Programmeren Mangers software downloaden

ExHotkey 1.4
ExHotkey biedt ook tal van systeem operaties zoals Lock Computer, Capture Screen waardoor je je pc magische wijze te bedienen.
 
0

Shareware
GS1 Databar ASP Barcode for IIS 2009
Dynamisch server-side barcodes Voeg eenvoudig om webapplicaties met de ASP (Active Server Pages) Barcode Server Component voor IIS (Internet Information Server voor Microsoft).
 
0

Demonstratie
PassworG 1.31
PassworG is een gratis password generator software bedoeld om u te helpen om de willekeurige, zeer veilige en unieke wachtwoorden met een enkele klik.
 
0

Freeware
Stardock DeskScapes 1.02
 De inclusieve extensie voor Windows DreamScene is DeskScapes dat gebruikers in staat stelt om dynamische, animated wallpaper bevatten.
 
0

Demonstratie
Energize 2
Nu kunt u het uiterlijk van Windows XP/2003 besturingssysteem wijzigen met behulp van handige software applicatie Energize.
 
0

Demonstratie
The Travel Wizard 1.0
De Travel Wizard Gadget kunt u meerdere luchtvaartmaatschappij (Expedia, Orbitz, Travelocity, enz.
 
0

Freeware
MS Excel 2000
De handige Demo Learn MS Excel maakt het leren van MS Excel zeer eenvoudig. Het heeft een gebruikersvriendelijke interface die maakt het leren van MS Excel, zelfs voor beginners heel gemakkelijk, terwijl het biedt exclusieve functies aan deskundigen.
 
0

Shareware
StartClock 1.5
Nu kunt u de huidige datum en tijd te zien in de start-knop met behulp van het programma StartClock.
 
0

Freeware
Folder Scout Standard 1.1
 Nu kunt u zich concentreren op uw belangrijke taak bij het opslaan van uw belangrijke tijd dat je afval op het doorzoeken van uw wens bestanden en mappen door handige software applicatie Folder Scout Standard.
 
0

Shareware
Just Install 2.1
Nu kunt u de snelheid van het installeren van applicaties / eBooks voor Palm-apparaten te verhogen door gebruik te maken ongelooflijke softwaretoepassing Net Install.
 
0

Shareware
Shell Extension Pack 4.0
De gratis tool wordt gebruikt voor het weergeven van de eigenschappen pagina alleen voor de bestanden die Portable Executable File Format ondersteunt.
 
0

Freeware
SwShell 1.4
U kunt uw toepassingen en bestanden easly beheren met behulp van shell extension software SwShell.
 
0

Freeware
BioMolecula WallPaper 1.0
Dit programma maakt gebruik Wallpapers voor uw pc altijd samen met Windows opstarten.
 
0

Shareware
Home Room 1.11
Homeroom biedt een eenvoudige manier verandering gebruikers in een gedeelde omgeving, zoals een lagere scholen computerlokaal.
 
0

Shareware
BeyondShell 2.1.0.2050
BeyondShell (voorheen bekend als Just Click) is een shell toebehoren tool voor Windows (c) 2000/XP/2003/vista/7 32bit-versies, uitbreiding van de functionaliteit van de Windows-shell, vooral voor de behandeling van en het werken met bestandssysteem.
 
0

Shareware
Chronice 2.2
Chronice is desktop wekker met volledig aanpasbare skins, alarmen en meer ...
 
0

Freeware
Folder Colorizer 1.3.1
Een set van vrije hulpprogramma's van Windows met liefde gemaakt en in stijl.Windows Verkenner is te saai? Kleur it up! Wijs een kleur naar een willekeurige map - gewoon met de rechtermuisknop op een map en kies "Inkleuren"! Ondersteunt
 
0

Freeware
HideDragon 3.2
HideDragon is een computerscherm bescherming van de privacy-software. De belangrijkste functie bevat: snel hide Windows, achtergrond applicaties, vermomming venster. Het kan in grote lijnen worden gebruikt om uw privacy te beschermen, of als je op
 
0

Shareware
Magnify Desktop 1.2
Het programma vergroot gedeelte van het scherm, gewezen door cursor.Vergroting bereik: 1 x - 10 x.
 
0

Freeware
Splinter 1.0.0.18
Splinter is een nieuwe desktop app / visuele programmeertaal dat de 5 meest gebruikte desktop applicatie functionaliteit genres combineert: File Launcher Icoon Docking Station Stack docklet Wallpaper Flipper Visual Style Editor op een unieke manier,.
 
0

Freeware