Scherm Spaarders software downloaden

NESSIE NEtwork Screen Saver Internet Exp 2.0
NESSIE weergegeven als screensaver de banden van een Internet Explorer-favorieten directory of een opgegeven URL-adres.
 
1

Shareware
New York Psychic 1.0
New york Psychic Screen Saver voor PC's, en desktop computers. Speelt ontspannende muziek en je kunt de lijst met nummers op elk moment veranderen met je eigen muziek. Dit is de beste manier om je eigen paranormale vermogens te verkennen. Enkel
 
1

Freeware
Night Cities Free Screensaver 1.02
Het 's nachts transformeert de dag stadslandschap aan de totaal andere scène. De nachtverlichting outlights de historische gebouwen, wolkenkrabbers, wegen, bomen, enz. en maakt de sprookjesachtige sfeer in de bekende plaatsen. Kleur licht samen
 
1

Freeware
Night Cityscapes Free Screensaver 1.0.2
Installeer deze screensaver en zie de prachtige beelden van de nacht steden over de hele wereld.
 
1

Freeware
Parrots Free Screensaver 1.0.2
Papegaaien worden beschouwd als de meest intelligente van vogels samen met een aantal anderen.
 
1

Freeware
Persian Trip Free Screensaver 1.0.1
Perzië is de voormalige naam van Iran, het land met een lange geschiedenis. Onder Cyrus de Grote en Darius de Grote, het Perzische Rijk werd uiteindelijk de grootste en krachtigste imperium in de menselijke geschiedenis tot dan toe. Tientallen
 
1

Freeware
PhotoScroll 1.1
PhotoScroll is een desktop screensaver op basis van de foto's scrollen screensaver in Windows Media Center.
 
1

Shareware
Plazmocube 1.0
Gratis 3D screensaver. Roterende kubus van plasma. Om sluiten op een toets drukt. Features: * Klein formaat - slechts 33 KB; * er mooi uitziet plasma-effect. Systeemvereisten: OS: Windows; CPU: Pentium compatibel op 1 GHz, RAM: 128 MB, Grafische
 
1

Freeware
Pretty Puppies Free Screensaver 1.0.2
Versier je scherm met deze geweldige screensaver die je toont de prachtige mooie pups van verschillende rassen en kleuren.
 
1

Freeware
RCM 7 Questions Screensaver 1
Betrouwbaarheid Centred Maintenance (RCM) 7 Vragen Screensaver. Deze screensaver geeft de fundamentele 7 vragen van RCM voor u op een rijtje. Het is gevestigd in 720x576 pixels van het scherm en is gepositioneerd willekeurig elke keer dat het
 
1

Freeware
Recording Studio San Diego 1.0
Opnamestudio San Diego - Screensaver voor uw opname studio computer als beelden van San Diego Recording Studios.
 
1

Freeware
Ruined Castles Free Screensaver 1.0.2
Dit screensaver toont u van de prachtige beelden van de oude kasteelruïnes uit verschillende plaatsen in de wereld die bij het gebruik van de middeleeuwen tijdperk.
 
1

Freeware
SaversPlanet MicroLife Screensaver 1.2
Dit is zeer ongebruikelijk screensaver modelleren biologisch leven. Willekeurig uw eigen groene kolonies Watch, verscheen op het scherm. Elke keer wanneer u Microlife screensaver krijg je nieuwe configuraties. Geniet van gratis screensaver!
 
1

Freeware
Screensaver Factory Enterprise 5.3
Maak screensavers voor jezelf, voor promotie of onbeperkt royalty-vrije commerciële distributie.
 
1

Demonstratie
Sports Autographs 1.0
Amateursporters screensaver voor uw computer. Screensaver toont allerlei verschillende amateur-sporters trainen en presteren in hun sport.
 
1

Freeware
Star Wars Screensaver 1.0
Geniet van deze epische screensaver van Star Wars, met maximaal 100 foto's van de grootste film aller tijden inclusief de soundtracks.
 
1

Freeware
Strength in The Lord Screen Saver 2009
Deze Premium Christian screensaver bevat 25 met hoge resolutie (1600x1200) kleurenfoto's met de Schrift verzen om ons te helpen focussen en vergeet niet dat onze kracht is altijd te vinden in de Heer, vooral in moeilijke en onzekere tijden als de.
 
1

Shareware
Tech-Pro GreenSaver 1.0
Heeft u ooit verlaat uw computer zonder toezicht, denken dat je weer terug in een minuut, en terug te keren uur later om het te vinden nog steeds actief.
 
1

Freeware
The Egyptian Museum in Cairo Screensaver 1.0
Het Egyptisch Museum in Caïro huisvest de grootste en belangrijkste materiaal bron op oude Egyptische beschaving, met werken van kunst, maar ook objecten, van onschatbare historische en religieuze betekenis.
 
1

Commercieel
The Peace of God Screen Saver 2009
Deze christelijke screensaver zal u helpen te focussen op de vrede van God in deze onzekere tijden.
 
1

Shareware