Scherm Spaarders software downloaden

Butterflies - Animated Wallpaper 1.0
EleFun Company lanceerde Butterflies, een nieuw product in hun geanimeerde bureaublad wallpaper-series.
 
1320

Shareware
First Christmas Screensaver 1.0
De Eerste Kerst screensaver brengt een prachtige klassieke Geboorte naar uw bureaublad.
 
1314

Shareware
T-Minus Countdown Clock 5.0
Countdown Clock Features â € "Een programma voor de pc dat is leuk en gemakkelijk te gebruiken.
 
1308

Demonstratie
Dog Days 1.0
Mensen meestal houden zeer veel soorten dieren. Van alle van de verschillende dieren, de hond leidt nog steeds als degene die het dichtst vriendschap met de mens maakt. U kunt delen in deze nauwe samenwerking met honden, zelfs als u geen eigenaar.
 
1304

Shareware
Winter Wonders Screensaver 2.0
De Vrije Winterpret Screensaver door Scenic Reflections toont 60 prachtige beelden van de winter.
 
1295

Freeware
Rainy Screen Saver 2.2
Zeer realistische regenscreensaver die op uw vrienden en medewerkers indruk zal maken.
 
1285

Shareware
Nature 3D Screensaver 1.2
Kijkend naar kunstmatige dingen, hoe geavanceerd ook, is gebonden aan nogal saai geworden met de tijd.
 
1277

Shareware
Screensaver Factory 3 Pro 6.6
Screensaver fabriek, zoals de naam al aangeeft, wordt gebruikt bij het creëren screensavers met gemak uit verschillende bronnen die afbeeldingen, video's en animaties bevatten.
 
1263

Shareware
Egypt Tomb Scenes - Papyrus Art 1.0
De Egyptische piramiden behoren tot de Seven Wonders of the World. Wist u dat de piramides zijn eigenlijk graven? Als u graag een kijkje op de graven van het oude Egypte, moet u de Egypte Tomb Scenes screensaver te gebruiken. U krijgt de gelegenheid
 
1224

Demonstratie
Mountain Lake Living Desktop 1.0.0
Breng leven in je bureaublad aan de hand van Mountain Lake Living Desktop! Zie gigantische landschappen van een meer in een berg tot leven komen en dit alles met prachtige effecten voor het golvende water. Je zal je ogen niet geloven als je je
 
1172

Demonstratie
Love Saver 1.0
Onze nieuwe Love Saver maakt u warme glimlach en je hart met 7 inspirerende scènes, romantische gedichten, subtiele animaties en rustgevende achtergrondmuziek.
 
1165

Shareware
Evening at Maya Valley 1.0
Een prachtige, levende screensaver van Nevosoft met prachtige landschappen in Zuid-Amerika. Ze zullen u helpen te ontspannen en rust te vinden. Geniet van een wonderlijke avond in de Maya-vallei, van de watervallen en zonsondergangen.
 
1110

Shareware
100 Happy Money Screensaver 1.3
Deze one-of-a-kind bureau screensaver brengt de kracht van de almachtige geld aan uw Windows-bureaublad meteen.
 
1097

Shareware
Christmas Santa Claus 3d screensaver 1.0
Wonderful Christmas 3D screensaver. Santa Claus is vliegen in een slee boven winterlandschap ergens in Lapland. Voel de geest van Kerstmis en de vrijheid van de winter een tocht met de kerstman. Harry up! Kinderen wachten op Kerstmis cadeautjes!
 
1044

Shareware
Fish Aquarium 3D Screensaver 1.1
De screensaver heeft een prachtige grote 3D aquarium met vele soorten exotische vissen zwemmen over hun bedrijf en realistisch wiegende onderwater planten die hebben een iets hypnotisch effect en maak je vergeet alle problemen van de wereld rond.
 
1021

Shareware
Webcam Saver 1.3
Webcam Saver verandert je in een bijzondere tijdreiziger, die in staat is binnen enkele seconden afgelegen plaatsen te bereiken.
 
996

Shareware
Agile Fountains 1.1
Water heeft een uiterst belangrijke rol in het dagelijks leven, en het is geweldig als je het kunt gebruiken om te ontspannen.
 
968

Shareware
Audubon Animals of North America 1.0
Audubon Animals of North America geeft je de unieke kans om te zien hoe de dieren die rond het jaar 1840 in het gebied leefden er uit zagen.
 
958

Demonstratie
Coolscreams 5.0
Je kunt je bureaublad versieren voor Halloween met de mooie geanimeerd Halloween Coolscreams screensaver. Het beschikt over enge geluiden evenals leuke opties, Ghosts, dansende skeletten, pompoenen, heksen, spinnen, en nog veel meer.
 
952

Shareware
SunDialSaver 17.3
U kunt uw bureaublad nu verfraaien met mooie SunDialSaver screensaver die de huidige tijd laat zien op een wijzerplaat die is ontworpen met het programma Orologi Solari.
 
915

Freeware