Scherm Spaarders software downloaden

Bodhidharma meditate facing the wall 2.0
Een van de leerlingen van Bodhidharma kwam tot hem, en Bodhidharma had hem verteld, "wordt helemaal leeg en stil, alleen dan bij mij komen.
 
1

Freeware
The Great Relief of Calamities Mantra 2.0
De grote opluchting voor Calamiteiten Mantra, Ta Qiu Nan Cou.
 
1

Freeware
Happy Lovely Cute Doggies 2.0
Gelukkige Valentijnsdag voor geliefden Dog's. Deze geanimeerde screensaver geeft een gelukkig gezin van de wereld doggie's en waarom wijk gras ziet er altijd meer groene ... Wat een tegenstrijdige situatie!.
 
1

Freeware
Jiddu Krishnamurti 2.0
Liefde is niet anders dan de waarheid. Liefde is dat de toestand waarin het denkproces, als tijd, volledig heeft opgehouden - Jiddu Krishnamurti
 
1

Freeware
Real face of Jesus in the Fullmoon 2.0
Jullie zijn het licht van de wereld. Een stad op een berg ligt, kan niet verborgen blijven. Ook hebben mensen het licht van een lamp en zet haar onder een kom. In plaats daarvan zetten ze het op de standaard, en zij schijnt voor iedereen in het huis.
 
1

Freeware
Ksitigarbha saving all hell beings 2.0
De hel is niet ergens in de toekomst, noch is de hemel. Elke act draagt ​​zijn eigen hemel of hel. Blijf evenwichtige en je in de hemel, uit balans raken en een hel wordt gemaakt - niemand anders is het creëren van het voor u.
 
1

Freeware
Super Red Arowana at mini waterfall 2.0
De Super Red Arowana is uitgegroeid tot een prestigieuze symbool voor de eigenaar, voor de meeste Chinezen zijn van mening dat dit soort vissen kunnen geluk en rijkdom brengen.
 
1

Freeware
Prajna Paramita 2.0
"Perfectie van Wijsheid 'is een vertaling van het Sanskriet woord Praj à paramita (Devanagari, Tibetaans: Shes-rab-PHA-rol-phyin; pinyin: bo bo re lu m duo, Japans: Hannya-haramitta; Koreaanse.
 
1

Freeware
Romance of three kingdom 2.0
Romance of the Three Kingdoms is een historische roman gebaseerd op de gebeurtenissen voor en tijdens de Drie Koninkrijken tijdperk.
 
1

Freeware
Siddharta Gautama 3D 2.0
Net overweegt over Buddha, net te denken van zijn stiltes van zijn genade, van zijn rust, zijn sereniteit.
 
1

Freeware
Shakyamuni Buddha 2.0
Een boeddha-geest is een zuiver bewustzijn. Het is als een spiegel: het gewoon weerspiegelt, is het niet project. Het heeft geen ideeën, geen inhoud, geen gedachten, geen verlangens, geen fantasie, geen geheugen. Het is aanwezig om de altijd
 
1

Freeware
Sathya Sai Baba Tratak 2.0
Als je kijkt naar mij, opeens is er een beetje licht binnen. Je luistert naar mij, word je attent. Wanneer u attent wordt je derde oog wordt gericht. Er zijn duizenden en duizenden verhalen? Alleen door een aanraking, gewoon door een blik, iemand die
 
1

Freeware
Ko Ong Kwan Si Im Keng 2.0
Net chant De ware soetra van de Hoge Koning Sutra waardoor calamiteiten op te houden, verdienen op te stapelen, om anderen te bekrachtigen en het bevorderen van wonen kindness.
 
1

Freeware
Quan Yin Pu Sa saving all sentient being 2.0
Avalokitesvara betekent dat iemand die vanuit het hiernamaals naar de wereld kijkt, die houdt zich in het lichaam-vorm, in het achterhoofd-vorm - hij houdt de hele ladder.
 
1

Freeware
Zhuge Liang, Romance of Three Kingdom 2.0
Zhuge Liang wordt vaak gezien als de grootste en meest talentvolle strateeg tijdens de Drie Koninkrijken periode van China.
 
1

Freeware
Windows Theme Screensaver 1.0
Windows Theme Screensaver is een geweldige en boeiende thema's van Windows, met uitstekende en hoge kwaliteit diavoorstellingen van de mooiste foto's met speciale effecten, maar dit is niet alles, dit geeft je een perfecte screensaver om te.
 
1

Freeware
Fantastic Space Star Screensaver 1.0
Maak een reis naar de fantastische Space Star, ontdek nieuwe levensvorm en nieuwe Galaxys.
 
1

Freeware
Halloween Time 3D Screensaver 2.0.1
 Halloween is een leuk en horror game waarin je een spookhuis zien. U zult vonken van magisch vuur schieten zien uit de schoorsteen. De hele plaats zal worden verpakt met de meest angstaanjagende wezens van de nacht. Heksen en vampieren vleermuizen
 
1

Shareware
BubbleUp! ScreenSaver 1.0.0
Slechts € 1,00! BubbleUp! Screensaver kenmerkt ongelooflijke bel animatie en beweging. Het is een zeer ontspannende screensaver die ziet er geweldig uit op kantoor of thuis. Opties worden geconfigureerd om u de ultieme zeepbel screensaver ervaring.
 
1

Shareware
3D Flying Messerschmitt Bf109 1.3
De Messerschmitt Bf 109 was een Duitse Tweede Wereldoorlog gevechtsvliegtuigen ontworpen door Willy Messerschmitt in de vroege jaren 1930.
 
1

Shareware