepassing wordt geleverd 'as is', kunnen wij niet garanderen prestaties of
 
5

Freeware
SQ Designer 1.0.2
Vierkante Connect zijn er trots op de release van SQ Designer, een cross-platfrom desktop editing applicatie waarmee u de instellingen van uw SQ Remote HD en SQ Remote Lite precies zoals u het wilt aan te kondigen.
 
5

Shareware
VX-6 Commander 0.2
VX-6 Commander features: - Lezen / schrijven naar de radio - Edit / / Knippen / / Plakken Kopieer hoofdgeheugen kanalen, scannen rand herinneringen Move - Edit Direct Recall Memories, Home Memories, VFO's < BR> -
 
5

Freeware
WiViK 3.3.8
WiViK is een on-screen toetsenbord dat mensen in staat stelt met een lichamelijke handicap om toegang te krijgen tot de toepassing in Microsoft Windows XP / Vista (32-bits).
 
5

Shareware
Make Primary Monitor 1.0
Primair maken Monitor kunt u een van uw secundaire monitoren veranderen naar de primaire monitor door gewoon te dubbelklikken op een pictogram op het bureaublad van uw secundaire monitor.
 
5

Freeware
Dicktator 1.2.0.684
Dicktator is een motor management software die nodig is voor Dicktator componenten.
 
5

Freeware
KP New Astro 1.0.144 beta
KP New Astro is een software ontworpen voor astrologische interpretatie. Het beschikt over:-Cuspal en planetaire posities met behulp van nieuwe KP Ayanamsa-House Heer, Star Heer, Sub Heer en sub-sub Heer voor elke positie-Standaard KP Grafiek-Rapport
 
5

Freeware
Orbitron 3.14
 Orbitron is een software-oplossing die is ontworpen om u te helpen satellieten te volgen en hun posities op elk gewenst moment, en ook een heleboel andere nuttige informatie.
 
4

Demonstratie
Kraken 2.2 bld 19
Kraken is een klaverjas variant. Er worden in tegenstelling tot bij klaverjassen geen 16 spellen gespeeld er wordt tot de 250 punten gespeeld. Verder bestaat het fenomeen roem op de hand. Het grootste verschil is de mogelijkheid om te ‘kraken’, als
 
4

Demonstratie