Programmeren Mangers software downloaden

Tray Wizard 4.01
Tray Wizard helpt u bij het rangschikken en beheren van de systeemlade in de taakbalk.
 
1

Demonstratie
MaxMonkey 2.36
Windows status manager: MaxMonkey is een pakket om vensters te maximaliseren, minimaliseren, herstellen en te sluiten.
 
1

Shareware
Dvd95Copy 4.2
Kopieer elke DVD naar een gewone DVD recordable met slechts 2 klikken door het houden van alle van de originele DVD-functies, zoals menu's, verschillende audio streams en ondertitels.
 
1

Shareware
8start Launcher 1.4.1
Nieuwe tijdperk van de desktop, start menu en de snelle lancering komt met een gratis draagbare en skinable toepassing draagraket 8start Launcher.
 
1

Demonstratie
IDAutomation GS1 Databar Java Package 9.11
De JavaBeans, kan Applets, Servlets en Class Libraries in deze GS1 Databar pakket gebruikt worden op elk platform met een Java Virtual Machine, waaronder Windows, Linux, MacOS, Unix, Solaris, HP / UX, AS/400 en OS/390 te maken databar conforme.
 
1

Demonstratie
GiMeSpace Free Edition 1.2.1.33
GiMeSpace Free Edition is een virtuele desktop manager.It is een klein en zeer eenvoudig programma voor Windows XP of latere versies die u zal toestaan om uw bureaublad uit te breiden, zonder beperkingen. Wanneer u met de muis naar de rand van je
 
1

Freeware
Windows Vista Ultimate Wallpaper Series Pack
U kunt uw bureaublad te verfraaien met behulp van prachtige wallpapers die je kunt krijgen van inclusive Windows Vista Ultimate Wallpaper Series Pack. U kunt wallpapers te gebruiken zowel voor de normale en brede schermen.
 
1

Demonstratie
Simplicated Cursors 1.0
Simpel, en toch ingewikkeld. Een moderne cursor schema om de eenvoudige persoon, evenals de niet-zo-simpel persoon te voldoen. De Simplicated Cursors verpakking is ontworpen om u te helpen een meer vriendelijke uitstraling te geven aan uw muiscursor.
 
1

Demonstratie
Gadget Builder for Windows Vista sidebar 1.1
De ongelooflijke softwaretoepassing Gadget Builder maakt creatie van gadgets voor Windows Vista sidebar zeer eenvoudig.
 
1

Shareware
ShortcutsMan 1.01
 U kunt informatie over uw bureaublad te krijgen en start menu shortcuts via het programma ShortcutsMan.
 
1

Freeware
SD WinHider 2.0
U kunt SD WinHider gebruiken voor het beheer van de verschijning van pictogram in het systeemvak en ramen, enz.
 
1

Shareware
Autumn Shell Replacement 2.0.0
Herfst Shell Vervanging behoren tot de Shell vervangingsprogramma's klasse en snel en zonder problemen te vervangen uw bureaublad te bekijken.
 
1

Freeware
DialKeys Gen2 Ultimate Edition 2.3
De geavanceerde editie van DialKeys ondersteunt volgende nieuwe functies: het ondersteunt Picture Snapper en GPS Locator features, eigenlijk deze on-screen virtuele toetsenborden zijn speciaal ontworpen voor UMPC, Tablet PCs en andere apparaten met.
 
1

Shareware
ExeDesk, Professional Edition 3.0.5
 Virtuele desktop manager ExeDesk kunt u om te gaan met maximaal 9 virtuele desktops met aparte gebruiker inhoud definiëren.
 
1

Shareware
FileSearchEX 1.0.8.3
FileSearchEX is de no-nonsense file search tool voor Windows 7 (en anderen). Het biedt de vereenvoudigde zoekinterface, zoals Windows XP nog niet in een geactualiseerd en moderne mode. In tegenstelling tot andere zoekinstrumenten, FileSearchEX werkt
 
1

Shareware
FolderBookmarks 1.0
FolderBookmarks is een klein maar krachtig hulpmiddel waarmee u uw favoriete mappen in uw pc navigeren met slechts twee muisklikken.
 
1

Shareware
Kybtec World Clock 2.4.3.9
Zie de tijd over de hele wereld op deze aantrekkelijke desktop wereldklok. World Clock laat je de tijd en datum in een deel van de wereld. Je krijgt twee wereldoorlogen klokken, een grafische klok, en een lijst met klok, en je ziet zoveel locaties
 
1

Shareware
MonitorSwitch 1.0.4
Laptop PC Monitor uitschakelen Software, macht uit te schakelen, energie-instellingen xp, monitor uitschakelen, computer poweroff beheer
 
1

Freeware
Moo0 WindowMenuPlus 1.14
Moo0 WindowMenuPlus kunt u extra nuttige menu's in elk venster van de "systeem-venster-menu".
 
1

Freeware
Simple Sticky Notes 1.5.0.0
 De belangrijkste kenmerken van handige Simple Sticky Notes-software is als volgt: het ondersteunt UNICODE en RichText terwijl de optie voor het verbergen / tonen van alle noten is ook inbegrepen, het wordt automatisch bijgewerkt evenals bevat.
 
1

Freeware