Scherm Spaarders software downloaden

Hunting Party 1
De thema zijn allemaal voorzien van pictogrammen, systeemgeluiden en begin-en shutdown-schermen, Cursors en screensavers. Screensavers kan gedempt zijn van het display, screensaver, instellingen in het bedieningspaneel.
 
2

Freeware
Luck Quotes Screensaver 1.0
Get screensavers op geluk citaten. Deze screensavers bevatten erg leuk uitziende afbeeldingen met citaten van geluk. Dus maak je screensavers met een beetje geluk citaten op uw desktop verschijnen. Screensaver Eigenschappen: 100% gratis. Eenvoudig te
 
2

Freeware
Mickey Mouse Christmas screensaver -
Een sneeuwbol van Mickey, Minnie en Donald Duck voor Kerstmis.
 
2

Freeware
Quotes Anger Screensaver 1.0
Get screensavers op woede citaten. Deze screensavers bevatten erg leuk uitziende afbeeldingen met citaten over woede. Dus maak je screensavers met woede citaten op uw desktop verschijnen. Screensaver Eigenschappen: 100% gratis. Eenvoudig te
 
2

Freeware
Snoopy-A lovely Dog screensaver -
De populaire karakter van de comics, geliefd bij iedereen, zal u veel plezier direct vanaf uw bureaublad. Het werd gemaakt door Charles M. Schulz in 1950 en nog steeds veel mensen niet houden van het glimlachen kijken naar de avonturen.
 
2

Freeware
tinkerbell evening screensaver -
Nu hier is vrij Tinkerbelle het nemen van een avond rust door haar pool van kabbelend water. Een water illusie screensaver met veranderlijk water geluiden.
 
2

Freeware
Tinkerbell in Never NeverLand screensaver -
Tinkerbell is de prachtige Faerie die helderste gloeit voor Peter Pan, bent u zeker om altijd haar te vinden in Never Never Land.
 
2

Freeware
Window Coffee 1.0
Een bewolkte, regenachtige ochtend door het raam waar de enige metgezel is koffie. Aangedreven door echte regen geluidseffecten, Ontspanning is all over the place. Muziek door Enya
 
2

Freeware
Baby Mickey and Minnie screensaver -
Deze schitterende en schattige baby Mickey & Minnies muizen houden op hun Teddyberen als ze stuiteren op en neer over de hele computerscherm. Transparante screensaver met veranderlijk Mickey Mouse midi song. Hoop ya like it.
 
2

Freeware
Bugs bunny christmas bells screensaver -
Bugs bunnys allemaal gekleed in Santa outfits, rinkelen kerst klokken en bewegen rondom het computerscherm. Transparante screensaver met veranderlijk Silver Bells midi song. Hoop ya like it!
 
2

Freeware
Butterflies of the World Screen Saver 3.3
Nu kunt u genieten van de ongelooflijke schoonheid en de kleuren van de vlinders uit de hele wereld vanachter uw bureau.
 
2

Shareware
Caroling With Pooh and Friends screensaver -
Caroling, caroling door de sneeuw, s kerst het weer. Caroling, caroling hier gaan we met Winnie en zijn vriendjes. Bouncing muzieknoten en dalende sneeuw in deze geanimeerde screensaver. Bijpassende desktop thema, behang, Winamp en Messenger skins
 
2

Freeware
finding nemo Disney movie screensaver -
Deze screensaver heeft een oceaan en vlotter effect. Kunst van disney en copyright door Disney. Het heeft een bijpassende actieve thema, Active WallPaper, en OE Stationery beschikbaar.
 
2

Freeware
Free Irish Dance 2 Screensaver -
Geanimeerde karakters dans op een St Patrick geïnspireerde achtergrond. Inclusief muziek die kan worden uitgeschakeld screensaver instellingen. Deze screensaver zou moeten werken met alle versies van Windows. Voor 1024 * 768.
 
2

Freeware
Happy Santa Christmas Screensaver 1.0
Kerstmis is het seizoen van de geschenken. Welke betere manier om de vreugde van Kerstmis te vieren dan deze Happy Santa screensaver te downloaden. Screensaver Eigenschappen:100% Gratis.Eenvoudig te installeren. Eenvoudige dubbelklik op de
 
2

Freeware
MySaver 1.3
Zet uw mooie familiefoto's, bedrijfslogo of wallpapers in een screensaver. MySaver ondersteunt JPG, GIF, BMP, WMF en EMF.
 
2

Shareware
Porsche porsche Carrera screensaver -
Ferdinand Porsche (03 september 1875?? 30 januari 1951) was een Oostenrijks-Hongaarse auto-ingenieur. Hij is vooral bekend voor het creëren van de eerste Hybride voertuig, de Volkswagen Kever, de Mercedes-Benz SS / SSK, evenals de eerste van vele
 
2

Freeware
Abstract Collection 5 screensaver -
U zult nooit willen uw scherm te verlaten na het downloaden van deze geweldige gratis abstract screensaver.
 
2

Freeware
AST Gold Screensaver 1.0.0
Ernstige leuk! Prachtige Klok - Gold screensaver. Van Aktiva-s Company.Aktiva-S Time Collectie Screen Saver Eigenschappen: Speciaal ontworpen atmosphereAlmost fotorealistische graphicsUnique geluid environmentMany soorten klokken en horloges met
 
2

Shareware
Avatar Sathya Sai Baba 1.0
Love-gevoeligheid van Sathya Sai Baba? In Zijn gezicht, in de schoonheid van de natuur, in elke manifestatie van het leven. Genieten, mediteren, te ontvangen gelukzaligheid.
 
2

Freeware