Scherm Spaarders software downloaden

Flying Balls-7 1.01
Flying Balls-7 is screensaver die de bewegende kleur ballen toont. Zwart, wit of gebruik desktop: U kunt de kleur van de achtergrond te veranderen. Stel het aantal ballen en transparantie van de ballen.
 
1

Freeware
NFS Clock10 1.1
Een nieuwe originele gratis screensaver genaamd Clock uit een verzameling van gratis screensavers op http://www.
 
1

Freeware
All Inclusive Bahamas ScreenSaver 1.0
Krijg de meest exclusieve bahamas screensaver en kijk naar mooie landschappen die bahama's te bieden wanneer u een vakantie te nemen in dit Caribische paradijs heeft.
 
1

Freeware
Only You Screensaver 3.0
St. Valentine's Day is een ideale gelegenheid om diepste gevoelens en liefde te uiten. Liefhebbers over de hele wereld angstig wachten op het festival als het geeft hen een kans om liefde te uiten voor hun geliefde en breng een dag in saamhorigheid.
 
1

Freeware
NFS Firework 1.1
Vuurwerk is een nieuwe gratis screensaver uit een verzameling van gratis screensavers van NewFreeScreensavers.
 
1

Freeware
Age of Dinosaurs 3D 8.11
Age of Dinosaurs is een volledige 3D screensaver die nieuwe 3D-technologieën gebruikt.
 
1

Shareware
Galleon 3D Screensaver 1.0
Deze prachtige galjoen uit het tijdperk van de Great Explorations is het oversteken van de gevaarlijke oceaan bij volle zeilen weer.
 
1

Shareware
Fly Screen Saver 1.4
Deze screensaver toont geanimeerde, cartooneske vliegt die bewegen over het scherm van links naar rechts over het bureaublad. U kunt uw bureaublad of een bitmap als achtergrond. Het is mogelijk run Winamp playlist.
 
1

Shareware
Zion National Park Screensaver and Wallpaper Changer 2.0
Zion National Park Screen Saver en Wallpaper Changer (gratis preview, inclusief 3 foto's van de totale 36 beschikbaar zijn in de volledige versie).
 
1

Shareware
Beautiful Mountain Lake 1.0
Een mooie scène van bergen door een meer. Het water beweegt zich op uw scherm. Serene muziek speelt op de achtergrond. U kunt uitschakelen van de muziek.
 
1

Shareware
Fox In The Snow 1.0
Een scène van een Fox In The Snow. De sneeuw valt op je scherm. Muziek speelt op de achtergrond, maar kan worden afgesloten. Dit screensaver zal je het gevoel alsof je er echt! De sneeuw ziet er zo echt. Een zeer leuke manier om uw bureaublad te
 
1

Shareware
Quite Place 1.0
Een mooie vrij scène van bergen bij het meer. Het water beweegt zich op uw scherm. Zachte serene muziek speelt op de achtergrond. U kunt de muziek uitgeschakeld. Geeft je het gevoel alsof je er echt zijn! Een zeer leuke manier om uw bureaublad te
 
1

Shareware
Active ScreenSaver Builder 4.5
Bekroonde screensaver editor kunt u afbeeldingen, tekst en multimedia combineren. Het beschikt over krachtige commando taal, overgangseffecten, eenvoudig te gebruiken wizard en ondersteunt avi/wav/mid/mp3 mediabestanden. Extra: sjablonen voor
 
1

Shareware
Panda Bear 1
Diavoorstelling screensaver kenmerkt foto's van Panda Bear s. Geregistreerde versie bevat 10 extra foto's. Bijpassende desktop thema en accessoires verkrijgbaar bij Themestress Verhogingen van de Desktop.
 
1

Shareware
3D Hearts 1.0
Een gratis 3D OpenGL Screensaver - Bekijk 3D geciteerd harten vliegen in glorieuze 3D. Perfect voor het hele gezin.
 
1

Shareware
Polar Bear Polka 1
Diavoorstelling screensaver kenmerkt wildlife foto's van ijsberen. Geregistreerde versie bevat extra dia's. Bijpassende desktop thema en accessoires verkrijgbaar bij Themestress Verhogingen van de Desktop.
 
1

Shareware
ScreenSaver Druid 1.0
ScreenSaver Druid is freeware oplossing voor het beheren van screensavers. Het installeert als standaard screensaver op de computer en heeft het controlecentrum lopen in de lade van de taakbalk systeem. Daarom, zodra u uw voorkeuren instellen voor
 
1

Shareware
Send in the Clowns 1
Geanimeerde screensaver met tropische vissen op uw bureaublad (geen achtergrond). Geregistreerde versie bevat extra animatie. Bijpassende desktop thema en accessoires verkrijgbaar bij Themestress Verhogingen van de Desktop.
 
1

Shareware
Air Force Planes Volume 1 1.0
De Air Force Vliegtuigen Volume 1 screensaver bevat meer dan 100 foto's van vliegtuigen, waaronder gevechtsvliegtuigen, bommenwerpers, tankers, transporten en meer.
 
1

Shareware
Billy Goat Gruff 1
Diashow screensaver kenmerkt foto's van berggeiten. Geregistreerde versie bevat 15 extra dia's. Bijpassende desktop thema en accessoires verkrijgbaar bij Themestress Verhogingen van de Desktop.
 
1

Shareware