Scherm Spaarders software downloaden

50 Cent Screensaver 1.0
50 Cent Screensaver - Curtis James Jackson III (geboren 06 juli 1975) is een Amerikaanse rapper bekend onder zijn artiestennaam 50 Cent.
 
2

Freeware
A World Trip Screensaver 3.0
Over de hele wereld in een paar seconden. De screensaver brengt u enkele van de meest beroemde monumenten uit de hele wereld. De Statue of Liberty, Great Wall of China, Taj Mahal een paar te noemen. Download meteen.
 
2

Freeware
AnimateIT Screen Saver Toolkit 3.6
Belangrijkste kenmerken: Maak een stand-alone screensaver (scr.)-Bestand van uw beelden en geluiden. Geef een SlideShow, geanimeerde sprites, of beide. Biedt uitgebreide controle over het gedrag van sprites. Mooie en elegante speciale effecten, met
 
2

Shareware
ARTIS Small Screen 2.2
Small Screen geeft de grootte van kleine schermen op je desktop.This is het handig om uw ontwerp te evalueren op kleinere schermformaten tijdens het werken op een groot scherm.- Gemakkelijk formaat van uw ontwerp naar de kleine schermgrootte te
 
2

Shareware
Be Mine Valentine Screensaver 3.0
Breng dit Valentine vakantie tot leven met de screensaver waarmee je spreekt je geest, spelen tegen Cupido's pijlen en ontvang antwoord op uw romantische vragen! Onze Valentine screensaver is gratis.
 
2

Freeware
Beowulf screensaver -
De krijger Beowulf moet vechten en versla het monster Grendel, die terroriseert steden, en later, de moeder van Grendel, die begint doden uit wraak.
 
2

Freeware
Best Wine Screensaver 1.0
Als je een echte wijnliefhebber deze prachtige screensaver is precies wat je nodig hebt.
 
2

Freeware
Bouncing Santa 1.0
Bouncing kerstman Kijk tal van Santas bounce, dans en doe flips achteruit op en over uw Werkruimte (IE: transparante achtergrond) - allemaal terwijl Little Saint Nick speelt op de achtergrond!
 
2

Freeware
Butter Screen Saver 1
Dit is een screensaver van geanimeerde vlinder en motten, bewegen over het scherm. Het heeft een tuin achtergrond en een geluid afgespeeld. De muziek kan worden uitgeschakeld.
 
2

Shareware
Christmas Moments 2.0
Deze Animated Screensaver biedt Kerstmis beelden met geanimeerde Duiven die vliegen over het scherm terwijl fonkelende sterren vallen op de scène.
 
2

Shareware
Christmas Views 1.0
Net op tijd voor Kerstmis - horloge verschillende kerst-seizoen artistieke 3D-beelden te scrollen op je bureaublad - met inbegrip van Santa, sneeuwpoppen, rendieren, peperkoek man enz.
 
2

Demonstratie
Commercial Jets 1.00
15 verschillende commerciële straalvliegtuigen willekeurig vliegen over je scherm in dit vliegtuig screensaver.
 
2

Shareware
Congo African Grey Screensaver 2002 2001.0
Met de hulp van vele bezoekers die er zijn, hebben we meer dan 40 afbeeldingen in deze screensaver.
 
2

Shareware
Dodge Ball screensaver -
Een groep van buitenbeentjes u een Las Vegas trefbal toernooi om hun geliefde plaatselijke sportschool te redden. Uniek programma kunt u DodgeBall beelden om te zetten in deze screensaver op uw desktop wallpaper.
 
2

Freeware
Dolphin Screensaver 2 1.0
Een mooie screensaver die een aantal hoge kwaliteit foto's van leuke en speelse dolfijnen weergegeven.
 
2

Freeware
Driving Theory test Software CD 2.2
Nu kunt u zeker voorbij rijden theorie-examen met handige Driving Theory Test Software CD.
 
2

Demonstratie
Eye of the Storm Screensaver 2.3
Het oog van de storm? Cd-rom is zowel een orkaan seizoen paraatheid tool en een interactieve orkaan (Atlantische Oceaan en Oost / Central Pacific alleen) tracking programma. Paraatheid materialen die in elektronische vorm zijn opgesteld door het
 
2

Freeware
Flying Perfect-Valentines Day 6.22
Wat een Valentine * s party: Hot ballonnen vliegen over je scherm en worden getroffen door thouthands van harten .
 
2

Shareware
Free Beautiful Ladies Screensaver 2.1.0.0
Alessandra Ambrosio, Imogen Bailey, Gisele Bundchen, Jennifer Lopez zijn slechts een paar van de mooie dames in deze screensaver.
 
2

Freeware
Free Big Sport Screensaver 1.0
Grote sport is een spannende voorstelling in de eerste plaats. Het behaagt ons met zijn onvoorspelbaarheid en genereert positieve emoties en gevoelens. Bekijk een prachtige uitvinding van de mensheid in zijn hoogste vorm. FUNCTIESMooie beelden van
 
2

Freeware