Programmeren Mangers software downloaden

Talisman Desktop 2.81
Talisman Desktop is een desktop beheerder en shell-vervanging voor zowat alle Windows besturingssystemen.
 
1931

Demonstratie
Super X Desktop 3.4.90526
Super X Desktop is een makkelijk te gebruiken programma dat wordt gebruikt voor het beheren van meerdere virtuele desktops.
 
1538

Shareware
Multi Desktop 2003 for Windows 1.5.4
Door het veranderen van schermresoluties direct, kunnen webontwikkelaars, grafisch ontwerpers en kunstenaars hun creaties bekijken onder een combinatie van de resolutie, kleurdiepte en refresh rate.
 
16

Shareware
Interior Design Ideas Screensaver 1.0
Lunafurniture.com brengt u de Interior Design Ideas Screensaver dat moderne ontwerpen van woonkamers, slaapkamers, keukens en eetkamers die uw scherm te versieren en u voorzien van interieur ideeën om uw huis te versieren omvat.
 
5

Freeware
MyFolder Free 1.0
 MyFolder Free is een programma waarmee u het pictogram van uw mappen te wijzigen met een enkele rechter knop van de muis.
 
5

Freeware
Crazy Ball 1.4
Crazy Ball is een compacte en handige werkbalk die geeft je de mogelijkheid om de meest gebruikte toepassingen starten vanuit een hoogst ongewoon georganiseerde set van knoppen.
 
4

Shareware
Network Password Manager 4.9
Een wachtwoord management tool voor bedrijven van elke omvang, heeft Network Password Manager een klasse apart in kaart gebracht.
 
4

Shareware
True Launch Bar 2.0
True Launch Bar is een superieure vervanging voor standaard Snel starten. Alle functies die in Snel starten zijn ook in True Launch Bar. Echter, de True Launch Bar is volledig compatibel met de Quick Launch, omdat het gebruikt is dezelfde map voor de
 
3

Shareware
Virtual Desk 1.2
Virtual Desktop is een desktop bestuurder om veel virtuele desktops te maken en tussen deze over te schakelen.
 
3

Shareware
MyOdd Desktop Application 2.09
MyOdd is een complexe applicatie die u toelaat om de controle van uw desktop en processen weergegeven die momenteel op uw systeem.
 
3

Shareware
Loop 1.0
Loop is een kleine utilitie om een vergroting van het gebied waar zich de muiscursor bevindt te maken. Men kan dit gebied vervolgens vast houden door op "Enter" te drukken. Later kan men het nog verduidelijken en naar het klembord kopieëren.
 
3

Demonstratie
Generic Logon Script 1.4.20
Generic Logon Script is een gratis en handige software die zal van pas komen.
 
3

Freeware
Control Runner 3.4
Controle Runner is een programma launcher en manager voor Windows (95/98/Me/2000/XP) die aanzienlijk uw productiviteit kunt verhogen.
 
2

Shareware
AltSwitch 1.1
AltSwitch is een geavanceerde vervanging voor de standaard Windows Alt + Tab task switcher.
 
2

Shareware
AllToTray 4.6.2
Kunt u een venster naar uw systeemvak te minimaliseren. Het voegt de optie-Minimaliseer naar Tray-om het systeemmenu van het venster. Als u deze optie hebt aangevinkt, zal deze tool het venster minimaliseren naar uw systeemvak elke keer dat je het te
 
2

Demonstratie
Evolution Interface 1.1
Evolution Interface is een nieuwe grafische interface (GUI) voor Windows waarmee u op een compleet andere manier gaat werken.
 
2

Demonstratie
ObjectDock 1.9
ObjectDock is een programma dat fungeert als zowel een task manager en een programma launcher.
 
2

Freeware
Random Wallpaper Changer 1.0.0
Willekeurig een bureaubladachtergrond kiezen met tijdseenheden van 1 seconde tot 30 minuten.
 
2

Demonstratie
Ultradesk 1.1
Ultradesk de volgende generatie virtuele desktop. Met Ultradesk kunt u: Overschakelen van de ene desktop naar de andere snel door het gebruik van de muis of sneltoetsen. Gebruiker definieerbare sneltoets om een specifiek venster van de ene desktop
 
2

Shareware
QueIt 2.0
QueIt is een krachtig hulpprogramma voor het plannen, waarmee u schema's, taken of zelfs MS-DOS batch-bestanden automatisch te starten op bepaalde tijdstippen die u kiest.
 
2

Shareware