Scherm Spaarders software downloaden

Cats Screensaver 1.1
Der Bildschirmschoner fur alle Katzenliebhaber zeigt Bilder von verschiedenen Hauskatzen.
 
3

Shareware
Vegetable Life Screensaver 1.0
Deze screen saver wijst u prachtige beelden uit de plantenwereld: enkele bloemen, velden met bloemen, fruit, bomen en sappige groene kruiden.
 
3

Demonstratie
1 Moon Above 1.0
Een unieke en prachtige 3D Windows screensaver met de maan, de juiste positie ten opzichte van de aarde en de zon.
 
3

Shareware
Winter Dreams Screensaver 5.0
Verfraai uw scherm met besneeuwde winterlandschappen en vakantie scènes. Geanimeerde vallende sneeuw, vogels en meer in 10 verschillende scènes met geluiden en muziek. Elementen in een scène worden willekeurig getrokken elke cyclus en geen twee
 
3

Shareware
Birds Screensaver 2.1
World is schoonheid. Vogels hebben toegevoegd aan haar schoonheid meer. Er zijn verschillende soorten vogels in de wereld. Ze zijn verschillend in kleur, grootte en gewoonte. Op hun gewoonte en activiteiten ze zijn ook ingedeeld als plagen vogels,
 
3

Shareware
Big Cats Screensaver 1.6
Deze screensaver geeft mooie afbeeldingen weer van wilde katten en reproduceert ook hun geluiden. De screensaver bevat 50 geweldige afbeeldingen met een resolutie van 1024x768 pixels, welke zich automatisch aanpassen aan de grootte van uw scherm.
 
3

Shareware
Butterflies Screensaver volume 2 1.2
En nogmaals vlinders, en wederom kleurrijke wereld van de kleine natuur. Deze screensaver toont beelden van mooie vlinders en motten mollig. Fantastische mini een wereld op je scherm! De screensaver bevat 40 foto's en speel een populaire muziek.
 
3

Shareware
Autumn Motives Screensaver 1.0a
Seizoen Screensaver voor een herfst gevoel, met 30 kwaliteits afbeeldingen. Alle plaatjes hebben een resolutie van 800x600.
 
3

Shareware
7art Mountains ScreenSaver 1.0
7art Mountains screensaver biedt u 26 afbeeldingen van majestueuze berg hoogten. Geniet van sneeuwtoppen, zeekustrotsen en ijs bergen van Antartica. 7 artCar screensaver schitteren met de mooiste afbeeldingen om de grenzen van uw virtuele wereld
 
3

Shareware
Fractal Morphing Screen Saver 1.9
Fractal Morphing Screen Saver is een screensaver voor Windows. Fractals fascineren ons met hun schoonheid en aantrekkelijkheid. En wat morphing benadrukt dat voor een groot deel. Volgens veel mensen de mening fractals produceren een kalmerend en
 
3

Shareware
3D Galaxy Screensaver 1.0
3D Galaxy Screensaver, zoals je al hebt geraden van de naam, is een driedimensionale screensaver afbeelden van een sterrenstelsel.
 
3

Shareware
7art Flowers Pro ScreenSaver 1.0
Houdt u van bloemen? Dan zult u zeker van deze gloednieuwe 7art Flowers Pro Screensaver houden. De screensaver heeft 40 prachtige afbeeldingen van bloemen, allemaal met een resolutie van 1024x768 pixels.
 
3

Shareware
3D Canyon Flight Screensaver 2.01.1
3D Canyon Flight Screensaver laat u door foto-realistische, 3D ravijnen vol oeroude pterosaurussen. Speciale effecten zoals zonnestralen en mist verhogen het realisme.
 
3

Shareware
Azores Fantasy Screensaver 1.0
Azores - De Portugese Eilanden. U zult bergen, meren, watervallen, bergklippen, geizers en de zee zien. Dit is echt het paradijs op aarde! De screensaver heeft 16 beelden van hoge kwaliteit, tot 1280x960 pixels. Die ook als desktop achtergrond
 
3

Demonstratie
Earth from Cosmos Screensaver 1.1
The Earth from Cosmos Screensaver wijst afbeeldingen van onze planeet. De screensaver bevat 30 indrukkwekkende beelden, allemaal 800x600 pixels. De evaluatie versie van deze screensaver werkt 7 dagen en wijst slechts 10 beelden.
 
3

Shareware
Waterfalls Power Screensaver 1.0
De screensaver toont een waaier aan mooie watervallen: de schoonheid van water in beweging.
 
3

Demonstratie
3D Interstellar Voyager 1.3
Deze fantastische screensaver die u op allerlei manieren kunt aanpassen brengt u op een eindeloze reis door de ruimte, terwijl u naar mooie achtergrond muziek luistert.
 
3

Shareware
Inside the Cell 3D Screensaver 1.01.5
Inside the Cell 3D screensaver biedt u de unieke mogelijkheid om tot in de diepten van een levend organisme te kijken.
 
3

Shareware
Art of War Screen Saver 1.0
Scènes van het oude China en citaten van Sun Tzu's Art of War. Ongeveer 2000 jaar geleden was China in rep en roer. Een reeks oorlogen liet de leiders op zoek naar een nieuwe manier van besturen. Confucius en Lao Tzu hadden hun oplossingen
 
3

Freeware
Dolphin Dreams Screensaver 5.0
De Dromen van de dolfijn is een speelse geanimeerde het schermspaarder die met maximaal 12 dolfijnen op uw Desktop springt.
 
3

Shareware