Scherm Spaarders software downloaden

Dancing Baby Screensaver 1.1
Dit is een hoge resolutie 3D Screensaver van een pasgeboren baby die slaapt en als hij muziek hoort hij op en begint het dansen ziet er echt uit en klinkt echt.
 
1

Shareware
Dollar Sign Screen Saver 1
Dit is een screensaver van het pictogram dollartekens knipperen aan en uit het scherm. De Originele song, Dollar Dagen, speelt als de animatie beweegt. Het nummer kan worden uitgeschakeld
 
1

Shareware
Fire Ball 1
Dit is een screensaver van afvuren van wapens 3 UFO's op je scherm.
 
1

Freeware
Free Destinys Child Screensaver 1.0
Destiny's Child is, Beyonc? Kelly, La Tavia en Le Toya, een R & B meidengroep uit Houston, getekend bij Columbia en de eerste in première op Men in Black: '. Killing Time' The Album met hun lied In het begin van 1998 heeft de groep
 
1

Freeware
Free Kris Allen Screensaver 3.0
Gratis Kris Allen Screensaver N kan 20, 2009, werd Kris Allen uitgeroepen tot winnaar van de achtste seizoen van American Idol, en werd de eerste trouwde deelnemer om de titel, maar ook de zesde winnaar van de zuidelijke Verenigde Staten (alleen.
 
1

Freeware
Free Rainbow Screensaver 1.0
Bent u uitgekeken op uw dagelijks leven? Download deze Gratis Rainbow Screensaver en de invoering van een aantal frisheid en levendigheid in het! Geniet van het fantastische spel van kleuren van het hele scala van rood naar violet, zelfs dan die van
 
1

Freeware
Free Spiderman Screensaver 1.0
Het karakter van een van de meest populaire comics werd erg beroemd en zelfs verschillende films over hem werden doodgeschoten.
 
1

Freeware
Game of Life Screensaver 1.0
Dit is een 2D screensaver. Het simuleert grafisch het concept van de Game of Life. Het begint met initiële populatie. De bevolking groeit of krimpt volgens de regel van Game of Life. Het re-initialiseert zichzelf na een bepaalde tijd. Dit is ook goed
 
1

Freeware
George Bush Think-O-Clock 1.0
George Bush's gedachten pop-up boven zijn hoofd in deze klok screensaver. Als u wilt helpen zijn denken te verbeteren, kunt u de meegeleverde tekstbestand GWB_thoughts en hem helpen denk dat een beetje moeilijker. George beweert dat God hem
 
1

Commercieel
Gothic Clock Screensaver GC1 1.0
Stijlvolle screensaver met inbegrip van dergelijke nuttige attributen als de datum met vermelding van de maand en de dag, Digitale klok en analoge klok met elegante gezicht. Screensaver is gemaakt met het aanraken van gotische elementen.
 
1

Freeware
Green On Green Onions II 002
Groen Aan Green Onions II screensaver. Dit kleine spaarder heeft wervelende groen op groene mandala's tegen een groene op groene achtergrond en veranderbare MIDI muziek.
 
1

Freeware
Half Blood Prince screensaver -
Zoals Harry Potter begint zijn 6e jaar op Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus, ontdekt hij een oud boek gemarkeerd mysterieuze "Dit boek is eigendom van de Half-Blood Prince" en begint om meer te leren over het duistere.
 
1

Freeware
Hannah montana Screensaver 1
Miley Ray Stewart, of Hannah Montana is een fictief personage gespeeld door Miley Cyrus uit de Disney Channel Original Series Hannah Montana, en de hoofdpersoon van de serie.
 
1

Freeware
Harbor View -
Kan een Vaderdag thema, of voor iemand die net in model schepen, wordt geleverd met iconen en geluiden, genieten
 
1

Freeware
Heart of Jungle 5.07
'Heart of Jungle' is een nieuwe Animated Screensaver van de EleFun Multimedia Company.
 
1

Shareware
Horse Screensaver 0.2
Het paard is mooi en trouwe dier aan zijn meester. Paarden zijn bijna alle gevonden over de hele wereld. Hun lichaam is bedekt met helder en kort haar. Er zijn vele soorten van paarden in de wereld. Ze verschillen in grootte en kleur. Ze paarden is
 
1

Freeware
Irish Spring - Animated Screensaver 5.07
"Irish Spring" - Animated Screensaver door EleFun Multimedia. Heeft u genieten van uw bureaublad met mooie en geanimeerde screensaver? Gewoon eens een kijkje op de Animated Screensaver "Irish Spring". Deze screensaver gewijd st.
 
1

Shareware
Jesus Is Lord 1.0
Deze screensaver is een nieuwe stijl voor mij aan te bieden als een gratis geschenk aan degenen die de zorg.
 
1

Freeware
Jungle Falls Screensaver 2.0
Wilt u een onvergetelijke reis te maken in de wereld van de jungle met hun prachtige watervallen vanuit het comfort van uw huis of kantoor.
 
1

Freeware
Lovely Hearts Screensaver 1.0
Lovely harten op uw bureaublad zal bijdragen aan het creëren van een zeer speciale romantische stemming.
 
1

Freeware